Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pedepse...(2)

Recommended Posts

prima parteid="size1">

quote:[ jocelyn ]

Si inca ceva, tomecica, in lume se intampla lucruri mai oribile decat iti poti tu imagina, parerea mea este ca cei care cauta sau asculta de bunavoie astfel de stiri au oarece inclinatii morbide

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D]

id="navy">

id="quote">id="quote">

nu pot sa cred ca exista asemenea judecata. Dar pe ce lume traiesti.Probabil ca ignoranta te ajuta sa dormi linistita si sa nu asculti decit ce-i bine si frumos. Nici eu nu caut astfel de "senzatii tari " dar ele exista si este imposibil sa le ignori. Asta nu inseamna ca toti ce asculta astfel de stiri au inclinatii morbide. Si nu cred ca tu nu te uiti la stiri...id="red">..

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mda, ma gandeam ca iar o sa se inteleaga gresit si uite-asa te considera omul ignorant.

Draga tomecica, ignoranta nu are nici o legatura cu acest lucru! Stiu foarte bine cat rau exista pe lumea asta dar nu citesc nici in presa astfel de "stiri" si nici nu ma uit la tv la stiri. Daca nu ma insel, tu ai mai pus un subiect cu stirile de la ora 5, s-ar putea sa gresesc. Nu te obliga nimeni sa te uiti sau sa le asculti. Am vazut destui oameni care dezvolta o imaginatie putin bolnava tocmai din cauza hidoseniilor pe care le citesc.

Aceste lucruri exista, ba chiar mai rau decat atat si imi pare rau ca ai impresia ca traiesc pe roze sau gandindu-ma ca viata inseamna doar iubirea sotului meu si frumusetea muntilor atunci cand iesim din bucuresti. Am spus doar ca aceste lucruri nu ne ajuta si nu ne fac sa ne simtim mai bine, ba dimpotriva.

Ajut cat pot, acolo unde stiu ca e nevoie. Dar chiar evit sa citesc aceste lucruri oribile fiindca nu rezolv nimic cu asta ba chiar as putea sa devin mai fricoasa sau mai panicata.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

Eu cu siguranta nu as privi cu detasare daca s-ar intampla ceva rau vreunui membru al familiei mele. Sa ma mai gandesc la parintii lui, la ce spune societatea, etc. etc nu as face-o nici un moment. S-a atins de pielea cuiva drag mie...nu mai raspund pt ce fac daca am ocazia sa fiu in fata lui.

Daca e vorba de inchisoare pt crima i-as tapeta peretii cu imagini cu cadavrul. Sa innebuneasca.

Luminita si [copil] Andrei Tudor (16 august 2005)

Bazar pt Alex

Andrei id="red">id="size1">

Apropos de pedeapsa cu inchisoarea... am o colega al carei frate a fost omorat (cu ranga in cap) cand avea 17 ani de un tip careia ii "furase" iubita. Tipul a facut puscarie (destul de putin) si acum se plimba bine merci prin Galati...orasel mic...intalnindu-se inevitabil cu parintii copilului ucis. Nice, nu? Probabil asa se va intampla si cu nenorocitul asta.

quote:Originally posted by Jocelyn

Mda, ma gandeam ca iar o sa se inteleaga gresit si uite-asa te considera omul ignorant.Draga tomecica, ignoranta nu are nici o legatura cu acest lucru! Stiu foarte bine cat rau exista pe lumea asta dar nu citesc nici in presa astfel de "stiri" si nici nu ma uit la tv la stiri. Daca nu ma insel, tu ai mai pus un subiect cu stirile de la ora 5, s-ar putea sa gresesc. Nu te obliga nimeni sa te uiti sau sa le asculti. Am vazut destui oameni care dezvolta o imaginatie putin bolnava tocmai din cauza hidoseniilor pe care le citesc.Aceste lucruri exista, ba chiar mai rau decat atat si imi pare rau ca ai impresia ca traiesc pe roze sau gandindu-ma ca viata inseamna doar iubirea sotului meu si frumusetea muntilor atunci cand iesim din bucuresti. Am spus doar ca aceste lucruri nu ne ajuta si nu ne fac sa ne simtim mai bine, ba dimpotriva.Ajut cat pot, acolo unde stiu ca e nevoie. Dar chiar evit sa citesc aceste lucruri oribile fiindca nu rezolv nimic cu asta ba chiar as putea sa devin mai fricoasa sau mai panicata.Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

id="quote">id="quote">Jocelyn,aici sunt de acord cu tine.Nici eu nu citesc stirile de genul asta din ziare,nici la stirile de la ora 5 nu ma uit.Cum zici si tu,in lume se intampla si mai rele,si sa ne incarcam mintea cu amanuntele unor astfel de drame nu ajuta pe nimeni,nici macar pe noi.Macar daca am putea face ceva,dar in afara sa ne ingrozim si sa incepem sa stam cu frica de ceea ce (mai) putem patzi...Irina si bb Ilinca(26 apr '04)Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul todayid="blue">

quote:Originally posted by mamagiuliei

Scuzati ... Filofteia ... sa ma intereseze de parintii vinovatului cand mie mi se intampla o nenorocire ??? Culmea. Scuza-ma.Si daca e bolnav, ce ?

id="quote">id="quote">n-ai inteles nimic, filoftea spunea ca intamplarea ne-ar putea aduce si in postura de familie a criminalului, nu doar a victimei.
quote:Originally posted by filofteia

Eu am un alt punct de vedere... nu sunt de acord cu pedeapsa capitala, insa sunt pentru inchisoarea pe viata...De ce un alt punct de vedere?... Toate va puneti in locul parintilor Larisei... dar parintii ucigasului?... O sa spuneti ca voua nu vi se poate intampla... Este adevarat ca sansele sunt mici... dar va spun eu ca se poate intampla... In fond si la urma urmei era tot un copil... si inca unul care inspira incredere... sigur este bolnav... Sun atatia copii de familie buna care au devieri de comportament...Eu ii cer lui Dumnezeu sa nu fiu pusa in nici una din situatii... ca as murii cu fiecare zi...

id="quote">id="quote">si eu am un baiat de-o varsta cu criminalul, e un copil inocent inca al meu.....insa ma intreb cu respectivul cine si ce-a gresit de-a putut face asa ceva?io chiar sunt ingrozita, ma gandesc oare ce poate impinge un copil sa ajunga la crima?fetele de pe DCid="size1"> Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1">

quote:

si eu am un baiat de-o varsta cu criminalul, e un copil inocent inca al meu.....insa ma intreb cu respectivul cine si ce-a gresit de-a putut face asa ceva?

io chiar sunt ingrozita, ma gandesc oare ce poate impinge un copil sa ajunga la crima?

fetele de pe DCid="size1">

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1">

id="quote">id="quote">

Cine stie cu ce porcarii de filme si-o fi umplut capul.Combinat si cu alti factori...

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)

Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul

todayid="blue">

quote:Originally posted by mihaela73

Apropos de pedeapsa cu inchisoarea... am o colega al carei frate a fost omorat (cu ranga in cap) cand avea 17 ani de un tip careia ii "furase" iubita. Tipul a facut puscarie (destul de putin) si acum se plimba bine merci prin Galati...orasel mic...intalnindu-se inevitabil cu parintii copilului ucis. Nice, nu? Probabil asa se va intampla si cu nenorocitul asta.

id="quote">id="quote">Fii sigura ca asa se va intampla!Doar are "drepturi",nu?Toti hotii,talharii,traficantii,psihopatii,violatorii,criminalii au drepturi!Sa nu care cumva sa uitam asta.La naiba cu victimele,oricum s-au dus pe lumea cealalta....important e sa respectam DREPTURILE unor bestii.Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

quote:Originally posted by Jocelyn

Stiu foarte bine cat rau exista pe lumea asta dar nu citesc nici in presa astfel de "stiri" si nici nu ma uit la tv la stiri. Daca nu ma insel, tu ai mai pus un subiect cu stirile de la ora 5, s-ar putea sa gresesc. Nu te obliga nimeni sa te uiti sau sa le asculti. Am vazut destui oameni care dezvolta o imaginatie putin bolnava tocmai din cauza hidoseniilor pe care le citesc.Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

id="quote">id="quote">e adevarat ca eu am deschis subiectul "stirile de la ora 5 " dar asta tocmai pentru ca imi par groaznice si la care chiar nu ma uit. Dar cind este vb despre un copil a carei nenorocire o vedem pe toate posturile de televiziune nu pot sa trec cu vederea si sa schimb canalul.si referitor la faptul ca sunt minti influentate de cazuri prezentate in filme si televizor [la stiri de exemplu], cred ca ar trebui sa se insiste foarte mult pe ceea ce urmeaza sa i se intimple unui raufacator , poate asa se mai linistesc si se gindesc si la repercursiuni. Cine stie........luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZEfotografii si DESENELE ADRIANEI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...