Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

imbunatatire lb engleza

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

http://www.dictionare.com/english/dictionary.htm

asta e dictionarul englez-roman de care ma ajut la nevoie. Nu stiu nici un alt site care te-ar putea ajuta . Iti spun insa cum am invatat eu engleza cand eram in ro , iar aici nu mi s-a intamplat sa nu inteleg ceva. evident gramatica e usoara si te poti face inteleasa si daca nu cunosti perfect regulile asa ca tot secretul e in vocabular. Eu imi faceam liste cu ajutorul dictionarului .de exemplu - toate fructele, toate legumele, toate culorile . dupa aia liste cu verbe 10 cu litera A, 10 cu litera B etc si apoi ma verificam. cred ca te-ar ajuta de asemenea daca ai urmari cu mare atentie desene animate si serialele de comedie pt ca ambele folosesc cuvinte uzuale.

"The harder you work, the luckier you get"

Distribuie pe alte site-uri

Si pe www.anglaisfacile.com sunt o gramada de exercitii numai k explicatiile sunt in franceza.

Eu una mi-am luat o gramada de carti si m-am apucat singura de facut exercitii si cateva CD-uri si vad k progresez.

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Citesc Anairdaid="blue"> citesc cat pot demult plus ca citesc si fac teme impreuna cu fetita mea dar problema e ca atunci cand vorbesc cu cineva, mai ales prin telefon, si incepe sa turuie il pierd!!!

Ma uit si eu la stiri dar tot asa mi se intampla, uneori nu inteleg cuvinte usoare, le scap si asta imi dau seama atunci cand imi pun pe ecran sa scrie tot in engleza. Daca de pe ecran inteleg 90% din ce zic ei in momentul in care mi iau scrisul de pe tv mai inteleg cam 60%. Si mi e ciuda ca ti am zis uneori scap cuvinte pe care le stiu ff bine. In schimb daca ascult emisiuni in care vorbesc profesori ii inteleg f bine, poate ca vorbesc mai rar!?

Corinadana mama de Ralucaid="red">

quote:Originally posted by corinadana

Daca de pe ecran inteleg 90% din ce zic ei in momentul in care mi iau scrisul de pe tv mai inteleg cam 60%.

Corinadana mama de Ralucaid="red">

id="quote">id="quote">

Nici eu nu pot fara scris imi place sa stiu ca e acolo chiar daca n-am nevoie, de fapt, ma uit la imagine dar se intampla sa nu inteleg un cuvant si imediat privirea fuge la scris. Daca nu e scrisul acolo pierd firul ca stau sa-mi bat capul ce cuvant era ala. Cred ca problema e mai mult in cap decat o problema reala, cred ca ar trebui sa-l scot de tot si sa incep sa ma obisnuiesc fara el.

Cred ca trebuie mai mult exercitiu de vorbit engleza, la televizor e mai simplu ca aia au dictie da' e mai greu pe strada cand incep sa-si vorbeasca cu juma' de cuvinte. Zi-le sa vorbeasca mai lent:)) eu ii mai pun sa repete si repet si eu dupa ei sa vad daca am inteles bine:))

Oana_B

[foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...