Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ATI FACE ASA CEVA?

Recommended Posts

tocmai mi-a povestit o colega ca ieri noaptea pe la 12 primeste sotul ei un beep.el deja dormea asa ca a verificat ea.avea o presimtire si a sunat a doua zi la acel numar,surprizaa;era o tipa.il intreaba pentru ce primeste el beep la 12 noaptea de la o tipa.el spuna ca nu stie cine e.tipa o suna iarasi,de data asta vorbeste cu ea,o intreaba ce vrea de la sotul ei,la care tipa:a,nu stiam ca are sot.sotia face o criza,sotul spune ca nu avea ce sa umble la telefonul lui.voi ce credeti:avea drept sa verifice?si voi ati crede daca tipa ar spune ca asunat la 12 noaptea pentru a comanda niste parfumuri?(ca sotul e distribuitor).mie mi se pare o ora la care nu suni decat cand ai o urgenta,si suni un prieten bun,paritii,politia,repet daca e o urgenta.voi cum vedeti situatia?are motive sa fie suspicioasa?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cred ca, daca vrea sa afle musai adevarul, trebuie sa mai sape.

1 - poate fi o amanta, e adevarat - dar o amanta face rar asemenea greseli - nu suna la 12 noaptea, cind stie ca el e acasa cu nevasta, decit daca au avut vreun show si chiar vrea sa dea relatia in vileag. Si de obicei atunci suna si vorbeste.

2. putea fi o "prietena" care nu stia ca are sotie. Dar e greu de crezut ca un barbat insurat ar fi asa de dobitoc (scuzati expresia) incit sa isi dea nr. de tel. uneia care nu stie ca e insurat, si sa lase telefonul la indemina nevestei.

3. ar fi putut fi si o clienta mai nebuna, intr-adevar.

MIE mi s-a intimplat sa ma sune un client la 12:30 - si crede-ma ca nu avea nici o conotatie de alt gen, pur si simplu avusese omul o revelatie atunci. Si era un client important.

Elise

asa ma gandeam si eu.daca era ceva nevinovat,de ce sa spuna ca nu stia ca are sotie?si chiar credeti ca se suna la 12 noaptea sa comanzi niste parfumuri?ori au o aventura,ori tipa asta e total lipsita de bunsimt si educatie.are sau nu sotie,nu se suna la ora aia pentru atata lucru nu?nu vi se pare o ora indecenta?

tipa e foarte nervoasa si vrea sa apeleze la un detectiv dar nu stie ce preturi au astia.stiti voi cumva ce preturi sunt la detectivi in timisoara?aveti eventual un nr.de telefon?eu nu stiu ce sa-i spun,nu s-a concentrat deloc azi la lucru si lucram la o firma de transport unde trebuie sa fiifoarte atent si sa rezisti la stres.

Parerea mea e ca tipa nu este vreo clienta,ci amanta..de ce?simplu..eu n-as suna pe cineva(mai ales un barbat) la ora aia decat daca am ceva mai mult de impartit cu el si nu cred ca sunt singura care gandeste asha.Oricum..cel mai bine e cum a zis shi ea..sa angajeze niste persoane specializate (sau dc are timp chiar ea) sa-l urmareasca,,in felul asta isi poate da seama dc sotul are sau nu o relatie extraconjugala.Sa ne tzi la curent!

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

E posibil ca tipul sa fie nevinovat si tipa care a sunat sa fie vreo clienta sau una care alearga dupa el si vrea sa-i faca probleme, dar reactia lui mi se pare nepotrivita. Adica trebuia sa puna mana pe telefon, sa o sune pe tipa, sa afle cine e si ce vrea (in caz ca nu stie) si sa-i explice ca nu poate fi sunat la ora aceea cand e acasa cu familia. Si asta de fata cu sotia lui, ca sa o linisteasca.

Si eu ma uit in telefonul lui cand primeste un bip sau un SMS, nu mi se pare ciudat, si el se uita... ce am avea de ascuns?

J

Eu cred ca aia era amanta, care mai e si proasta pa deasupra! Adik ii da beep idiotului in mijlocul noptii ca sa ce???

...sa-i bage pe dracu-n casa!

A reusit!

Spune-i fetei sa nu mai dea bani la detectivi ca e clara treaba, o insala!

Iar faza cu ""vroia sa cumpere un parfum"- bey, ma lesi!

Sa auzim da bine!

hello...

adica voi ati fi sigure ca va inseala daca O FEMEIE - orice femeie, orice nebuna, orice interes ar avea sau n-are avea sa va bage zinzanie in casa - ii da un beep sotului noaptea ?!!!

Eu n-as sari asa repede cu paru'!!!

Orice om din lumea asta e liber sa sune la ce telefon vrea - in caz ca nu stiati, sint si multi care se distreaza pe tema asta.... suna la intimplare si spun tot felu' de aberatii: trebuie sa acordam mai mult credit oricarui nebun sau nebune decit celui de linga noi?!

Elise

90% probabilitate ca e vinovat. 12 noaptea? Daca era 10 hai mai merge. Plus reactia lui care mie mi se pare de om vinovat.

Practic vorbind are oportunitatea sa o faca? Timp plecat de acasa cat poate sa nu raspunda la telefon?

Am vazut un documentar interesant despre inselarea partenerului si concluzia era cam dezastruoasa in sensul ca se intampla mult si bine. Stiati ca 8% din nou nascutii din o perioada de x ani cercerata de ei sunt copiii altui barbat decat partenerul legal?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...