Iubika Publicat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2006 Ma plimbam aiurea pe net cand am dat peste acest articol. Dincolo de orice simpatie sau antipatie, vestea m`a blocat. Cred ca nici o femeie nu`si doreste sa fi fost in pielea Mihaelei Radulescu... Sper sa`si revina repede... Multa sanatate si voua, cititoare ale acestor randuri! [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florypop Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Ii doresc multa sanatate si sa aiba cat de curand al doilea ingeras langa sufletul ei. Flory [gravi] 16+ si [copil] Andrei http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danat Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Aolioooo! Sanatate multa si sa i se implineasca dorintza de bebedoi! "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Dana mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green"> [foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Tocmai citisem cand am vazut subiectul. Recunosc ca mi s-a facut pielea de gaina, fiindca am si eu o cezariana la activ! Sper sa aiba repede copilasul dorit! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Oribil!Stiam va Mihaela Radulescu isi doreste un al doilea bebelus si ca urma un tratament,dar habar n-aveam de sarcina extrauterina. Multa sanatate ii doresc si sper ca Doamne-Doamne sa-i indeplineasca visul cat mai repede,ceea ce le doresc tuturor aspirantelor! Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Mie imi place mult de Mihaela Radulescu, o admir chiar...ii doresc sanatate si sa-i faca un fratior sau o surioara lui Ayan... ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgireada Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 quote:Originally posted by roxana1974Mie imi place mult de Mihaela Radulescu, o admir chiar...ii doresc sanatate si sa-i faca un fratior sau o surioara lui Ayan...ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">id="quote">id="quote">Subscriu :)Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christel Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Sanatate multa si Doamne Doamne sa-i trimita cat mai repede un bebelus. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alayna Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 [q]Imi pare foarte rau pentru ea.Ii doresc sa fie sanatoasa,puternica asa cum a fost pana acum .Mi-e mila de ea[q] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mela Pitica Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Si eu o admir mult pe Mihaela Radulescu si ii doresc ca Dumnezeu sa-i dea sanatate si s-o ajute sa-si indeplineasca dorinta de a mai avea un copil. Mihaela, Maria si bebe Ioana " Ai batut la toate usile care nu dau nicaieri, si de singura prin care poti intra si pe care ai cautat-o in zadar o suta de ani intr-una, te lovesti, fara sa stii, si se deschide." ( Marcel Proust ) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.