Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clinici/Laboratoare performante in Constanta

Recommended Posts

Buna seara.Sunt o viitoare mamica de iulie-aug 2006 si as dori ajutor de la fetele/mamicile din Constanta. Ma intereseaza niste sugestii pentru efectuarea testelor mai speciale, gen triplu test , ecografia morfologica. Voi unde le-ati facut in Constanta. Ati auzit de clinica IDS, undeva pe la Delfinarium?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

CP

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna seara. sunt din Constanta ca si tine, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatiile de care ai nevoie. Pot doar sa-ti spun, legat de triplu test, ca se face intre 14-19 saptamani. Nu stiu cat de necesar este, cert e ca eu l-am ratat. La 17 saptamani mi-a dat medicul (dr.Rusa Marius)trimitere sa-l fac, dar nu mi-a spus ca exista o limita de timp pentru a-l face. Am mers intr-una din zilele trecute la policlinica nr. 2 ca sa il fac si mi s-a spus ca nu se mai poate la 22 saptamani (costa 85 lei RON)

cori74 multumesc oricum pentru raspuns. Poate si alte constantence vor mai citi noul subiect si ma voi lamuri si eu.

Oricum daca ai implinit deja 22 sapt inseamna ca ai facut deja sau urmeaza sa faci echografia morfologica. Pe aia unde o faci? La dr. Rusa?

Sarcina usoara si bebe sanatos, destept si frumos.

CP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...