Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Visa USA

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

YANKid="red"> si mie mi se pare o mare pacaleala!!! Oare ce parere o avea ambasada SUA daca arunca un ochi pe acest site?!

Nici eu nu am mai auzit sa obtii viza fara un interviu fara nimic, in afara de pensionarii trecuti de 60 ei pot aplica la o viza prin posta.

Asta e un smecher!!! Si ce tarife dragute are baiatul!!![batcap]

Oare prinde ceva fraieri?!

Corinadana mama de Ralucaid="red">

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by corinadana

YANKid="red"> si mie mi se pare o mare pacaleala!!! Oare ce parere o avea ambasada SUA daca arunca un ochi pe acest site?!Nici eu nu am mai auzit sa obtii viza fara un interviu fara nimic, in afara de pensionarii trecuti de 60 ei pot aplica la o viza prin posta.Asta e un smecher!!! Si ce tarife dragute are baiatul!!![batcap]Oare prinde ceva fraieri?!Corinadana mama de Ralucaid="red">

id="quote">id="quote"> Fraieri? La fiecare secunda se naste unul!!!Si totusi romanii nu mai sint asa de creduli ca pe vremuri sau nu sint asa de creduli ca americanii si totusi...[:D]Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

mai am citi mai bine ce scrie pe site. trebuie sa ai 3000E pe cartea de credit si sa faci xerox dupa cartea de credit si dupa pasaport. Eu cred ca site-ul are treaba cu furtul banilor de pe carti de credit. dar poate ma insel... auzi el face dosar pe care-l trimite pe "e-mail" mai dracie....

"The harder you work, the luckier you get"

[cusca] Acolo ar cam trebui sa ajunga indivizi ca asta.

Fetele din America, ati vazut ca astia de la unele posturi nationale de tv (in colaborare cu politia si FBI) mai fac unele anchete deghizate ca sa-i prinda pe sarlatani. Asa ar trebui sa faca si cineva din tara.

Fetele din tara ar trebui sa trimita adresa site-ului astuia la un post tv, politie. Ar iesi un super reportaj tv cu camera ascunsa, iar tipul ar ajunge imediat acolo unde merita!!! [cusca]

Sau chiar noi putem face lucrul asta.

Revoltatoare "cerintele" lui!!!! Auzi, sa nu cumva sa ai mai putin de 3000 EUR in cont, ca altfel nici nu se uita la tine; haha, are si tarif minim de furat!!! [bruta]

Oana si [copil] Eva (29 iunie 2005)

Poze cu Eva

Ai ai ai ai mai frate la ce ii poate duce mintea, incredibil! Si ce explicatii de "om serios" ofera tipu. Adevarul este ca cineva care nu este obisnuit cu credit card si care nu a citit vreodata site-ul ambasadei US sau nu a trecut pe acolo poate s-o muste destul de usor.

Te scuteste baiatu asta de bani imediat ca doara n-o fi prost sa se uite la cc mai ales cu toate datele pe care le are si dupa aia nu ai decat sa astepti de 70 de ori cate 7 zile pana iti spune ambasada ca s-a eliberat o viza pe numele tau (asta e cea mai tare faza) si n-ai decat sa reclami unde vrei tu ca nu ai pe cine si unde si te mai bagi si singur la dare de mita, trafic de influenta si alte chestii dragute. Ce sa spun ... e beton tipu.

"never say never"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...