Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Despre incaltaminte

Recommended Posts

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns

BB meu are 5 luni. Ii sunt de ajuns botosei de lana. Eu am incercat ghetute, dar i-au inghetat picioarele si am renuntat. In casa tot botosei. Acum ghetutele si papuceii sunt mai mult de chichi.

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by svety

BB meu are 5 luni. Ii sunt de ajuns botosei de lana. Eu am incercat ghetute, dar i-au inghetat picioarele si am renuntat. In casa tot botosei. Acum ghetutele si papuceii sunt mai mult de chichi.mami de danihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/albumDaca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

id="quote">id="quote">Cu toate ca si eu l-am incaltat pe Robert cu fel si fel de papucei,care mai de care mai "cool",nu pot decat sa fiu in totalitate de acord cu Svety.Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Buni i-a cumparat Dariei( 9luni) o pereche de pantofiori care s-au dovedit inutili pana acum. De cate ori i-am dat, reuseste sa dea din picioruse pana ii scapa. Si intr-adevar, mult mai calde sunt picioarele daca ii dau ciorapei de lana decat pantofasi sau ghetute.

[hopsieu] si noi si noi,tot botosi tricotatzi folosim si in casa si afara,ptr afara sunt mai grosi atata tot ...id="blue">

[mamica][9cer]anca &id="size3">id="Arial Black">[bibe]alexid="blue">id="size5">id="Script MT Bold">

Asa s-a nascut o mare iubire ...id="Arial Black">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Arial Black">

Pozeid="violet">id="Arial Black">

Eu incercam sa-i pun sosete groase de lana si ghetutze iarna cand ieseam afara, dar dadea din picioare si le scotea. Asa ca am ramas la sosete groase, salopeta de fas matlasata care era foarte lunga si ii lasam piciorusele inauntru, plus o paturica.

In casa, sosete groase sau botosei.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

[pegeam] LA MULTI ANI!id="green"> [pegeam]

Printesa mea nici macar acum, cand merge nu merge incaltata in papuci, ci cu niste botosi grosi; merge mult mai prost incaltata si pana nu invata sa mearga perfect nici nu se recomanda incaltari in casa, pt a-si forma cum trebuie bolta piciorului si simtul echilibrului. Cu atat mai putin nu vad ce rost ar avea niste incaltari la un pui de 6 luni.

Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...