Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Unde e Pashosha...si Bella...??

Recommended Posts

Nu am mai vazut-o de mult pe Pashosha pe forum, de Bella nu se mai aude nimic, oare ce s-a intamplat? Stie cineva ceva de ele?

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by soarenistor

Gabi din cate am inteles e barata .Nu am putut tace ,vad ca nu se lucreaza ca dreptatea.Trebuie sa spui adevarul andreea ,dc ocolesti? Inainte nu era ocupata ,dar totusi intra cat de tarziu....Acum contrazice-ma andreea...

id="quote">id="quote">Ai inteles gresit, pashosha nu este banata.Tz tz tzOana_B[foto]

Pt ca tot ce intreaba aici de membrii lipsa la apel vin si io cu intrebare: Unde este Danateo?

...intreb asta pt ca stiu ca baietelul ei avea o problema si urma sa fie operat. Acelasi lucru il are si BB meu si ma intreb daca s-au gasit solutii....id="size1">

Alexandra

La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

ok .Daca crezi ca trebuia sa fiu banata ,asta e ,te rog fa-o si nu mai regreta...

Fetele care mi-au adus jigniri gratuite pe acest forum pt ele nu s-au gasit solutii ?Dupa cate am inteles este interzis insuletele etc ,e valabil numai in cazul meu ?Fiti drepte daca lucrati cu drepatatea daca nu asta e ,ma linistesc cu gandul ca traim in Ro si se poate orice .Prin acesta va pot spune ca m-ati ranit adanc ,datorita unor fete care mi-au scris e-mailuri ,au fost alaturi de mine in perioada aceea , mi-am mai revenit .

pacat ca subiectul a deviat !!!

am incercat sa dau la umanitare despre subiectul Bellei si ..nimic ...

siteul nu mai e pus la zi de cand am ramas fara conexiune internet, pe 18 noiembrie. Rodica mi-a trimis un email in saptamana car ea urmat, cu un extras de cont la zi (al donatiilor) insa nici macar nu am putut sa il citesc...mi-a murit hard-discul computerului. probabil poimaine voi avea din nou o conxiune internet decenta si posiilitatea de a-mi lua softul care trebuie ca sa pun la zi siteul Bellei (cu ce informatii am ...).

daca cineva se indura sa ma Mp si sa imi spuna si mie ce s-a intimplat, as aprecia.

multumesc mult de tot,

adina

You are never given a wish, without also being given the power to make it true. (Richard Bach)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...