Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Despre iubire si "open marriage"

Recommended Posts

Subiectul mi-a fost inspirat de remarca unei fete ca nu ar deranja-o ca sotul ei sa doarma noaptea la o iubita.

Pentru ca pe mine m-ar deranja,imi pun problema daca eu iubesc la modul egoist. Sau poate nu iubesc destul? Daca as iubi mai mult nu as fi fericita daca el s-ar simti bine cu altcineva? Voi ce credeti?

Nu stiu daca varianta "te iubeste= nu te inseala", oricata libertate are, merge la barbati, poate nici la femei...

Sau sa fie "casnicia deschisa" o treapta a intelepciunii, la care ajung doar unele cupluri?id="teal">id="Comic Sans MS">

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Heheh..tocmai am citit subiectul "Cand ati facut-o prima oara?".Subiect in cadrul caruia se dezbatea aprins daca experientele premaritale sunt ok sau nu, adika numai cu cel care iti este/va fi sot sau si cu altii.

Pe mine m-ar deranja enorm sa stiu ca al meu sot se simte bine si cu altcineva. De ce? Pai cum sa explic eu...aaaa...atunci de ce mama ma-sii ne-am mai casatorit? Ca sa intram in randul lumii, ca sa aiba cine sa ne faca cumparaturile, sa aiba cine sa ne spele hainele, sa aiba posibilul copil un nume/2 parinti etc.?

Am o prietena care la un moment dat cauta o a 2 a femeie pentru un 3 some cu sotul. Am intrebat-o daca nu o sa o deranjeze relatia sotului cu aia si a zis ca nu atata vreme cat aia e o panarama.

Hai sa fim seriosi....asta este un fel de "hai sa iti arat cat de nonconformisti suntem noi si cate de tare ne iubim incat putem sa mai aducem si pe altii in intimitatea noastra si tu esti o toanta ca nu faci asa ca mine".

Nu cred ca ccc "casnicia deschisa" este o treapta a intelepciunii, daca o/il iubesc il/o las ca deh cel/o face fericit/a ma face si pe mine fericit/a. Poate sunt eu mai conservatoare dar eu cred si cer fidelitate in relatii(indiferent daca sunt ele de tip casnicie sau nu.

Nu cred ca sunt foarte clara dar asta este nu prea am talent la scris.

Si mi-a mai venit o idee.....daca il face fericit pe el/ea sa stea singur in casa? (adika sa traim separat, fiecare la casa lui)Daca il face fericit sa mai aduca o femeie in casa?(tip japonez prima sotie, a doua etc.)Daca il face fericit sa mai aduca un barbat?

DACA II REFUZ TOATE ASTEA INSEAMNA CA NU IL IUBESC DESTUL DECI SUNT EGOISTA????

Da, frate sunt....pentru ca vreau sa ma doreasca numai pe mine, pentru ca vreau sa se simta bine numai cu mine, pentru ca vreau ca in ochii lui sa nu existe pe lumea asta femeie mai exceptionala decat mine.

Garga si [copil] Irinuca

POZE

quote:

Am o prietena care la un moment dat cauta o a 2 a femeie pentru un 3 some cu sotul. Am intrebat-o daca nu o sa o deranjeze relatia sotului cu aia si a zis ca nu atata vreme cat aia e o panarama.

Garga si [copil] Irinuca

POZE

id="quote">id="quote">

[:D]Si ea ce e ,in cazul asta,femeie serioasa? [:D]

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)

Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul

todayid="blue">

quote:Originally posted by Gargaritza

DACA II REFUZ TOATE ASTEA INSEAMNA CA NU IL IUBESC DESTUL DECI SUNT EGOISTA????

Da, frate sunt....pentru ca vreau sa ma doreasca numai pe mine, pentru ca vreau sa se simta bine numai cu mine, pentru ca vreau ca in ochii lui sa nu existe pe lumea asta femeie mai exceptionala decat mine.

Garga si [copil] Irinuca

POZE

id="quote">id="quote">

Exact [flo]

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

id="navy">

quote:Originally posted by Gargaritza

vreau sa ma doreasca numai pe mine, pentru ca vreau sa se simta bine numai cu mine, pentru ca vreau ca in ochii lui sa nu existe pe lumea asta femeie mai exceptionala decat mine.

id="quote">id="quote">

da, Gargaritza, toate ne dorim asta, dar cum sa o obtinem pe termen lung? eu nu cred ca voi fi mereu cea mai exceptionala femeie din lume pt. sotul meu.

omul se plictiseste la un moment dat sa manance doar caviar sau doar ciocolata. e bine sa-l tinem in lesa, ca sa nu vada alte femei, sa ne vada doar pe noi sau sa ii acordam libertate nemarginita?

sau indiferent de cata libertate vrem noi sa-i dam, barbatul face tot ce vrea el?[:D] id="teal">id="Comic Sans MS">

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">

Teo, daca se plictiseshte shi vrea in alta parte, ok, din partea mea are toata libertatea, dar definitiva [:D]

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

id="navy">

Io nu as da o o bucatica din ciocolata mea preferata altcuiva, daramite o bucatica din sotzul meu???

Si cum nu as "imprumuta" copilul meu altei mame, si as muri de gelozie daca ar fi mai apropiat de o alta femeie decat de mine...

No way!!! Iaste al meu cum sunt si io a lui...

totul sau nimic...

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

IREN, de acord cu tine....[:D], dar nicidecum varianta sa umble si la alta, shi eu sa stiu!!!! NO WAY!!!!!!!!! oi fi eu egoista, nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar atata timp cat eu il respect, sunt doar a lui si el sa faca la fel, daca nu cum a spus si iren daca vrea libertatea de a umbla si cu alta, o are dar definitiva!!!!!! daca vrei o familie fericita, implinita nu se poate cu jumatati de masura!!!! ori totul ori nimic.... shi puteti sa spuneti ca sunt egoista........[8]

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...