ixxi Publicat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2006 anul trecut am fost in concediu de odihna pana in 26 ianuarie, apoi intre 27 ian si 1 iunie am fost in concediul de maternitate, iar dupa aceasta data in CIC. Mai am dreptul la al 13/lea salariu? daca da poate fi raportat de lerioada cat am fost in concediu de odihna sau si la cea in concediu de maternitate? Beatrice si [fetita] piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005) http://community.webshots.com/user/ixxi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2006 Nu, nu mai ai dreptul la al 13 lea salariu singura exceptie fiind in situatia in care in negocierile sindicale nu este prevazuta o astfel de exceptie ceea ce este putin probabil. Marius Pernes home page - www.marius.rdsor.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVA-DATA Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Va rog, daca puteti, sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:un angajat care a lucrat anul trecut din ian.pana in iunie,iar apoi a intrat in conc.mat.si conc.2ani pt.ingr.copilului,are dreptul sa beneficieze,in luna ianuarie 2006(aflat in CIC),de al 13lea salar,calculat luind in considerare doar perioada lucrata? Am cautat azi disperata,am intrebat si pe la alte institutii,toti au spus ca are dreptul la al 13lea.Din Articolul 49,alin.2 din Codul Muncii,am inteles ca in perioada cand contr.ind.munca e suspendat(cazul CICului)angajatul nu are dreptul la plata drepturilor salariale,sau cam asa ceva era,nu mai am acum Cod.m.la mine. Mentionez ca in Contractul Individual de Munca nu se face absolut nici o referire la al 13lea salariu,nu exista nici un act incheiat cu sindicatele in care se spune de al 13lea,nu stiu unde sa mai caut. Daca are dreptul la al 13lea,va trebui sa se i retina 6,5san,9,5CAS,1som.(care se retine din incadrare-insa fiind contr.ind.m.suspendat,care e sal.incadrare??)impozit,va trebui sa benef.de deducere personala,nu?Indemnizatia pe luna ian.2006 o va primi din bug.Direct.de munca si solid,deci va avea doua venituri? eva Vezi stanci,cativa pescarusi,niste valuri si ai impresia ca ai inteles marea.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Iti spun situatia mea .anul trecut am lucrat doar luna ianuarie, apoi pana in aprilie am fost in concediu medical apoi pana in august in concediu de odihna si acum m-au anuntat k am de luat 600 si ceva de mii al 13lea salariu. Sper sa te ajute(stiu ca se retin toate contributiile pe care le-ai scris tu). Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.