Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FFF Urgent!!! Prostaglandin pentru un bebelus

Recommended Posts

Este vorba despre fetita unor prieteni f buni de-ai mei de acasa, din Bucuresti, care s-a nascut ieri cu o grava malformatie a inimii. Nu poate supravietui pana la o (eventuala) operatie decat cu ajutorul acestui medicament PROSTAGLANDIN ( Prostin, Alprostin Firma Pheizer), ce NU e de gasit in Bucuresti, si ei au nevoie de el pana maine!!! Pe urma ar trebui cumva sa transporte fetita, cu un helicopter, nu stiu, la Cluj pentru operatie, DACA mai e cazul...

Va rog, daca aveti voi vreo idee, spuneti-mi, parintii sunt disperati...

Multumesc,

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Din Germania in Franta...Europa este casa mea!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mirunda, am intrat aici pentru acelasi lucru, desi Catalin era foarte sceptic ca il putem gasi.Am inteles ca au facut rost de o jumatate de fiola dar cei din spital nu il accepta pt ca e preparat in alta parte[bang]

Deci, ma alatur si eu apelului tau, va rugam cine are PROSTAGLANDIN. VA RUGAM, pentru un sufletel mic, mic.

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Poate va ajuta si ce-am gasit eu pe internet:

PFIZER INTERNATIONAL CORPORATION

Str. Marcel Iancu nr. 9, Bucuresti, sector 2

tel.: 01 210 54 84, fax: 01 210 96 41

Director: dr. Hanganu Gabriel

HANGANU GABRIEL

Adresa: Roma, Nr. 42a, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 1, 1, 11775, Telefon: 021.2302212

l HANGANU GABRIEL

Adresa: Sfantul Stefan, Nr. 17, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 2, 2, 23996, Telefon: 021.3134865

l HANGANU GABRIEL

Adresa: Sfantul Stefan, Nr. 17, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 2, 2, 23996, Telefon: 021.3146351

HANGANU GABRIEL RAZVAN

Adresa: Istriei, Nr. 12, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 3, 3, 31946, Telefon: 021.3246736

Doamne ajuta sufletelului bolnav!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...