Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E normal -matrimoniale ?!

Recommended Posts

M-am gindit un pic inainte sa postez acest subiect - dar cred ca ma nevoie de parerea cuiva care nu e implicat.

Avem o casnicie fericita - si aici ma refer strict la relatia dintre noi 2.

In afara de citea "zguduieli" prevocate de lipsa (si lipsa sperantelor) unui bb, n-avem alte probleme.

N-ema luat din dragoste - chiar mare dragoste - si, dupa parerea mea, comunicam bine pe toate planurile.

Azi dimineata am gasit messengerul lui deschis si o tipa dandu-i "buzz" pe messenger, ca de ce nu vrea sa vb. cu ea.

Era un nume absolut necunoscut.

Eu nu obisnuiesc sa-l "caut" pe telefon, messenger, mail sau altele, pentru ca amindoi avem joburi in care cunoastem multa lume.

De data asta am vrut sa o linistesc pe madam si sa-i spun ca nu-i raspunde pentru ca doarme.

Mi-a atras atentia o fraza "ai gasit ce cautai, adica pe cineva cu care sa te intelegi?"

Mda... i-am raspuns ca "nu, n-am gasit". Si de aici, o discutie de vreo juma de ora, in care am aflat ca iubitul si angelicul meu sotz s-a inscris la vreo n siteuri matrimoniale (cu tot cu poza,adica si-a expus si moaca acolo!).

Pozele, evident, sint facute cu camera noastra digitala...la noi in casa.

Acum... el spune ca da, a facut-o, "asa, de distractie".

Si ca n-avea de gind sa se combine, ci doar sa vada ce e acolo.

Si parea foarte convingator.

Cica a pus poze ca altfel nu putea sa se inscrie.

Noi avem o relatie destul de libera... dovada ca pina acum nici nu l-am controlat.

Dar de data asta nu l-as prea crede.

Voi ce spuneti?

O fi ceva normal?

O fi facut-o din pura plictiseala?

O vrea sa vada daca "e dezirabil in continuare"?

Sau eu, in prostia mea, nu-mi dau seama ca el chiar isi cauta perechea?

Elise

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu cred ca nu te minte. Si sotul sorei mele a facut la fel, dar fara alta implicare, doar vb prin net. Ei se inteleg f bine si chiar radeau de unele faze de pe acel site. Normal ca i-a trecut deja; fusese pura curiozitate.

Eu zic sa stai linistita; probabil ca era curios daca il cauta cineva cand i-o vedea "moaca".

Magda si Alex(2 anisori!)

http://community.webshots.com/user/edyalex

http://photos.yahoo.com/magdacorlea

mdaaaa... sa stii ca si io am curiozitatea asta, cu matrimonialele - ma pauca din cand in gand [:D]: ce-ar fi daca m-as inscrie/ m-ar cauta cineva?!/ ar fi oare distractiv sa discutam, etc...

doar ca pana acum nu m-am hotarat inca 100% sa ma inscriu, deci n-am facut-o!

si sa stii ca noi suntem impreuna de vreo 15 ani, cu bune si rele da' cel mai adesea bune [:D]

nu stiu daca sotul meu ar face/ sau macar daca si-a pus problema asta, desi nu prea mi se pare genul!

nu stiu nici cum as reactiona eu daca l-as prinde in 'flagrant'... [bruta]/ da oricum ma gandesc ca nu m-ar bucura asta, si nici pe el daca eu as fi in 'culpa'!

dar una peste alta, daca treaba nu s-ar reduce decat la ceva discutii nevinovate pe net, probabil ca pana la urma am rade si am glumi pe seama asta - in fine, asta dupa ce ar trece criza [blabla]

si in final iti zic, ca poate m-am intins din nou ca o placinta si am uitat esentialul, ca eu il cred si pe sotul tau!

oricum, de-acuma poate fii sigur c-o sa stai cu okii pe el ca pe butelie! [cool]

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [copil]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

[pegeam] va doresc un 2006 MINUNAT!id="red">

Internetul asta bata-l vina, elise. Stii, ma gandesc ca te atrage foarte mult faptul ca sub anonimat poti sa faci o multime de lucruri.

Poti sa vezi daca mai ai trecere la sexul opus, poti sa faci pe desteptu', spiritualu',macho si toate astea fara urmari, fara prea multa implicare.Mai ales ca ti se pare un lucru relativ nevinovat, nuu, nu iti inseli partenerul, ca doar nu te intalnesti cu respectivii.Eu cred ca asta este...o atractie careia n-a putut sa-i reziste. Bine, acum tu stii cel mai bine daca aveti ceva proibleme si poate sa fie mai mult decat atat. Dsicuta cu el si spune-i ca pe net umbla multa lume si fetele alea frumoase si destepte cu care "converseaza" s-ar putea sa fie de fapt neshte "fomei banale".[:D]

Editez ca uitai sa spun ceva. Parerea mea este sa nu faci mare caz de fata cu el, insa sa-l urmaresti o perioada sa vezi daca dupa discutia voastra s-a potolit au ba. Daca nu se potoleste, e cazu' sa iei masuri.

Ah si s-ar putea sa aiba nevoie de "senzatii tari", in sensul ca probabil aveti si voi "rutina voastra" si poate simte nevoia de ceva provocator. Cine stie ce-o fi si in mintea barbatilor astora, bine ca nu stim:D

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Cu riscul de a te supara si tot iti spun: Casnicia ta scartaie si inca zgomotos!

Si sa iti zic si de ce spun asta. Uite ce stiu eu despre tine si despre relatia dintre voi:

- afli ca nu poti face copii si iti pui problema sa divortezi de el (mult prea usor dupa capul meu renunti la o relatie "buna")

- cochetezi si cu gandul adoptiei...nu stiu cat de serios

- afli apoi ca de fapt e vina lui ca nu puteti avea copii, sau ma rog, are si el o parte de vina (imi pari mult mai usurata...ba chiar bucuroasa as spune)

- afli acum ca el e inscris pe un site (sau mai multe) de matrimoniale, cu poze cu tot...din curiozitate.

Ma intreb...oare chiar ai dubii? Cum adica e curios? Ce inseamna curiozitatea asta? Inscrie-te si tu pe acelasi site si sa vezi cum i se va parea lui...

Acum iti zic ce cred. Cred ca v-ati racit, cred ca faptul ca nu aveti copii v-a indepartat si faptul ca ba unul ba altul pare sa poarte vina v-a pus in 2 tabere, cred ca simti asta dar te pacalesti singura ca nu e asa. Dar totusi te macina si simti nevoia sa o spui pe forum, usor in gluma ca si cand ar fi ceva superficial.

Sper sa ma insel rau de tot, sa fiti o familie unita si sa reusiti sa aveti copii si sa redeveniti un intreg.

Dar daca mi-as prinde sotul ca s-a inscris pe site-uri matrimoniale nu l-as crede ca doar de curiozitate. Asta e o scuza puerila.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Doamnelor, sa va spun o mica poveste!

Acum cativa ani lucram in presa si aveam o colega (avea peste 35 de ani, casatorita, copil mare-clasa 8-a) care se tot inscria pe site-uri matrimoniale. La un moment dat am intrebat-o si mi-a spus ca asa isi gaseste subiecte (articole) pentru ziar. Iniatial am crezut-o pana cand, intr-o duminica cand eram amandoua de serviciu mi-a povestit cate aventuri a avut ea (sub nume false) cu barbati de la matrimoniale. Am inmarmurit. Mi-a explicat ca la inceput a fost o joaca, o curiozitate. Apoi a fost curioasa sa se si intalneasca cu masculii respectivi. Apoi TOT din curiozitate a trecut la fapte....

Morala: da, eu cred ca din CURIOZITATE a facut-o, dar...unde poate duce CURIOZITATEA.

In rest, nu comentez ca-s prea geloasa (multzam lu D-zeu ca n-am motive!)

Eu cred ca nu este normal sa fii casatorit si fericit si sa te afisezi pe siteuri de matrimoniale.

Parerea mea este ca vrea sa isi dovedeasca lui insusi ca este inca "mascul tare", dorit si apreciat de sexul opus. Si mai cred ca a fost si este ranit total de faptul ca are sperma moarta, deci nu este viril.

Incerarca sa isi dovedeasca barbatia si o face intr-un mod las si necinstit (fata de tine, de el si de femeile de pe matrimoniale), in spatele monitorului.

De cind a inceput cu site-urile de matrimoniale? Dinainte de vizitele la doctor pentru conceptie? Dupa? Dupa ce a aflat ca de fapt ai lui innotatori nu sint asa de vioi cum ar trebui?

Stai de vorba cu el cinstit si spune-i ca te deranjeaza ceea ce face, ca te-a ranit prin purtarea lui.

Nici eu nu cred ca e o simpla curiozitate.

Acum nu vreau sa par razboinica ,dar daca sotul meu ar face chestia asta cred ca as avea dubii serioase asupra seriozitatii lui si chiar l-am testat de citeva ori fara ca el sa stie ,asta asa pentru linistea mea.

Numai bine !

Eve

M-am lamurit intre timp ca nu era simpla curiozitate:

sa va dau niste citate din profilul lui online:

Intrebare: "Descrie-te in cuvintele tale:"

Raspunsul lui: "sint un tip deschis la orice dialog si fapteid="red">"

Intrebare:

"Ce cauti mai exact?"

Rapunsul lui: "caut aventuri,si orice este posibilid="red">"

La stare civila, evident, "necasatorit", Tipul relatiei

preferate: sex, relatii de scurta durata.

Mesaje inc adrul site-ului respectiv: vreo 20 in ultima saptamina.

Majoritatea, de genul "cit ma costa, unde si cum", unele mai "duioase" de genul "asa dori sa vb daca este posibil.esti o dulcica.la multi ani si un an nou fericit.pupici"

Evident, dupa ce am vazut ce a scris cu manita lui nu i-am mai gasit nici o scuza.

I-am pus bagajele la usa, acum si le cara la ma-sa... Poaet am gresit, poate nu.

Prefe sa imi asum greseala decit sa dorm in continuare in pat cu un om pe care nu-l mai cunosc.

Elise

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...