eli05 Publicat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2006 A facut cineva rinoplastie?Merita efortul? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 pai asta tu stii daca merita sau nu. prietena mea a facut si singura problema e ca vreo 2-3 zile nu poti respira pe nas. si nici nu se vede ca a fost operata , are un nas fruuuumos..... "The harder you work, the luckier you get" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli05 Postat Ianuarie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 Si cat timp nu a putut iesi din casa? A fost dureros? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 doar neplacut. si cred ca a stat in casa 2 zile ca anestezia te cam ameteste. "The harder you work, the luckier you get" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio_reurean Postat Ianuarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2006 Si eu ma gandeam sa fac, dar am vazut pe discovery si pe MTV si pe explorer cum se face si mi s-a facut groaza. Am insa o prietena care s-a operat si arata bine, foarte bine. Eu cred ca renunt la idee. Mai stii, poate tine nasucul si de sarmul meu....[:D][cheers] Vio Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2006 Depinde ce problema ai la nas. In general, nasul trebuie sa dea fetei personalitate. Dar daca este un nas lovit si este vizibil inestetic sau daca te deranjeaza la respirat, atunci merita efotul si neplacerea de dupa. Acuma, daca faci operatia intr-o clinica particulara te costa scump, iar daca preferi spitalul iesi mai ieftin. In fond, sunt aceesi medici, dar depinde ce preferi. Operatiile au, in general, inconveniente, toate. Nu cred ca exista vreuna care sa nu te deranjeze dupa, indiferent cat de putin. Conteaza cat de multa nevoie ai de ea sau daca esti convinsa de necesitatea ei. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kerstin Postat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2006 O prietena vrea sa-si faca rinoplastie, imi puteti recomanda o clinica si un medic bun din Bucuresti? Reclame am vazut in multe reviste dar a incercat cineva? Si cat costa.... Mulumesc! Kerstin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2006 Dr Voicu - lucreaza la Clinica Bendis. 0740 BENDIS 0722 684735 E-mail: office@bendis.ro Internet: www.bendis.ro Sau: www.aestheticline.info Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roz6 Postat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2006 Eu am avut! Aveam si deviatie de sept (nu respiram bine) si mi-am facut si operatie de remodelare a nasului odata cu operatia de deviatie de sept. Aveam nasul putin acvilin si lung. Acum am nasul mic si carn[:I] Eu zic ca a meritat; mie mi-a schimbat viata, am devenit frumoasa peste noapte[;)]. Dezavantaje: pierzi mult sange (cel putin asa era acum 15 ani- se folosea dalta), ai nasul umflat cam 1 an de zile, nu trebuie sa te lovesti la nas (osul se poate sparge usor) si nici sa ridici greutati pentru o perioada lunga. Exista si sansa de nereusita (nas stramb, nari inegale, etc). Recomandari: dupa operatie, nu e bine sa dormi pe o parte (concluzie trasa din experienta mea). Daca dormi pe o parte, nasul poate lua o mica deviatie; bucata de metal pe care ti-o pun pe nas pentru cateva zile/saptamani apasa pe osul nasului care e f fragil. Am auzit ca nasul nu se umfla/tumefiaza daca dormi pe plan inclinat pt. ca presiunea asupra nasului e mai mica. Bafta multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2006 Cred ca merita facuta daca persoana respectiva are o problema medicala sau pur si simplu nu se simte bine cu nasul ei. In fond, mai bine incerci o "ajustare" decit sa porti toata viata un complex dupa tine..... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.