Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

hainute cu mai multi beneficiari

Recommended Posts

Am un baietel de un an si jumatate care e foarte cochet si de fiecare data cand il imbrac isi examineaza foarte atent hainutele si dupa expresia fetei imi dau seama daca e multumit sau nu.Multumirea lui suprema e atunci cand il imbrac "de oras" si mai ales cand ii pun ghetutele, defileaza prin fata mea de parca ar fi un manechin pe podium. Cum copiii cresc intr-un ritm uluitor, mai ales in primele luni, hainutele raman repede mici si obiceiul e sa le dai altor bebelusi care vin pe lume> Si noi am primit cu mare bucurie cea mai mare parte a hainutelor si le-am dat mai departe , pe de o parte, sa se bucure si alti bebelusi de ele si, nu in ultimul rand pentru ca sunt foarte scumpe si oricum parintii scot multi bani din buzunar pentru pampersi, creme, medicamente etc. Desi nu sunt neaparat intr-o situatie financiara proasta cred ca totusi mi=ar face placere sa primim hainute de la alti copii mai maricei care au crescut si sa le dam la randul nostru mai departe. Ce ziceti, exista doritori?

P.S. Nu stiu daca nu trebuia sa postez acest anunt la rubrica "mica publicitate " dar mi se pare aberant sa vinzi hainutele sau alte obiecte ale copilului

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai vizitat Bazarul pentru Alex? http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041

S-ar putea sa gasesti interesant ce se intampla acolo. [cool]

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

[pegeam] LA MULTI ANI!id="green"> [pegeam]

La noi se zice ca aduce noroc sa primesti hainute de la copii. Si noi am primit o groaza si am si dat, sa aduca noroc si la alti bbi [bis]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Mi se pare extraordinara ideea existentei unui "bazar" prin care poti cumpara la preturi mici tot felul de lucruri folositoare pt bebei, banii stransi fiind destinati unor copii cu probleme. Felicitat=ri pentru idee!

Cat despre faptul de a primi si a da mai departe hainute pentru copii mie imi place sa-mi imaginez ca ceva din copilul care a crescut a ramas acolo in hainutele lui mici si se transmite noului "proprietar". Eu am vazut poze cu hainutele baietelului meu purate de alti copii si mi-a produs asa niste senzatii ....

Si noi suntem bucurosi cand primim lucruri chiar daca au fost purtate de alti copii.Ideea mi-a suras inca de la inceput deoarece hainutele nu pot fi purtate decat o perioada scurta de timp si in plus sunt fff scumpe...Asa ca dupa ce le spal(le oparesc)si le calc ,dupa mine nu este nici o problema.

Bineinteles ca acum avem deja lucruri stranse care vor fi date mai departe la cei care nu au nici o problema in a-si imbraca copilul in hainute deja purtate.

• 11 months later...
eu am un baietel de 3 si jumate si cred ca am cumparat doar de trei patru ori hainute ptr el noi ...si eu am primit hainutele de la alti parinti si nu numai jucari detoate ...copii cresc asa de repede ar fi fost foarte costisitor sa cumpar totul ptr el ...in plus ptr ca sint asa micuti nu prea strica hainuta sau jucaria deci au viata mai lunga ...aici sint biserci care organizeaza 'baby pantry' unde primesti gratis hainute , jucarii, scutece, sampunurile si lotiunile ptr copii chiar si lapticul praf special ...merg si nu ma deranjeaza daca alt copilas s-a jucat cu aceeasi jucarie odata sau a imbracat aceeasi hainuta ..si noi dupa ce hainutele au ramas micute sau s-a plictisit de jucariile primite le ducem inapoi si luam altceva..

da da , si eu sunt adepta! norocul meu cu moasa fetei care are un baietel cu un an mai mare si care,intre noi fie vorba si-l imbraca numai..de pe-afara. uite chiar acum am primit niste ghetute super,made in italy, numai ca is mici de fi-me...ceva doritori? valentina, ce zici? vezi ca le-am pus poza in linkul de mai jos. mai am cateva, super!

apropo de asta, mie mi s-a intamplat ceva nasol asta vara..mie mi se parea normal sa iei hanuite,jucarii de la copii mai mari...si uite asa, asta vara se stransesera cam multe pe la mine prin dulap, le-am triat, si ce a fost frumos le.am spalat,calcat, pus frumos aranjate intr-o sacosa si le-am carat prin parculetul de joaca....mai, nu le-a vrut nimeni! se uitau de la mine ...ca la urs! cand tocmai ma rosisem ca un rac fiert, vine o mamica cu un baietel imbracati dupa ultima moda si isi cere voie sa-si bage nasul in sacosa.nu o stiam si oricum nu aveam tupeul sa o abordez..se vedea care-i este "statutul" dupa cum erau dichisiti. mi-a zis ca a observat ca ALE are hainutze faine mai demult si e curioasa sa vada ce i s-ar potrivi lu fiu-su

nu stiu, dar asa drag am prins de baietel cand l-am vazut peste cateva zile echipat in hainele fi-mii..(ma rog, ce se potriveau la baietzei)

da' de atunci dac-mi zice cineva ca VREA hainute de la fi-mea, i le plasez cu draga inima...daca nu, eu una nu mai rog in viata mea pe cineva!! ca mi-am luato!

ps. poate le cadonez..pe net(se pot trimite prin posta)

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

inseamna ca eu sunt singura paranoica,caci n am luat nimic de la nimeni..,in schimb am dat toate hainutele lui cris,carut,patut,leagan.insa mi a fost drag sa i cumpar tot nou,iar de incaltaminte chiar am citit ca nu e bine sa iei de la altcineva,fiindca fiecare copil calca intr un anume fel.....si acum,nu ma pot abtine cand intru intr un magazin sa i cumpar cate ceva,desi are o gramada....dar mi e asa drag sa l schimb,sa l dichisesc....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...