Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mycoplasma si ureaplasma

Recommended Posts

Postez aici subiectul, deoarece viitoarele mamici s-ar putea sa stie mai bine depsre ce este vorba. Mi-am facut o serie de analize acum cateva luni, toxoplasmoza, citomegalovirusul, chlamidia, listeria, testul Papanicolau (unde doctorul mi-a spus ca nu am nici un fel de micoza pe langa testul in sine) si cele uzuale, au iesit toate ok, dar nu am facut mycoplasma si ureaplasma. Sincera sa fiu m-am saturat de analize, si sunt destul de stresata cand le fac, ma agit tare. Vreau de luna asta sa incepem "lucrul" la bebe, saptamana viitoare sunt la ovulatie, dar ma intreb daca nu este necesar sa fac analiza la mycoplasma si ureaplasma. Voi ce spuneti? Le-ati facut inainte? Sunt absolut necesare?

Multumesc si astept raspusurile voastre.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga mea...din cate inteleg nu esti inca gravida, deci poti, in cazul in care ti-ar fi depistata una dintre bacterii sa urmezi tratament fara sa iti faci probleme ca il afectezi pe BB.

Si pe ma disperau analizele (mai ales financiar), dar a fost o perioada super nasoala cand la aproape trei luni de sarcina am fost depistata cu ureeplasama [bang][bang]si am fost nevoita sa iau antibiotice si sa stau cu sufletul la gura; o data pt ca era sarcina prea mica pt antibiotice, o data pt ca a trebuit sa mai astept inca vreo luna pana sa repet analiza si inca o data cu teama ca nu va trece infectia si e riscanta prin luna a 5-a , a 6-a cand poate duce de la malformatii ale fatului pana la avortul spontan.

Asa ca draga mea, mai bine strangi acum din dinti decat sa te dai cu capul de pereti ca mine mai tarziu....

Iti urez succes, ca stii si tu ca mai bine previi decat sa tratezi...asa ca mult succes si rabdare...si pana atunci faceti exercitii pt inmultirea populatiei [:D][:D]

[gravi] 31+

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Zina Eu nu am facut nici o analiza inainte de a ramane gravida. Poate am fost inconstienta, dar.... asta a fost alegerea mea. Intr-adevar la setul de analize mentionat de tine, mi-a iesit o valoare ridicata la ureaplasma. Doctorul nu a fost de loc impresionat sau ingrijorat si mi-a spus ca voi urma tratament cu antibiotice de abia in trim. 3 al sarcinii, ceea ce am si facut si nu a fost nici o problema.

Eu zic ca daca majoritatea analizelor ti-au iesit bine, ai destul timp sa le faci si pe astea doua dupa ce ramai gravida.

Indiferent de ce vei face iti urez multa bafta la [xinpat] si o sarcina minunata.

ana sebe 37+

poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Zina, analizele acestea sunt foarte importante si te sfatuiesc cu toata caldura sa le faci si tu.

O fata de pe acest forum a avut, fara sa stie, aceste bacterii si i s-au rupt membranele prematur la 18 saptamani. Copilasul nu a supravietuit si durerea a fost farte mare.

Si mie mi s-au rupt membranele la 19 saptamani, dar din cauze necunoscute.

Te sfatuiesc cu toata caldura sa-ti faci toate analizele pentru ca pierderea unui copilas este o durere mare de tot.

Aceste bacterii se pot elimina usor cu antibiotice.

Mult succes!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!id="blue">

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba

Poze Bunnyid="size1"> [iepu]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...