Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spirala ... sfaturi

Recommended Posts

Am postat si in alta parte, dar nu mi-a raspuns nimeni. Ce stiti despre spirala miruna cu progesteron? Eu am aflat doar ca e in jur de 5 milioane si 5 ani nu ai probleme. In rest nu stiu nimic. vrea sa isi puna o cunostinta si m-a rugat sa va intreb pe voi. Sau poate aveti si alte recomandari...

Multumesc mult.

POZE

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este vorba despre steriletul Mirena? "Spirala miruna" nu prea stiu ce e.

Eu am un sterilet Mirena cu progesteron. Avantajele, destul de importante pentru mine sunt: absenta completa a simptomelor menstruale (dureri de burta, tensiunea sanilor, stare de usoara deprimare), sangerarea infima la menstruatie, increderea in sterilet in general ca metoda contraceptiva.

Dezavantaj: sangerarile sunt la intervale neregulate de timp (chiar si acum, la mai mult de 1 an de la inserare), pot apare si la interval de 2 saptamani dar si la mai mult de o luna si dureaza foarte mult.

In rest, stiu ca trebuie sa ma feresc cu si mai multa grija de infectii si sa ma duc periodic la control.

Inainte de punerea steriletului se recomanda colposcopie si test PAP si medicul meu sustine ca se pune la menstruatie (este colul deschis, ca urmare nu doare si nu necesita anestezie). Am intalnit si medici care sustin ca, dimpotriva, steriletul nu se pune la menstruatie. "Operatiunea" dureaza cateva minute.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

[pegeam] LA MULTI ANI!id="green"> [pegeam]
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...