Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum faceti maioneza cu blenderul?


hristina

Recommended Posts

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu o fac ori in blender ori in paharul de plastic al mixerului vertical ( ala ca un batz care are o elice mica si taietoare )depinde cum imi vine "pe chelie " ...[:D]

Pun 1 ou intreg ( albus si galbenus ) crud, sare, zeama de lamiie, putin mustar - depinde la ce folosesc maioneza, si apoi ulei destul de mult cam jumatate din cantitatea pe care o folosesti ca sa faci maioneza. Dai drumul la buton si o sa vezi cum creste ... apoi mai pun si restul de ulei .. mereu cantitate mare nu cu "firicelul" cum se face in mod traditional... si iar mixez ... Iese o maioneza foarte lejera ( poate de la albus ) insa nu atit de galbena ca cea cu care esti obisnuita ( doar cu galbenusuri).

 

Cristina

 

Noi doi... si nu numaiid="blue">

 

 

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu fac cum am vazut intr-o noapte la spanioli la tv:

1 catel de usturoi un ou intreg putin mustar si putin ulei vreo 2-3 linguri

dau drumul la blender la viteza mica apoi cresc viteza si ncep sa torn firicel de ulei pana ce cred eu ca e suficient... iese maioneza din aia mai tare.

amestec maioneza cu branza proaspata, sau cu conserva de ton si grefa, sau pur si simplu o pap pe paine

 

jo si alexandra [copil]

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu tot cu mixerul vertical - minipinner - o fac!

ingredientele: 1 ou intreg, sare de lamaie un varf de linguritza, sare, piper, cca 200 ml ulei, eventual mustar. TOATE ODATA! pui mixerul vertical si pe masura ce se intareste maioneza il ridici, pana incorporeaza tot uleiul. de cand ii pun sare de lamaie iese super, intotdeauna tare, ca inainte mi se intampla sa cam curga!

a, si sa fii atenta, e bine ca oul si uleiul sa fie la temperatura camerei, daca sunt prea reci ar putea sa nu iasa ok!

 

_________________________________

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [copil]Tudor - 13.06.2003

 

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

 

[pegeam] va doresc un 2006 MINUNAT!id="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu n-am facut vreodata maioneza la blender, si nici ou intreg n-am pus. O fac la mixer dar cred ca am sa incerc varianta cu oul intreg. Am mancat in wk la nasii nostri maioneza facuta numai din oua fierte si era foarte usoara, am sa incerc si asa.

 

Cristina si [copil] Stefan Costin (25.02.2005)

 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, am facut si eu aseara maioneza dintr-un ou crud in blender. Am mai pus putina zeama de lamaie, o jumatate de lingurita de mustar, putina sare si vreo 200 ml ulei. A iesi foarte buna si cel mai important, tare, nu mi-as fi inchipuit...Incercasem odata dintr-un galbenus fiert si altul crud in blender si nu-mi reushise!

Multumesc, dragutzelor, de pont!

[pup]

 

 

Deanny

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...