Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Minunatele scorpiutze (27)

Recommended Posts

Continuarea la id="blue">Sid="red">cid="orange">oid="green">rid="blue">pid="purple">iid="navy">uid="limegreen">tid="red">eid="orange">id="size3">:id="green"> (1)id="blue"> (2)id="blue"> (3)id="blue"> (4)id="blue"> (5)id="blue"> (6)id="blue"> (7)id="blue"> (8)id="blue"> (9)id="blue"> (10)id="blue"> (11)id="blue"> (12)id="blue"> (13)id="blue"> (14)id="blue"> (15)id="blue"> (16)id="blue"> (17)id="blue"> (18)id="blue"> (19)id="blue"> (20)id="blue"> (21)id="blue"> (22)id="blue"> (23)id="blue"> (24)id="blue"> (25)id="blue"> (26)id="blue">

id="Comic Sans MS">

Si desigurrrrr… frumoasele, inteligentele, misterioasele… ce mai… Simply the best !id="red"> [batetoba][batetoba][batetoba][batetoba] VOILA:id="blue">

OCTOMBRIE:id="navy">

23.10.1976 –id="red"> Natydea (web)

23.10.1978 –id="red"> Ana-Daniela

24.10.2001 – Diana-Mariaid="red"> (fata lui Danielac) (web)

24.10.1973 –id="red"> Miraklucker (web)

24.10.xxxx –id="red"> Tumpi

24.10.2004 – Alexiaid="red"> (fata de Tomecica) (web)

25.10.xxxx –id="red"> AlbaIulia (web)

25.10.xxxx –id="red"> Vikinga

26.10.1979 –id="red"> Klumea_blondy (web)

26.10.2004 – Andaid="red"> (fata lui Carmensilva) (web2, web2)

27.10.1967 –id="red"> Mstef (web)

27.10.1970 –id="red"> Frosa (web)

27.10.1977 –id="red"> Emma27 (web)

27.10.1978 –id="red"> Ramonika (web)

27.10.1978 –id="red"> Malina_Mircu (web)

28.10.1975 –id="red"> Mishulina (web)

28.10.1977 –id="red"> Eli26

28.10.1985 –id="red"> Lorelai182003 (web)

28.10.2003 – Luanaid="red"> (fata lui Ana68) (web)

29.10.1975 –id="red"> Monica-Elizabet (web)

30.10.1970 –id="red"> Lory_k

30.10.1975 –id="red"> Aldaesme

31.10.1979 –id="red"> Ralucasimarius

NOIEMBRIE:id="navy">

01.11.2004 – Razvanid="blue"> (baiatul lui Nastasie) (web)

02.11.1975 –id="red"> Carmensilva (web2, web2)

02.11.1981 –id="red"> Nastasie (web)

03.11.1977 - …id="blue"> (sotul lui Malina_Mircu) (web)

03.11.1975 –id="red"> Sandi (web)

03.11.1979 –id="red"> Danielaaaaa

03.11.xxxx –id="red"> Gina20

04.11.1972 –id="red"> Anina_n (web )

04.11.1977 –id="red"> Anda141 (web)

05.11.1998 – Adrianaid="red"> (fata lui Tomecica) (web)

06.11.1976 –id="red"> Ralucah

06.11.1978 –id="red"> Ralucoantza

07.11.xxxx - …id="blue"> (sotul lui miraklucker )

07.11.1978 –id="red"> Eryka

08.11.1974 –id="red"> BellaDonna

08.11.1974 –id="red"> Mirona (web)

08.11.1975 –id="red"> Mcrmiki

09.11.1968 –id="red"> Totonio

09.11.1973 –id="red"> Cristina73

09.11.1974 –id="red"> Mihairi

10.11.1969 –id="red"> DanielaNeagu

10.11.1970 – Cristiid="blue"> (sotul lui Anina_n) (web)

10.11.1975 –id="red"> Ana_miti (web1, web2)

10.11.1976 –id="red"> Raducu

10.11.xxxx –id="red"> Klavier (web)

11.11.1973 –id="red"> Vioconstant

11.11.xxxx –id="red"> cipinela

11.11.xxxx –id="red"> Mina (web)

12.11.xxxx –id="red"> AYUMI (web)

13.11.1872 –id="red">Alona

13.11.1973 –id="red"> HelleneC (web)

13.11.1975 –id="red"> Aschiutza

14.11.1967 – Bogdanid="blue"> (sotul lui Mstef) (web)

14.11.1970 –id="red"> Alyssa

14.11.1977 –id="red"> Delsim

15.11.1978 –id="red"> Syd

15.11.xxxx –id="red"> Rosa

15.11.1968 –id="red"> Ana68 (web)

15.11.2003 – Aldoid="blue"> (baiatul lui Vikinga)

15.11.1976 –id="red"> Saphir

16.11.1968 –id="red"> (web) Corina

16.11.xxxx –id="red"> Claudya

16.11.1976 –id="red"> Piticasigogosica (web)

17.11.xxxx –id="red"> Giani

17.11.xxxx –id="red"> Katarina

17.11.1977 –id="red"> Jennifer

17.11.xxxx –id="red"> Noemi

18.11.1973 –id="red"> eLaura

18.11.1979 –id="red"> roxy79ro

19.11.1977 –id="red"> narcisadi

19.11.1994 – Bogdan Andreiid="blue"> (finul lui Anina_n) (web)

19.11.1978 –id="red"> Yrys78 (web)

19.11.1980 –id="red"> Ana_st

20.11.xxxx –id="red"> Mimitete

20.11.2004 – Dariaid="red"> (fata lui Miraklucker) (web)

20.11.xxxx –id="red"> ghinetz (web)

20.11.1970 –id="red"> danitin (web)

20.11.1973 –id="red"> Amo2004 (web)

21.11.1967 –id="red"> Gabitzam (web)

21.11.1986 –id="red"> Cristinutza_ale

22.11.1956 –id="red"> Hanna

Scorpiutze secretoase [:D]

Aalina

Anda25

Country girl

Ela spataru

miau-miau

miha

Poftiti la povesti, SCORPIUTZELOR !id="blue">id="Comic Sans MS"> [flo]

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri ! [pegeam]id="blue">

Ninaid="red">, mami deid="blue"> [zana] Nina-Cristinaid="red"> (10.01.2002), Povestea nasteriiid="blue">

Diabetul zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricornid="blue">

Scorpiuteid="blue">
id="right">id="size2">id="Times New Roman">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna dimineatza fetele,

adriana, am vorbit aseara cu verisoara mea din SUA si zicea ca acolo este obligatoriu vaccinul pentru varicela[bang]acum chiar ca sunt in ceatza si nu stiu ce sa fac...eu nu o prea pot feri pe ruxi de colectivitate...vreau, nu vreau tot ma mai duc cu ea pana la gradi sa-l luam pe alex acasa si acolo intra in contact cu alti copilashi care pot avea varicela.

am fugit ca nu staua stia mici cumimnti deloc...va pup pe taote...sa aveti o zi buna

monica

http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Nu am apucat sa scriu in capitolul trecut, Esme, ce de bunataturi ai gatit ! [pofta]

Ai scris de urarile altora adresate voua pt. un bb, dar voi....ce ziceti ? [:)]

E o idee foarte buna, de a cauta si aduce produse pt. diabetici, aici, in M-Ciuc. Dar nu stiu cati diabetici, copii diabetici sunt in judet. Nu prea cunosc persoane cu diabet, nu am ocazia de a ma intalni cu persoane diabetice. Si nu am timp si resurse pt. aceasta treaba. [:(]

Multumesc, oricum, ca te gandesti la noi ! [pup]

Ema, iubito, anul acesta va puneti la treaba pt. bb 2 ?

Ma bucur pt. voi, felicitari si spor la treaba ! [:D]

Monica, nu mai ai acei prieteni in Ciuc ? Cred ca mergeati la patinoar, nu ?

Adriana, multa rabdare cu Razvan, caci trece si asta. [;)]

Elena, Iri, syd, Carmen, Ana, Gabriela, Mira, Ina, va pup ! [pup][pup]id="navy">

Ninaid="red">, mami deid="blue"> [zana] Nina-Cristinaid="red"> (10.01.2002), Povestea nasteriiid="blue">

Diabetul zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricornid="blue">

Scorpiutzeid="blue">
id="right">id="size2">id="Times New Roman">

Saluti scorpiute,

Elena,draga mea,in primul rand un pusi mare,mare si dulce de la Luana si de la mine la junior.[dual]..si sa aiba un an plin de bucurii si sa i se implineasca toate dorintele![:D]

Cum de iti scade salariul?Pai si de ce te muti in alta parte?Ciudat!Cum de mai rezisti?Banuiesc ca ai incercat sa gasesti ceva mai bun...nu se gaseste?[V]

Eu nu pot decat sa iti urez multa bafta si sa creasca vertiginos si salariul tau![:D]

Si pe bune: de revelion,band vin cu al meu,am pomenit toate gagicile faine de pe forum,mai ales pe ginerelu' meu scump si frumos...N-ai sughitat?[:D]Asa ca ,de-oi bea o berica(asta chiar maine,ca e chef la servici,se serbeaza ce-i nascuti in ianuarie si toti ce-i cu numele Ion)o sa inchin si in cinstea ta!Te pup![:D][dual]

Lori-k,pai ce sa zica mandra?Anul trecut a tremurat toata de frica.Anul asta a fost foaaaarte incantata si a urmarit cu mare interes stelutele si luminile.[:D]..Pai de ti-e dor de acasa de ce nu tragi o fuguta ?!Spor la treburi,succes lui Alinushu la facultatea de gradinita si sa aveti parte numai de bine![:D]

Adriana,si eu sunt de acord cu interzicerea petardelor.Mi se pare extrem de periculoase.Insa imi plac artificiile,ma entuziasmez mai rau ca fiica-mea...Multe succese in noul an la pilotistul mititel!Pupici![dual]

Nina,pupici si tie si Cristinutei![dual]Am citit ca ati avut sarbatori minunate ...Ce frumos!

Ema,dragut-o,e adevarat ce intrebeaba Nina noastra?Ca o puneti de bb 2?Wooooooooow.....Succes![;)][dual]

Dragelor,va pup pe toate si va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Hello, Hello... iar a venit seara si mai am intrare, ca tot e spalata toata lumea din casa [:D] si am terminat ciorba si tortul![;)]

Ana, pai ce sa zic de serviciu, la noi cam greu, am lucrat pe un proiect un an, pe banuti mai buni, insa protocolul prevedea ca ne ia spitalul, iar salariul e mic, ca nu am mai lucrat pana acum in sistem, desi am 10 ani vechime profesionala! Ciudat, ca la noi, ce sa mai comentez... tot uit unde traiesc de multe ori si sper ca fleatza! Oricum caut ceva, daca nu, punem de un "bizniz" cu huzband, musai, ca nu se poate altfel sa traiesti!

Ema, sa iti spun ceva (si la toate fetele, normal), ca tot nu am vorbit azi pe mess, aseara intr-un acces de... nu stiu cum sa numesc, al meu sot a zis sa mai facem un copil, dar mai in primavara cica sa raman graviduta... oare am visat? Oare e de acord in SFARSIIIIT??? Mai bine ma bucur cand imi zice ca "hai sa il facem", mi-e teama sa ma bucur acum![alcool] Cum mai e Dariuta?

Nina, pana la urma ii iei laptop la printesa? Cum se mai simte? Voi cum, mai sunteti?

Monica... si eu sunt in ceata, si mai ales ca il ai pe Alex mare student la gradi, cred ca e bine sa ii faci si Ruxitei vaccinul! Ea e prea mica sa inteleaga cum e cu scarpinatul si cu semnele.

Va pup pe TOATE! Ma duc ca imi pica ochii in gura, dimineata sunt zombie cand ma trezesc...[alcool]!

Vise placute!

Elena

POZE NOIid="Comic Sans MS"> id="size3">[foto]

Mami id="red">”de George”id="blue">

Povestea_nasteriiid="blue"> Pozeid="red">id="red">id="Andale Mono">

buna dimineata, scorpiute.

eu sunt prima pentru ca razvan s-=a gandit sa ne dea buna dimineata tot la 6.indiferent la ce ora il culc se trezeste la 6.aseara l-am culcat la 20.45, dar cu o seara in urma ne-a apucat 23.00.si tot la 6 se trezeste.[bang][bang][bang]

la noi este groaznic afara de 2 zile.ieri nu am iesit cu masina decat pana la tuns(dar era inchis) macar sa ia razvan o gura de aer.azi este infiorator si iarasi stam in casa.poate tot asa sa iesim cu masina pana la o plimbarica mica.nu mai vine vara aia o data.

va pup pe toate, fug sa savurez cafeaua si o zi minunata tuturor.

albumul meu

adrianaid="blue">&[copil]razvanid="blue"> 01.11.2004

Buna dimineatza fetelor,

aici ninge si viscoleste de nu-ti vine sa scoti nici macar un degetel afara....brrrr....

adriana[pup], Doamne fereste eu nu am zis nimik la adresa ta...te rog nu intelege gresit ce-am scris acolo...ci pur si simplu dupa ce am mai auzit ce-a zis si verisoara mea am intrat si mai mult in ceatza....oricum mai am de asteptat cel putin pana pe 20 ian ca sa treaca o luna de la ultimul vaccin.

nina...da la patinoar mergeam, acum prietenii nostri s-au mutat in covasna si chiar nu am mai fost pe la ei de ani de zile...ne-am mai intalnit doar pe la nunti sau alte ocazii prin bucuresti

elena, ce face georgica[pup], a inceput deja gradintiza/ noi mai avem vacantza pana luni...

fetelor va pup pe toate si va urez o zi buna

monica

http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

buna fetelor!!!

waw,nu ma bombardati,v-am spus ca-s nehotarata.de n-ar fi chestia cu greutatea,mama imi tot repeta ca e greeu cu doi copii.am intrebat-o ea de ce a facut doi??si mi-a rasp ca nu a stiut ce o asteapta,asa ca....inca nu pot spune cu mana pe inima,ca imi doresc un copil,dar nu stiu de ce am o presimtire,ca acest lucru se va intampla curand.si stiti,ma incearca frica aia de la inceput.

nina,e f bun "primul meu laptop".daria nu se mai desparte de el.o invata succesiunea literelor si cifrelor.bine ea e mai matematiciana,asa ca deja stie sa recun cifrele si joaca numai partea aceea.e innebunita cand ii spune :waw,ce destept esti" si dc grestste,se supara teribil.in primele zile se aseza cu fundul pe el,de oftica,pentru ca nu primese cupa.pentru varsta lor,eu zic ca e numai bun.noi am dat in jur la 700 si ceva de mii pe el,din selgros.asa ca dc poti sa ti-l iei de-acolo e excelent.nu merita totusi 1,4 mil.

elena,nici nu stii cat ma bucur.eu stiu cel mai bine ce inseamna sa ai pe cineva aproape cand iti doresti ceva.nu zic,al meu e inconstient de cand il stiu,asa ca el nu se pune.dar dc ar zice mama:waw,ce minunat e,chiar maine as face bebe.dar stiu ca ea e cea mai celebrala,si un picutz tin cont de sfaturile ei.sincer,ma bucur,hai ca mi-o iei inainte.[:D]

daria e in toane bune,il pacaleste pe bunica-su intr-o veselie.nu doarme,nu prea papa,dar imi iau revansa in we.in rest,bubitele i-au cam trecut,i-au ramas doau semne pe fata,dar am inteles ca or sa se traga,dc nu,o duce mami la cosmetica,pe la 14 ani.[:D]

ana,sincer inca nu ma bucur.vad ca tu o tii in petreceri.bravo!!!mama,ce as mai incinge si eu un chef.felicitari pt marirea de salariu.sincer ma gandesc si eu pt vremuri mai bune,dar...mai bine nu vb aici.

esme,iar ne faci invidioase.ca tot vb de bebe.....

monica,eu nu am fost atenta.alex a facut??sincer ma bucur acum ca a scapat si a fost si o varsta cat de cat.sincer sub 3 ani,nu m-as bucura sa faca varicela,asa ca fereste-o cat poti pe cea mica.febra si scarpinatul sunt teroriste.(elena,daria din cochetarie isi rupea cojitele,pe ascuns,ca nu-s frumoase.asa ca,poate sunteti mai fericite)nu e chiar usor.plus statul in casa si mintea prea odhinita a unui copil.o iei razna pe bune.

lory,te-am invidiat cand am auzit nenorocirea cu nasul meu.asa ca mai bine,fara artificii.pe bune.

mira,sarcina usoara in continuare.stii,ca in momentele mele de cumpana cu bebe,ma gandesc la tine.cat de curajoasa esti.totul e sa ma pocneasca si pe mine,din senin,ca nu ma hot.dar gata nu mai vb despre asta,ca iar nu mai intru cateva luni.

LA MULTI ANI,danelor,danilor si alte derivate!!!!!

Ema[cit]

[disco]Iepurasii trazniti[disco]

[foto]Haloween[foto]

Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

Bazar pentru Alex

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...