mona_monik_monika Publicat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 9, 2006 am platit pana acum la casa de pensii 4 luni.ce fac de acum incolo pt ca voi naste doar in iunie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Mona,id="blue"> sper sa nu te induc in eroare dar vad ca nu ti-a raspuns nimeni incerc io. Rozi,a raspuns la o intrebare asemanatoare si am retinut mai ales ca prietena mea este in aceeasi situatie. Deci, de la 1 ianuarie 2006 poate gasesti o firma la care sa iti inchei contract de munca din care sa rezulte acele venituri impozabile cerute de lege. acest contract il poti inregistra la Camera de munca in 20 de zile calendaristice...adika pana pe 20 ianuarie. Dar, marele dar la tine ar fi ca nu indeplinesti conditia de cotizatie adika cele 12 luni de cotizatie anterioare nasterii. Daca aveai contract cu Casa de pensii (DGMPS)din iunie atunci cred ca gaseai o portita asa...nu cred. totusi sper sa fi inteles io gresit... multa bafta, sarcina usoara si bb sanatos! Alexandra La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi! "Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2006 Neavand indeplinita conditia de 12 luni anterioare datei nasterii - cel putin din ceea ce ai scris asa reiese, mi-e teama ca nu vei beneficia de CIC. Maternitate da, dar CIC nu. Marius Pernes home page - www.marius.rdsor.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.