Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

alergie violenta - remedii va rog

Recommended Posts

In primul rand la multi ani tuturor membrilor forumului si un an nou asa cum va doriti!

In al doilea rand daca subiectul nu e postat la forumul potrivit rog moderatorii sa il mute.

Problema mea este urmatoarea: as dori sa aflu mai multe despre posibilele remedii in cazul unei alergii cu forme de manifestare destul de violente (stranuturi "in serie", lacrimare, cursul nasului, senzatie de sufocare mai ales noaptea in somn etc.) la par de pisica sau alte animale, puf de plop sau alte seminte din acelea care plutesc in aer in mai-iunie. Mai precis as dori sa stiu daca ati avut prieteni, rude care au avut aceasta problema si daca au gasit o solutie pe termen lung (nu numai medicamente care sa actioneze asupra simptomelor ci un tratament care sa duca in timp la disparitia alergiei, de exemplu un tratament pentru intarirea imunitatii). Orice fel de informatie ar fi binevenita (site-uri, numele unor medici etc.)

Multumes mult si sper sa ma puteti ajuta! [flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut problema asta in copilarie (destul de violenta, daca necesita tub de oxigen...)

Daca e vorba de un copil, trebuie ferit de alergeni pina pe la 12-13 ani, cind de obicei alergiile dispar sau se amelioreaza f. mult de la sine.

Asta inseamna sa nu stea cu caini si pisici in casa, si sa nu iasa foarte mult primavara-toamna (eu nici nu mergeam la scoala ina cele perioade).

Mai sint niste pastilute chinezesti (ceva cu extract de mac, parca) care la mine au functionat, dar sint f. toxice pentru ficat.

si, de asemenea, poti incerca vaccinul anti-alergic.

Elise

White Pisana,cum de nu ai mai intrat pe forum de atata timp?[pup]

Cred ca nu ar fi rau sa fie consultat si un medic homeopat, am auzit ca homeopatia are remedii bune pt. alergii.Sunt si o multime de medicamente alopate(claritine imi vine acum in minte), dar nu cred ca e bine sa fie luate in mod cronic sau dupa sfaturi de pe net.

Numai bine iti doresc!

id="teal">id="Comic Sans MS">

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">

Multe dintre alergiile care se manifesta asa cum le descrii tu se trateaza foarte eficient la homeopat. Dar, in general, alergiile nu se vindeca, ci se amelioreaza. Deobicei se da: Clemastin, Aerius, Ketotifen sau alte antialergice asociate cu medicamente pentru fiecare organ afectat in parte, adica:ochi, nas... Se gasesc vacc. specifice la Inst. Cantacuzino, parca, dar poti consulta un alergolog care sa-ti indice tratamentul tintit. Asta ca sa fie eficient!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Si eu am avut si mai am problema cu alergie in special la puf. Dar eu sunt mult mai fericita ca din 12 alergeni injectati eu sunt alergica la 9. Asa ca stau bine. Am fost si la alergolog care mi-a dat nu stiu ce vaccinuri bine inteles pe rand cate unul ca sa nu se amestece si cum se obisnuia organismul cu el se declansa alta alergie si mai puternica.Asa am tras 2 ani si atunci medicul meu mi-a spus sa iau Claritin dar nu cum imi prescrisese alergologul ci 10 zile cate unul apoi 20 de zile pauza asta timp de trei luni nu mai mult. Si multumesc lui D-zeu ca de doi ani nu am mai facut nici o criza doar mai mai umflu la ochi daca dorm pe puf.

Sanatate maxima si numai bine.

Corina

Si eu sunt alergica la praf si la puf. Tot de la perna ma umflam si eu la ochi. Subliniez ca la mine NU mergea nici un antialergic. Claritine in nici un caz. Doar Prednison care are f multe contraindicatii si de la care m-am ingrasat f mult. Aaaa, si prima data m-am tratat cu 2 injectii de diprophos. Mi-a aparut apoi peste 5 ani. Am reusit sa scap aruncand toate pernele cu fulgi din casa si facand vaccinurile de care am amintit mai sus.

Sanatate multa!

Ioana

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Sper sa il conving cu remedii homeopate pt ca altfel e persoana cea mai incapatanata care a trait vreodata sub soare si cea mai reticenta la ideea de medicatie! Ufffff! Asa mentalitate mai rar!!![bang]

Off-topic: pt. Teodora: o sa scriu pe privatid="size1">!id="Verdana">[flo]

White Pisana si fetitza mea are alergie...acum intr-adevar a scapat cumva de fenomenul urticarie de la un tratament homeopat asociat cu eliminarea alergenului din preajma ei...fetelor ce vaccin este pentru alergii, eu nu am auzit pana acum si pentru ce fel de alergii, cele astmatiforme, cum se cheama?? puteti sa-mi dati un link ceva?? mersi mult...eu citisem pe niste site-uri americane ca se lucra la el, acu vreun an, o fi pentru toate tipurile de alergeni, a mea e alergica la lapte de vaca.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...