Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Servicii medicale proaste si pe bani

luky

Recommended Posts

Ola sa va spun ce am patit eu la clinica Medlife.Am facut analize la ei la inceputul lui dec si nici pana zi nu sunt gata.Asta nu ar fi nimic dar am dat si o gramada de bani, bani pe care nu stiu pt ce am platit atata timp cat am nevoie de niste analize pe care ei nu sunt in stare sa mi le dea cat mai repede.Am sunat in fiecare zi la ei in ultimul timp si mi-au zis ca nu stiu din ce cauza nu sunt gata ca trebuiau facute dar totusi sa mai astept....Aveti idee ce pot sa fac? Vreau sa le fac o sesizare dar nu stiu unde sa o depun si nici cui sa ma adresez. Stie cineva? Va rog sa ma ajutati.Multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Depinde de analize,sunt unele ptr.care astepti rezultatul 2 saptamani.Apoi au fost sarbatorile,primele zile ale lui ianuarie in care multe dintre laboratoare n-au lucrat.Daca nu-s valabile presupunerile faci reclamatie managerului clinicii.

Bafta!

July si Teo

Mai, Luky, da' la Medlife ti-ai gasit tu sa dai banii???

Acum asta e, dar in viitor mai intreaba si pe altii! Eu am colaborat cu ei si stiu cam ce si cum... Sorry!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Eu in sarcina mi-am facut analizele la Inst. Cantacuzino si mi-au iesit cit se poate de adevarate - adica unele bune, altele mai putin bune, in fine, nu toate perfecte, sa ii banuiesc ca nu le-au facut. Apoi, mi-am mai facut analize la Inst. National de Hematologie, de pe str. Dr. Felix. Ca doar e institut national, nu? Si inca nu oricare, ci acolo unde se fac analize pt. banci de singe, pt. transplante, etc. Si a fost si acolo ok.

In schimb, cu Medlife am colaborat, nu eu personal, ci clinica unde lucram eu pina sa plec. Si de multe ori rezultatele erau cam aiurea, drept pt. care la un moment dat chiar ne-am schimbat colaborarea la un alt laborator, nu mai tin minte acum exact numele. Deci, mai bine mergi la clinici precum Medsana, Biomedica, Medicover si, nu in ultimul rind, SOS Medical, unde am lucrat eu [:D].

Multa sanatate!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

July, analizele mele erau cu rezultat dupa 14 zile insa eu zic ca am fost destul de generoasa cu ei si am asteptat mai mult de 14 zile, in conditiile in care au avut program normal si nici macar nu s-au deranjat sa-mi spuna cat dureaza exact, ei m-au chemat dupa o saptamana sa le iau si de fiecare data cand vorbeam cu ei la tel imi ziceau ca trebuiau sa fie gata si ca nu stiu de ce nu sunt si sa mai sun si maine.

le-am facut acolo ca asa a vrut doctorul meu si am crezut ca daca dau un ban macar fac ceva bun.Cert e ca acolo nu ma mai prind!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...