Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cand vine primavara?

Recommended Posts

stie cineva cand vine primavara?cand vine caldura?m-am saturat de iarna , chiar daca a trecut doar 1 luna.imi place cand vine iarna,de sarbatori, dar ianuarie si februarie ma deprima.sper sa nu mai tina iarna pana in aprilie si sa vina in martie.am cautat pe internet o preconizare meteo pe anul asta si nu am gasit

oana si matei(12 NOV.2003)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai..pe la primavara[:D]..adica in cea mai optimista situatie,cam prin martie-aprilie..asa.Asta daca mai e primavara,ca din ce-am observat eu in ultimii ani,nu prea mai avem 4 anotimpuri,trecem din iarna direct in vara..etc.Nu mai vorbesc de faptul ca se intampla ca vara sa fie temperaturi foarte scazute si anormale,pt perioade scurte de timp,ori ca iarna cand ar trebui sa fie ger,e cald.Cam ciudata vremea..asa ca nici meteorologii cred ca nu stiu cand o veni primavara.

Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

si eu urasc iarna [bang]

acumaaa, uite ca la teo luni sau marti a fost cineva de adm. de meteorologie si a spus ca la sfarsitul lui martie vor fi 20 de grade. ceea ce m-a facut sa sper ca o veni primavara..sau vara mai repede nu ca anu trecut, cand a venit in iunie [bang]

Lili si Serban (17 iunie 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...