oana_r Publicat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 9, 2006 stie cineva cand vine primavara?cand vine caldura?m-am saturat de iarna , chiar daca a trecut doar 1 luna.imi place cand vine iarna,de sarbatori, dar ianuarie si februarie ma deprima.sper sa nu mai tina iarna pana in aprilie si sa vina in martie.am cautat pe internet o preconizare meteo pe anul asta si nu am gasit oana si matei(12 NOV.2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Subscriu si eu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Pai..pe la primavara[:D]..adica in cea mai optimista situatie,cam prin martie-aprilie..asa.Asta daca mai e primavara,ca din ce-am observat eu in ultimii ani,nu prea mai avem 4 anotimpuri,trecem din iarna direct in vara..etc.Nu mai vorbesc de faptul ca se intampla ca vara sa fie temperaturi foarte scazute si anormale,pt perioade scurte de timp,ori ca iarna cand ar trebui sa fie ger,e cald.Cam ciudata vremea..asa ca nici meteorologii cred ca nu stiu cand o veni primavara. Pupici cu lipici. Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa si mami Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 lediid="blue"> are dreptate. nu mai avem decit 2 anotimpuri, si nici alea pe bune. ori prea frig, ori prea cald. mama ei de poluare! ALEXA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodora35 Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 sincer si mie imi place primavara dar nu m-am saturat de ninsoare stiu ca poate parea aiurea dar imi place iarna foarte mult nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 si eu urasc iarna acumaaa, uite ca la teo luni sau marti a fost cineva de adm. de meteorologie si a spus ca la sfarsitul lui martie vor fi 20 de grade. ceea ce m-a facut sa sper ca o veni primavara..sau vara mai repede nu ca anu trecut, cand a venit in iunie Lili si Serban (17 iunie 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.