Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tzeapa nesimtita de la SNCFR

Recommended Posts

Ieri m-am intors de la munte.In Sinaia,nu poti cumpara bilete de tren cu loc,stiam demult.Mai stiam ca trebuie sa fiu cu o ora inainte in gara.O.K.

Am luat bilete(600.000lei 3 adulti si un copil),insa fara loc.La acceleratul care venea de la Satu-Mare.

Perfect....fara loc.Perfect,e mai aglomerat,dar ne descurcam.....

Insa.......Dumnezeule! In tren nu era aglomeratie,in tren erau oamenii inghesuiti precum vitele,de fapt mai rau,erau aproape unul peste celalalt intr-un amalgam de bagaje,haine groase si mucuri de tigari aruncate pe jos(?)....sau......pe unde se nimerea,ca pe jos nu mai puteau ajunge......Zeci de oameni au ramas pe peron,nemaiputind sa se urce in tren,in fiecare gara ramaneau uitindu-se consternati dupa tren.

Cum e posibil asa ceva? De ce vinde Sncfr-ul bilete mult peste media admisa? Cum putem rabda atit bataie de joc la adresa noastra? Cum putem face sa se incheie mizeria din sistemul asta care ne usuca de bani degeaba?

P.S.Am uitat sa va spun ca nici nu s-au verificat biletele.....evident ca nu aveau cum....

BRENDA

"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)

http://community.webshots.com/user/brendamitran

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parerea mea e ca pana nu se desfiinteaza monopolul CFR vom fi tratati tot cu nesimtire.id="teal">id="Comic Sans MS">

A hundred years from now it will not matter what my bank account was,the sort of house I lived in,or the kind of car I drove...

But the world may be different because I was important in the life of a child.

id="size1">id="teal">

quote:Originally posted by Teodora D.

Parerea mea e ca pana nu se desfiinteaza monopolul CFR vom fi tratati tot cu nesimtire.id="teal">id="Comic Sans MS">

A hundred years from now it will not matter what my bank account was,the sort of house I lived in,or the kind of car I drove...But the world may be different because I was important in the life of a child.id="size1">id="teal">
id="quote">id="quote">exact...asa s-a intamplat si cu Romtelecomul...acum ca-i arde la deget ne cam pupa undeva daca vrem sa ne desfiintam postul de telefon fix [:D] si iaca se poate tarif fix-mobil mai mic decat cel mobil-mobil...ta na na na
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

Daaaaaa! Sunt cumpliti astia de la CFR!

Si noi am calatorit cu trenul de sarbatori si am prins aglomeratie fff mare de am fost nevoiti sa stam doar la vagonul restaurant; iar acolo am fost tratati ca niste gunoaie! Dupa o ora de stat la masa putea sa te ridice indiferent de situatie: chiar daca mai aveai consumatie [bang]! Reguli interne!!! Si fiindca nu vroiam sa plecam, ne-a obligat sa mancam desi consumam bere care era 100.000 lei sticla! [bang]

Imi vine rau cand imi amintesc!

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

si fratele meu a venit in noaptea de 23/24 decembrie, de la Bucuresti la Pascani, cu acceleratul Bucuresti-Vatra Dornei... si abia a reusit sa urce in tren. Asa pateste in fiecare an. Si a venit atatea ceasuri + o ora intarziere in picioare, cu rucsac greu in spate... pe banii lui... in conditii de.... nu mai zic...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

E si maine o zi!

quote:Originally posted by roxana1974
quote:Originally posted by Teodora D.

A hundred years from now it will not matter what my bank account was,the sort of house I lived in,or the kind of car I drove...But the world may be different because I was important in the life of a child.id="size1">id="teal">
id="quote">id="quote">exact...asa s-a intamplat si cu Romtelecomul...acum ca-i arde la deget ne cam pupa undeva daca vrem sa ne desfiintam postul de telefon fix [:D] si iaca se poate tarif fix-mobil mai mic decat cel mobil-mobil...ta na na na
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">
id="quote">id="quote">off topicte contrazic.nici nu ai idee ce repede se poate renunta la un post telefonic de la Romtelecom.doar dai un telefon si spui ca nu mai vrei serviciile lor.nici nu te intreaba motivul.dar cand vrei sa iti pui tel. de la ei,cred ca dureaza mai mult.Bau!"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

quote:Originally posted by Jocelyn

hai sa te mai inseninez un picut http://www.omfg.ro/img1135931523.htmResearchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]ma si vad fericita posesoare a unui bilet 'pe tren' - pt o calatorie sinaia bucuresti, seara tarziu, iarna! [pk] (cupilu/ cupiii din dotare stau acasa, ca la munte nu-i de ei!!!)_________________________________Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [copil]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )[pegeam] va doresc un 2006 MINUNAT!id="red">

Nu vad ce legatura are CFR cu faptul ca tu arunci mucurile de tigari pe jos in tren...fumezi pe culoar...spargi geamurile...distrugi bancheta...iti faci nevoile pe linga WC...nu-ti cumperi bilet cu loc din timp....etc etc

La suma de 200 000 lei pentru 200 km cit este biletul voi vreti trenuri japoneze or TGV de mare viteza?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...