Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

10 LUNI sau 12 LUNI?

joy04

Recommended Posts

LA MULTI ANI !!!!!

D-NA MUGA, in emisiunea "ne priveste" din data de 05.01 a raspuns unei mamici care a nascut pe 08.12.2005 si care nu avea decat 10luni jumate stagiu cotizare ca va beneficia de indemnizatie de crestere copil.

Eu sunt cam in aceeasi situatie, am nascut pe 01.12.2005 si am fara intrerupere 11 luni.

Intrebarea mea este: unde in normele metodologice este specificat acest lucru, ca eu nu am gasit [bang] [bang]

Si tinand cont ca ar trebui sa intru in CIC de pe 13 ianuarie, cine imi depune dosarul? eu sau angajatorul??

Personalul de la cabinetul d-nei Muga m-a informat in aceasta dimineata ca normele nu au aparut si cand vor aparea se va sti sigur

joy si [bibe]Vlad Andrei 01.12.2005id="blue">

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Normele au aparut sunt deja de ieri pe pagina legislativa primele doua pozitii marcate cu newid="red">.

Daca ai fi fost beneficiat de CIC in 2005 era Ok, dar daca urmeaza sa beneficiezi de CIC din 01.01.2006 nu mai este Ok.

Marius Pernes

home page - www.marius.rdsor.ro

MARIUS multam de raspuns.

Eu am vazut normele, le-am citit si tocmai de aia am postat subiectul, pt ca nu am vazut nicaieri precizarea asta, decat la articolul 27, referitor la stimulent.

Atunci intrebarea mea...revin cu ea:

De ce d-na Muga i-a spus mamicii ca va beneficia de CIC, in conditiile in car are doar 10luni si 2 saptamani stagiu de cotizare si ar trebui sa intre in CIC in 21 ianuarie?????id="red">id="size4">

Si zicea ca normele vor include si pe cele care au doar 10 luni....

poze

Ai perfecta dreptate, intrebarea mea era chiar idioata, normal ca nu ai de unde stii de ce a zis asa.

Dar mai mult vroiam sa subliniez ca nici macar ei, cei indreptatiti nu stiu ce vorbesc.

Si nu mi se pare normal sa dai un raspuns cuiva ca o doua zi sa vii si sa spui cu totul altceva...[V]

Abia astept sa vad ca alte aberatii mai scoate.

Multam mult Marius

poze

stiu ca doamna asta a aparut de mai multe ori la tv si a zis ca in unele situatii ca cel expus de tine mamele sunt nedreptatite si se are in vedere sa se faca ceva in acest sens doar ca legal nu are sustinere, dar se incearca si un sfat era ca pana atunci sa intre tatal in cic......iar cand a fost intrebata cand??? a zis ca nu poate spune, deci pana una alta daca nu esxita elege degeaba exista intentii si se recunoaste ca sunt unele probleme

Poze cu toata Familia

Tu (personal)o cerere si o declaratie pe proprie raspundere la Asistenta Sociala, serviciul alocatii (de pe Averescu pentru cei din sectorul 1), iar firma restul dosarului la sediul din Amzei (pentru sector1, restul nu stiu). Lunar la Asistenta Sociala (dar nu personal) adeverinta ca esti inca salariata la firma la care erai in momentul depunerii cererii.

quote:Originally posted by Loreena

stiu ca doamna asta a aparut de mai multe ori la tv si a zis ca in unele situatii ca cel expus de tine mamele sunt nedreptatite si se are in vedere sa se faca ceva in acest sens doar ca legal nu are sustinere, dar se incearca si un sfat era ca pana atunci sa intre tatal in cic......iar cand a fost intrebata cand??? a zis ca nu poate spune, deci pana una alta daca nu esxita elege degeaba exista intentii si se recunoaste ca sunt unele probleme

id="quote">id="quote">doamna in cauza a mai facut afirmatia de mai sus si in alta emisiune, si atunci spunea ca se incearca rezolvarea acestei situatii...cat despre sugestia ei de a intra tatal in CIC... e deplasata si rupta de realitate. principala nevoie a unui copil de 6 saptamani nu e cine sta cu el, ci cel mai probabil cine il alapteaza... decat daca, nu cumva, cum e stilul conducerii politice din ziua de azi, i se va sugera tatalui sa duca copilul la 3 ore la alaptat, la serviciul mamei...[bang][q][q]daca tot o reglementeaza, ar trebui sa se aplica tuturor celor care vor naste in termen de 9 luni de la aprobarea legii!! asa chiar ar fi corect!Cristina [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003) si [bibe]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="Comic Sans MS">Andrei si Iris Nazdravani de august-septembrie 2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...