Mirunda Publicat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2006 Este vorba despre fetita unor prieteni f buni de-ai mei de acasa, din Bucuresti, care s-a nascut ieri cu o grava malformatie a inimii. Nu poate supravietui pana la o (eventuala) operatie decat cu ajutorul acestui medicament PROSTAGLANDIN ( Prostin, Alprostin Firma Pheizer), ce NU e de gasit in Bucuresti, si ei au nevoie de el pana maine!!! Pe urma ar trebui cumva sa transporte fetita, cu un helicopter, nu stiu, la Cluj pentru operatie, DACA mai e cazul... Va rog, daca aveti voi vreo idee, spuneti-mi, parintii sunt disperati... Multumesc, Mirunda "Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi". Din Germania in Franta...Europa este casa mea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagoiu Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Mirunda, am intrat aici pentru acelasi lucru, desi Catalin era foarte sceptic ca il putem gasi.Am inteles ca au facut rost de o jumatate de fiola dar cei din spital nu il accepta pt ca e preparat in alta parte[bang] Deci, ma alatur si eu apelului tau, va rugam cine are PROSTAGLANDIN. VA RUGAM, pentru un sufletel mic, mic. Irina & trupa Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_b Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Poate s-a mai sugerat asta, nu am mai citit...puteti contacta un reprezentant al firmei Pheizer din Romania. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirunda Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Iulia, dar cum sa dam de el? "Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi". Din Germania in Franta...Europa este casa mea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Pfizer Romania http://www.pfizer.com Address: Splaiul Independentei 179 Phone: 0040 1 212 7220; ALINA-LUMINAid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_b Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Poate dintr-o farmacie (mai ales), cabinet medical sau spital . De obicei reprezentantii medicali vin cu oferte in farmacii, medici si lasa si carti de vizita...daca gasesti pe cineva binevoitor dispus sa caute poate exista o sansa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianangi Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Poate va ajuta si ce-am gasit eu pe internet: PFIZER INTERNATIONAL CORPORATION Str. Marcel Iancu nr. 9, Bucuresti, sector 2 tel.: 01 210 54 84, fax: 01 210 96 41 Director: dr. Hanganu Gabriel HANGANU GABRIEL Adresa: Roma, Nr. 42a, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 1, 1, 11775, Telefon: 021.2302212 l HANGANU GABRIEL Adresa: Sfantul Stefan, Nr. 17, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 2, 2, 23996, Telefon: 021.3134865 l HANGANU GABRIEL Adresa: Sfantul Stefan, Nr. 17, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 2, 2, 23996, Telefon: 021.3146351 HANGANU GABRIEL RAZVAN Adresa: Istriei, Nr. 12, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 3, 3, 31946, Telefon: 021.3246736 Doamne ajuta sufletelului bolnav! "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianangi Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Pr-ul firmei PFIZER ROMANIA este Tudor Ciubotaru si are adresa de mail: tudor.ciubotaru@pfizer.com Din pacate, in cartea de telefon www.paginialbe.ro sunt 102 abonati Ciubotaru, nici unul Tudor... "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagoiu Postat Ianuarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 intr-un sfert de ora copilul pleaca la Cluj pt operatie, dar cu salvarea, nu cu elicopterul, off! Irina & trupa Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirunda Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2006 Din pacate telefoanele nu au dat nici un rezultat ...NU AU!!! Si daca ei nu au ...nu stiu cine ar putea avea ...[bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.