Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

rinoplastia

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Depinde ce problema ai la nas. In general, nasul trebuie sa dea fetei personalitate. Dar daca este un nas lovit si este vizibil inestetic sau daca te deranjeaza la respirat, atunci merita efotul si neplacerea de dupa. Acuma, daca faci operatia intr-o clinica particulara te costa scump, iar daca preferi spitalul iesi mai ieftin. In fond, sunt aceesi medici, dar depinde ce preferi. Operatiile au, in general, inconveniente, toate. Nu cred ca exista vreuna care sa nu te deranjeze dupa, indiferent cat de putin. Conteaza cat de multa nevoie ai de ea sau daca esti convinsa de necesitatea ei.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut!

Aveam si deviatie de sept (nu respiram bine) si mi-am facut si operatie de remodelare a nasului odata cu operatia de deviatie de sept. Aveam nasul putin acvilin si lung. Acum am nasul mic si carn[:I]

Eu zic ca a meritat; mie mi-a schimbat viata, am devenit frumoasa peste noapte[;)].

Dezavantaje: pierzi mult sange (cel putin asa era acum 15 ani- se folosea dalta), ai nasul umflat cam 1 an de zile, nu trebuie sa te lovesti la nas (osul se poate sparge usor) si nici sa ridici greutati pentru o perioada lunga. Exista si sansa de nereusita (nas stramb, nari inegale, etc).

Recomandari: dupa operatie, nu e bine sa dormi pe o parte (concluzie trasa din experienta mea). Daca dormi pe o parte, nasul poate lua o mica deviatie; bucata de metal pe care ti-o pun pe nas pentru cateva zile/saptamani apasa pe osul nasului care e f fragil.

Am auzit ca nasul nu se umfla/tumefiaza daca dormi pe plan inclinat pt. ca presiunea asupra nasului e mai mica.

Bafta multa!

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...