Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa economisim bani

Recommended Posts

quote:Originally posted by slakje

Aaa, si in ce priveste telefonul, eu zic ca "la telefon nu se tin conferinte".Telefonul este de fixat intalniri, stabilit ore, zile in care se discuta.Nu se tin conferinte la telefon, mai ales la telefonul mobil(ce mai faci si ce-ai mai facut, cand voi locuiti in acelasi bloc de ex).

id="quote">id="quote">E, da, si asta e o nenorocire, cu mobilele.... [alcool]Surprinzator e ca vb. mai mult cu barbatu-meu, cind ma apuca dorul, in diverse momente ale zilei, decit cu amicii - de parca n-am putea sa ne spunem ofu' cind ajungem seara acasa.....Cre' ca trebuie sa ma mai maturizez![bibe]Elise
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by lena

slakje pot sa te "imprumut" o zi sa-mi faci un training ceva [:D] ca si eu ca nu stiu cine scria mai sus, arunc la tufe de conopida, sau morcovi cateodata, sau chiar ardei ca nu stiu frate sa ma organizez la gospodarie [bang], ca la altele sunt buna [:D]

id="quote">id="quote">Lena si eu faceam la fel dar m-am schimbat, nu-i cine stie ce chestie de organizare, dar gandeste-te cam ce si cat mancati intr-o sapt(de ex daca cumperi conopida, chestii deastea) si nu cumpara mai mult decat ai nevoie.Si ce cumperi mult, pune in congelator.

cu tzoalele e alta chestiune...acuma sincer eu prefer ceva clasic care sa-mi placa sa mi se potriveasca si sa nu se demodeze peste un an...stiu si eu camasi albe, pantaloni cu dungulitze, ceva oricum sa poti sa-l asortezi si casual si de receptii, daca stiu eu pui un top negru cu ceva paiete, sau o brosa...chestii simple dar de efect...iar eu am un principiu...ceasul sau lucrurile care "tzin" mult mai bine sa fie de calitate si deci un pic mai scumpe ca doar nu le schimbi in fiecare luna.

cu vorbitul la telefon aveam si eu boala grea...[:D] m-am lecuit un picutz, nu de tot, cand ne-a venit nota de plata ca vorbeam desi pe numar cu reducere catre romania cu orele...acu mai subtirel, dar si acolo, trebuie sa schimb placa un pic.

ah sarumana [asia]...io folosesc www.telestunt.nl era 10c/min, vad ca astia au si cu 7...hai ca stricam subectul fetei [:D]

teresa eu cu detergentul am citit o gramada, sa stii ca cei scumpi contin ingredienti activi mai puternici care spala mai in profunzime, dar e si riscant pentru piele deci trebuie clatit extra...plus ca eu prefer cei lichizi, spala bine si pun destul de putin, plus nu raman prea mult in haine...in Romania foloseam Perwol, dar stiu ca era destul de scumputz...dar si de la Delhaize(fostele supermarketuri MegaImage) cel no brand, dar bun...plus ca e lichid si mutl parca este de 3 litri daca nu ma insel.

of-of, ce subiect; sa ma intristez eu la inceput de an, cand sunt cam fara bani (am fost cheltuitoare in decembrie [alcool]), am intrat de tot in creditul de pe card si cred ca-mi ia vreo doua luni sa ma redresez...

of, si cred ca mai e si luna in care trebuie sa achit asigurarea la casa si cea pentru studii a baiatului - macar pe asta sa o privesc ca pe o economisire...

la mine cei mai multi bani se duc pe mancare, pentru ca nu prea gatesc (lipsa de timp si de pasiune), la servici imi comand de la o firma de catering; tot din lipsa de timp ne facem cumparaturile nu chiar din locurile cele mai ieftine.

becuri economice avem si noi;

am masina de spalat cu bule, consuma mult mai putina energie, pentru ca nu incalzeste apa...

TV-ul consuma asa mult daca il inchizi numai din telecomanda?

noi nici macar nu iesim decat foarte rar, neavand cu cine sa-l lasam pe Vlad; si atunci oare de ce sunt mereu fara bani?! [bang]

mi-am luat masina si nu mai dau banii pe taxiuri; si e pe motorina, nu fac plinul decat o data pe luna...

lista imi fac cand merg la cumparaturi, dar mai cedez si impulsurilor de moment.

PS: - mesajul meu e ceva de genul "asa nu"...[:D]id="Comic Sans MS">

Bazar pt Alex

Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">
id="right">

[hippi] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004) - id="blue">id="Comic Sans MS">copilul meu de cristal [cavaler]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">
id="left">

Da,problema de a economisi bani este destul de dificila...Hainele le luam de regula cand sunt reduceri,sotul meu nu si le-ar lua nici atunci,el poate sa poarte 2-3ani ca nu-l deranjeaza.Insa la mine e mai problematic,eu nu pot sa stau 2-3ani cu aceleasi bluze...[:D]

Apoi cand vine vorba de mancare,mancam si in oras cam o data pe luna dar e suficient sa ardem niste bani.El si fumeaza,mai e benzina,rata la frigider si aragaz,intretinerea,lumina,cablul,acum si asigurarea,rovinieta etc...........

Si in plus sunt si la facultate cu taxa si avem si un bebic de 4luni.

Asa ca in fiecare luna spun ca pun niste bani deoparte dar in final ii scot si pe aia de la ascunzatoare,imposibil sa nu se iveasca ceva.

[cheers]

Pe mine ma iau durerile de cap numai cand ma gandesc la economisit [q]

Nu doar a nu reusim sa punem bani deoparte, dar nici macar nu-i cheltuim pe ce ar trebui. Am ajuns sa nu mai pot iesi din casa fara ca cheltui ceva, pe orice, nu conteaza.

Si ne tot gandim cum ne descurcam mai demult cu bani mult mai putini, mai stateam si in chirie si reuseam sa mai si punem bani deoparte.

Acum pe masura ce am imbatranit, parca ne-am prostit [:D]

Jocelyn cred ca imprumutam si noi varianta voastra, poate am nevoie sa mai imi oferi ceva consiliere :) (apropo, maine tre sa ne facem bugetu pe luna viitoare, cred ca o sa mai recitesc subiectu asta:)))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si [zana] Sara

"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

slajke ai mare dreptate, si sotul meu zice la fel ca tine : inainte de a iesi la cumparaturi mai bine mananci acasa frate ca sa scapi de tentatii inutile...el de exemplu daca merge pe stomacu' gol cumpara toate tampeniile....

si cu vorbitul la telefon la mine e boala grea : chiar azi am vorbit de 15$, pt doar cu mama am vorbit 1 ora si cu mamaia jumate, plus ca am mai dat si alte cateva telef prin tara....chiar si mama ma intreba daca nu am treaba ca se plictisise de mine[:D], vorbeam numai prostii....iar sotu' saracu' a disperat deja cand ma vede cat vorbesc...

Noi mai cheltuim bani aiurea pt ca mancam la servici, toate tampeniile de altfel, si pe asta se duc o gramada de bani daca ii aduni pe toata luna...inainte faceam senvisuri, dar de vreo juma de an m-am puturosit rau de tot...ar trebui sa-mi bag mintile'n cap....

Plus ca ne omoara neprevazultul asta domne', care de obicei la noi e masina...ba treb schimbat aia, ba ailalta...

Ma gandeam sa-mi fac un tabel in Excel, poate ma sperie si-mi revin !!!

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...