Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Quelle..2

Recommended Posts

Quelle

Azi am gasit si eu in cutie un fluturas din ala de la posta ca am ceva de ridicat. Scrie acolo Quelle si eu m-am speriat ca mi-a venit o comanda pe care nu am facut-o. Habar nu aveam ca a iesit noul catalog ca la posta nu am mai ajuns. Nu inteleg de ce nu mi-a adus postasul catalogul si m-a chemat pe mine la posta sa-l iau... doar a fost tot timpul cineva acasa. Asa ca maine am un drum de facut la posta.

poze cu Ilinca

pozele noastre

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul răspuns

salutare.

am vrut sa fac si eu comanda , dar nu stiu ce cod este pt bucuresti .

ma puteti ajuta?

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

quote:Originally posted by tomecica

salutare.am vrut sa fac si eu comanda , dar nu stiu ce cod este pt bucuresti .ma puteti ajuta?luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZEfotografii si DESENELE ADRIANEI

id="quote">id="quote">Uite aici e situl postei romane bagi la casutza adresa si iti da codul postal pentru strada ta http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=coduri_postale&cp_judet=BLaureta si galusca Inisa[biz](10 iunie 2004)id="purple">[foto]Poze id="blue">id="size3">

quote:Originally posted by angy11

Chiar asta am facut eu acum,am comandat catalog.Pana sa ma apuc sa citesc toate paginile din cap. trecut poate ca ma puteti lamuri,cele care ati comandat,chiar e gratuit catalogul?Se platesc taxe postale?

id="quote">id="quote">Catalogul e gratuit, nu platesti nimic, doar daca o sa comanzi ceva pe viitor platesti o taxa postala pt produse.Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)varsta Gabrielei-Mariapoze

Aissa,catalogul nou vine fara sa-l mai comanzi,daca l-ai comandat pe cel vechi (de toamna-iarna).Pe site la Quelle scrie aiurea "31 ianuarie".Noul catalog e pt primavara/vara si e valabil pana la 31 iulie 2006.

E gratuit,nu platesti nimic,ti-l aduce postasul acasa.

La mine a venit ieri fara sa-l solicit,n-am apucat sa-l studiez pe indelete.Cat am apucat sa vad,mi se par preturile cam mari dar oricum e interesant de rasfoit.

Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

Catalogul comandat in toamna nu a mai ajuns sau sa ratacit.A ajuns insa catalogul de primavara-vara....ce sa zic fata de ce poti gasii la magazinele de pe aici preturile mi se par cam mari....cu greu gasesc ceva sub 50 Ron.Plus ca la accesorii de baie sunt foarte multe lucruri pe care le gasiti in selgros la pret mult mult mai mic.

Sunt cam dezamagita.....ma asteptam la preturi mai bune din punctul meu de vedere.

Roxi si Rares 9. april.2002

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...