Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)

Recommended Posts

Adameasca id="purple">(Ileanaid="purple">) - Buzau, [mamica] Luca id="blue">(2 octombrie 2003) POZA________________________________Alma id="purple">- [mamica] Dianaid="red"> (8 ani) POZA________________________________Ange id="purple">- Montreal-Canada, [mamica] Maia id="red">si Robertid="blue"> ________________________________Asteryroid="purple"> (Cristinaid="purple">) - Buzau, [gravi] cu baietel id="blue">(DPN 6 februarie 2006) POZA________________________________Dana_eneid="purple">- Buzau, [mamica] Oana id="red">(2 septembrie 2003) si [gravi] (DPN 12 februarie 2006)POZA________________________________Diana12id="purple">- USA, [mamica] Ecaterina id="red">(5 ani) si [gravi] (DPN 7 februarie 2006) ________________________________Ira id="purple">(Irina) - Montreal-Canada, [mamica] Sofia id="red">(1 februarie 2003) POZA________________________________Mirinda id="purple">- Buzau, [mamica] Ana id="red">(8 aprilie 2004)________________________________Mironna id="purple">- Bucuresti , [mamica] Andradaid="red">(20 martie 2003)________________________________Nally id="purple">(Alinaid="purple">) - Bucuresti, [mamica] Sebastian id="blue">(14 aprilie 2004) POZA________________________________Sorinushu id="purple">- Bucuresti________________________________camelia_danielaid="purple"> (Cameliaid="purple">) - Buzau, [gravi] (DPN 27-28 decembrie 2005)________________________________mamica oanaid="purple"> (Oanaid="purple">) - Buzau, [mamica] Robert id="blue">(octombrie 2004) POZA________________________________Nora 2005id="purple"> - Buzau, [mamica] baiat id="blue">(18 ani)________________________________Mina id="purple">- Bucuresti, [mamica] Matei Costin id="blue">(9 septembrie 2004) POZA________________________________Cata_pufyid="purple"> (Catalinaid="purple">) - Bucuresti________________________________danyelana id="purple">(Danielaid="purple">) - Bucuresti_______________________________________________Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dana e acasa, binisor, mai cu gretzuri, mai cu arsuri, mai cu cate o contractie. Oana e racita cu muci si tuse. Ei au petrecut sarbatorile acasa, in liniste.

Noi fuseram in plimbari. de craciun la tara la bunicii mei, dupa craciun la Bucuresti, am taiat motzul la finutza, dupa aia la Buzau, de revelion iar in Bucuresti cu gasca de prieteni, acu la birou cu prea putin chef de munca. [:D] Luk e si el racit, cu muci si stranuturi.

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Ti-am savurat pozele,Mironnaid="red">!Zapada[;)]...n-am avut parte de ea pana acum,iar printesa blonda...scumpa foc!Unde mai pui ca seamana si cu nepotica mea.Pupam blondina![pup]

Mirelaid="red">,despre intalnirea organizata nu stiu ce sa zic ca Ileana e racita,eu -program super incarcat,iar de Camelia nu stiu nimic si nici nu indraznesc sa o deranjez cu un telefon.Probabil ca e super ocupata si ea cu fetita si isi va face aparitia cand va putea.Oricum,tot trebuie sa ne organizam pana la urma ca se face fata mare si noi nici n-am vazut-o.[:D]

Hai pupici!Si chiar,ce-i cu linistea asta?Va rog sa va reveniti![:D]

poze CRACIUNid="Andale Mono">id="size3">id="red">[pegeam]

'neatza!

Eu personal nu pot sa merg la Camelia, chiar is racita, tusesc, am nasul infundat, stranut, etc. Dar de ce nu mergem pe grupe? Alma cu Oana si io cu Dana. Voi weekendu asta, noi data viitoare. [:D]. Vorbim si vedem cum facem.

Am vb si cu Dana ieri, era ok, la ea a mai trecut raceala. Si-a pregatit bagajul de spital, acu asteapta marele eveniment. A intrat doar in luna a noua.

Weekendul viitor mergem la botezul copilului nasilor lui Luk. Si o sa fie o treaba d-aia pretentioasa. [bang] Si n-am tzoale de ocazie... Vai, vai. [:D]

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...