Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Indemnizatie CIC platita de primarie incepand cu 0

daniela28

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daniela ordonanta e din noiembrie 2005. Ei nu s-au deranjat sa te anunte ce ai de facut? Ei au primit prin posta instiintari si trebuiau sa-ti aduca la cunostinta modificarile care au loc.

Daca abia acum ai auzit ca banii nu se mai iau de la angajator sa inteleg ca firma nu a depus nimic pt tine?

"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"

Pozele noastre

Distribuie pe alte site-uri

Pe 30 decembrie i-au dat sotului(lucram in acelasi loc) un dosar ce contine adeverinta tip, copie dupa cererea mea de intrare in CIC, copie dupa CI si dupa certificatul fetitei. De platit m-u platit pana la 31 decembrie. Am sunat la primaria sector 4 si mi-au spus ca nu au aparut inca normele si sa mai sun dupa 10 ianuarie. Aseara am citit pe forum cum ca ar fi aparut ieri normele in MO de ieri 04.01.

O alta problema e ca am domiciliul in sectorul 4, insa locuiesc in sectorul 6 si nu stiu daca o sa accepte astia sa imi vireze banii in contul pe care mi l-a deschis firma deja la BRD...

De la serviciu i-au dat sotului (lucram in acelasi loc) pe 30 decembrie un dosar care contine o adeverinta tip, copie dupa CI, copie dupa certificatul fetitei si o copie dupa cererea mea de intrare in CIC pentru a-l depune eu la primarie. Penru luna decembrie m-a platit tot firma. Cei de la primaria sector 4 au spus sa sun dupa 10 ianuarie ca inca nu au aparut normele si nu stiu inca ce au de facut...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...