anda141 Publicat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 5, 2006 Nu am mai vazut-o de mult pe Pashosha pe forum, de Bella nu se mai aude nimic, oare ce s-a intamplat? Stie cineva ceva de ele? Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Ianuarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2006 Pash se pregateste de plecare din tara cat de curand,deci e ocupata cu bagaje,acte,etc,iar bella probabil ca este bine daca nu a mai dat nimani nici un semn de viata de ea.Rodica mama ei se pare ca nu mai scrie pe aici. andreeat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarenistor Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Gabi din cate am inteles e barata .Nu am putut tace ,vad ca nu se lucreaza ca dreptatea.Trebuie sa spui adevarul andreea ,dc ocolesti? Inainte nu era ocupata ,dar totusi intra cat de tarziu.... Acum contrazice-ma andreea... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 quote:Originally posted by soarenistorGabi din cate am inteles e barata .Nu am putut tace ,vad ca nu se lucreaza ca dreptatea.Trebuie sa spui adevarul andreea ,dc ocolesti? Inainte nu era ocupata ,dar totusi intra cat de tarziu....Acum contrazice-ma andreea...id="quote">id="quote">Ai inteles gresit, pashosha nu este banata.Tz tz tzOana_B[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarenistor Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Nu stiu ce sa mai cred .... totusi cineva sigur mi-a zis ca nu mai are voie sa scrie pe forum ,dar in fine .... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Ianuarie 9, 2006 Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 soarenistor, conform regulamentului DC - tu trebuia sa fii banata. Acum, cind vad ca dezinformezi, imi pare rau ca nu am fost mai ferma. [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Pt ca tot ce intreaba aici de membrii lipsa la apel vin si io cu intrebare: Unde este Danateo? ...intreb asta pt ca stiu ca baietelul ei avea o problema si urma sa fie operat. Acelasi lucru il are si BB meu si ma intreb daca s-au gasit solutii....id="size1"> Alexandra La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi! "Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Ianuarie 9, 2006 Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 didisor, uite iti raspund tot eu. danateo si-a cerut inchiderea contului pe DC in urma unor dispute. [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarenistor Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 ok .Daca crezi ca trebuia sa fiu banata ,asta e ,te rog fa-o si nu mai regreta... Fetele care mi-au adus jigniri gratuite pe acest forum pt ele nu s-au gasit solutii ?Dupa cate am inteles este interzis insuletele etc ,e valabil numai in cazul meu ?Fiti drepte daca lucrati cu drepatatea daca nu asta e ,ma linistesc cu gandul ca traim in Ro si se poate orice .Prin acesta va pot spune ca m-ati ranit adanc ,datorita unor fete care mi-au scris e-mailuri ,au fost alaturi de mine in perioada aceea , mi-am mai revenit . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinan Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 pacat ca subiectul a deviat !!! am incercat sa dau la umanitare despre subiectul Bellei si ..nimic ... siteul nu mai e pus la zi de cand am ramas fara conexiune internet, pe 18 noiembrie. Rodica mi-a trimis un email in saptamana car ea urmat, cu un extras de cont la zi (al donatiilor) insa nici macar nu am putut sa il citesc...mi-a murit hard-discul computerului. probabil poimaine voi avea din nou o conxiune internet decenta si posiilitatea de a-mi lua softul care trebuie ca sa pun la zi siteul Bellei (cu ce informatii am ...). daca cineva se indura sa ma Mp si sa imi spuna si mie ce s-a intimplat, as aprecia. multumesc mult de tot, adina You are never given a wish, without also being given the power to make it true. (Richard Bach) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.