Crinutz Publicat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 7, 2006 Buna, stie careva un remediu pentru giardia sau limbrici? Dar unul bun care sa nu mai permita recidiva acestor nesuferiti? Eventual ceva naturist ca medicamentele nu fac prea mare lucru. Merci! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 IGIENA http://www.pulafashion.com/index2.html Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Ianuarie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 crede-ma ca nu asta e problema. Poate doar ca mai beau uneori apa de la robinet, dar nu ma pot abtine. Asta se zice ca, contine giardia. In rest cred ca am o igiena f buna atat personala cat si a casei. Ideea e ca odata intrati in organism nu vor sa mai plece. De ce? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 Ia o eprubeta cu apa si du-o la analiza. Daca nu e apa de vina, atunci e doar igiena. Se stie ca la o astfel de infectie trebuie schimbata toata lenjeria (de corp, de pat) si cea murdarita trebuie dezinfectata. Spalatul miinilor foarte des, in special inainte de a duce un aliment (tigara) la gura. Nici un remediu nu exista, daca nu e igiena stricta. http://www.pulafashion.com/index2.html Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slakje Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 Nu sunt cumva viermisorii de care mai fac copiii? Remediul eu stiu ca este usturoiul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alayna Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 quote:Originally posted by chatonelhttp://www.pulafashion.com/index2.html[roker]id="quote">id="quote">[alcool]ce belea e site-ul astaSo...o vecina de-a mea a avut giardia.Numai ea si copii.Sotul nu.Erau teribil de curati,ea pur si simplu era obsedata de curatenie,copii erau super curati si ingrijiti.La ei excludem igiena,sa fi fost de la apa?De ce sotul nu a facut?dar alti vecini?Stiu ca au urmat un tratament.Parca unul naturist,nu mai stiu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 naturist:giardinofug,ulei antipatazitar,ulei de dovleac.seminte de dovleac,usturoi.tablete antibiotic:flagil,zentel,fasigin.[biz] camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slakje Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 Crinutz ai tu sau copiii? Eu stiu leac babesc pt copii, lapte cu usturoi, probabil ca elimina viermisorii dar apoi trebuie sa fierbi totul, lenjerie de corp, de pat, etc, pana esti sigura ca nu mai ai. Dar de ce bei apa de la robinet?[xx(] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Ianuarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 helmiflores,de la plafar,ulei de dovleac ,tot de acolo..propolis FLAGYL-lul este recomandat si el pentru giardia. Cate 1 lingurita dimineata pe stomacul gol timp de 7 zile, apoi 7 zile pauza si din nou inca 7 zile de FLAGYL seminte de dovleac NEPRAJITE in fiecare dimineata pe stomacul gol cam 30 de samburi decojiti,apoi serviti micul dejun dupa o jumatate de ora! O reteta Cantitati pentru o persoana: o ceasca de otet de mere (de marimea cestilor de cafea potrivite), o ceasca de miere de albine, 8 catei mari de usturoi pisati. Toate acestea se pun intr-un vas de sticla cu gura mare si cu dop care se insurubeaza. Se lasa la macerat cel putin 5 zile, in frigider, agitandu-se de mai multe ori pe zi. Doza obisnuita: se pun doua linguri din compozitie intr-un pahar de apa plata si se bea dimineata, pe stomacul gol. Atentie! Cand preparatul e pe sfarsite, faceti altul proaspat, pentru a face o cura de o luna de zile. Se tine trei luni la rand, cu o pauza de o saptamana intre luni. medicamete homeopate cu avizul medicului homeopat:CINA, LAMBIA, ECHINACEEA in dilutie de 9% Se dau in prima luna 30 de zile cate 10 granule din fiecare flacon pe stomacelul gol zilnic; apoi inca 4-5 luni cate 10 zile pe luna in restul zilelor Giadinocid, sau Helmiflores... Decaris, duador Usturoiul - inamicul viermilor Toate tratamentele descoperite de-a lungul timpului, de la antibioticul Metronidazol, primul medicament activ asupra Giardiei, pina la Zentel. Medicii spun ca in present, accentul se pune pe produse care nu se absorb in intestin, avind efecte secundare minore. Cit priveste remediile naturiste, sa spunem ca ele sint mai utile ca preventie decit ca tratament. Intre cura anuala de antihelmintice, intervenim cu mijloace naturale. Usturoiul este un foarte bun aliat impotriva parazitozelor intestinale. Anumite substante pe care le contine "ametesc; viermii si acestia nu se mai opun miscarilor tubului digestive care ii impinge spre rect, eliminindu-i. Usturoiul poate fi dat ca atare copilului mai maricel. Sub 3 ani, se recomanda administrarea sub forma de mujdei, cu care se condimenteaza cartofii prajiti, o mancare apreciata de copii. Semintele de dovleac au acelasi effect - dar se se pot da copiilor mai mari. Folosirea Propolisului imparte medicii in doua tabere. Unii sustin ca este contraindicat in tratametul giardiei. In urma unor studii s-a demonstrat ca acesta face mai mult rau - stimulind starea de agitatie a copilului, fara sa deranzeze viermisorii. Pe de alta parte - propolisul si-a demonstrat ca o activitate anti-microbiala impotriva bacteriilor, virozelor sau infectiilor fungale ca - printre altele: E.coli, chamydia,salmonella, giardia. Acestea sunt remediile pe care le-am salvat folosite de alte persoane! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Ianuarie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2006 multumesc pt sfaturi, unele dintre ele le-am aplicat, cele cu igiena, fiertul, dezinfectatul, etc. Mananc usturoi aproape la orice, am luat zentel. Dar dr mea a spus ca sunt o gazda buna pt acesti viermisori. sotul nu are si nu am nici copii. se pare ca i-am luat de undeva sau de la cineva care lucra cu copii mici si cu care locuiam in aceeasi casa. nestiind de posibilitatea de a lua asemenea chestii nu ma feream excesiv sa folosesc aceeasi toaleta. asa ca.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.