Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

despre licenta

Recommended Posts

am si eu o intrebare la cei ce ati avut licenta : cum este? e chiar asa de greu, stresant?? eu am licenta in vara si parca deja incep sa "disper" , mie cam frica!!!

astept niste pareri de la cei ce au avut licenta sau o vor avea in vara!! accept si sfaturi!!

va multumesc!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de lavinai

am si eu o intrebare la cei ce ati avut licenta : cum este? e chiar asa de greu, stresant?? eu am licenta in vara si parca deja incep sa "disper" , mie cam frica!!!astept niste pareri de la cei ce au avut licenta sau o vor avea in vara!! accept si sfaturi!!va multumesc!!<< Daca altul poate, pot si EU....>>

id="quote">id="quote">Da' ce legatura e intre licenta si titlul subiectului?Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

Si eu eram asa stresata in perioada licentei ca nici n-am vrut sa merg la examen. Daca nu ar fi fost sotul meu si familia care m-au "obligat" sa merg, cred ca nici in ziua de azi nu mi-as fi dat-o.

Si ar fi fost pacat, ca era asa de simplu, crede-ma ca nu-i mare lucru de capu ei, chiar daca se face mare tam-tam pe seama asta. Atata timp cat ai notiunile de baza e super ok.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si [zana] Sara

"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

quote:Originally posted by Jasmine
quote:Initial creeata de lavinai

am si eu o intrebare la cei ce ati avut licenta : cum este? e chiar asa de greu, stresant?? eu am licenta in vara si parca deja incep sa "disper" , mie cam frica!!!astept niste pareri de la cei ce au avut licenta sau o vor avea in vara!! accept si sfaturi!!va multumesc!!<< Daca altul poate, pot si EU....>>

id="quote">id="quote">Da' ce legatura e intre licenta si titlul subiectului?Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)
id="quote">id="quote">Asta ma intrebam shi io [:D][*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]decembriedegetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada id="navy">

ceva nu e in regula!!!!!![alcool]

eu am postat subiectul cum trebuie cu titlul "despre licenta!!!!" si mi-a intrat peste un alt titlu de la un subiect postat de sarbatori la sectiunea " la bucatarie".........

NU MAI INTELEG NIMIC.....[alcool]!!!!!!!!!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Licenta nu este grea daca stii sa te orientezi dupa un indrumator de treaba, care sa te ajute nu cu "mura in gura", ci mai mult cu idei, schema de urmat etc. Care sa stie sa iti explice lucrarea si sa stea pe capul tau constant. Este bine sa o iei treptat, din timp. Si nu te stresa, nu este big deal. Toata lumea o ia pana la urma.

Acu' depinde si de facultate,intr-adevar!

De exemplu,la sotzul meu (care a terminat la Politehnica) au fost sali in care supraveghetorii i-au lasat si sa copieze , inchizand ochii pe motiv ca destul i-au chinuit 5 ani in timpul facultatii,ce sa-si mai bata capul cu ei si la ultimul examen din viatza de student....Asa ca au luat licenta toti cu note mari....

La mine (am terminat la Universitate) se cam stia ce ne asteapta: aveam in Comisie profesori toti "unul si unul" parca "tunase si ii adunase" pe cei mai nenorociti din toata scoala care s-au distrat timp de 4 ani picandu-ne pe la examene si chemandu-ne la "n" re-re-uri! Asa ca eram cam disperati,slabisem inainte de examen cam juma' de grupa de nu ne mai recunosteam,eram nedormiti si stresati ca vai de noi...Si s-au luat note mici ca nu s-au rezumat sa stea doar cu ochii pe noi la Examen ci si cu gura de nici nu te puteai concentra la ce scri....

Si inca ceva: fiind o sectie cu dubla specializare,la scris se dadeau ambele materii iar pentru Lucrarea de Diploma iti alegeai o tema din una din discipline. Ei bine,profesorii de la cealalta discilpina si-au protejat studentii la scris iar pe cei ce au optat pentru alta materie ...au "taiat in carne vie".....Deh,bataie de joc!

Asta era acum 3 ani,poate si-au mai revenit intre timp...

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...