Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pt.fetele din constanta

mikky

Recommended Posts

Am si eu o intrebare, ca m-am zapacit de tot.Termenul la primarie de completat acea declaratie,este pana pe 15.01.2006?

Unde ma duc,pe Ecaterina Varga?

Mai trebuie si alte acte, sa stiu.

Dosarul am inteles ca trebuie depus de angajator cu toate ca mi-l va da mie sa-l depun ca soc. este in alt oras fata de resedinta mea.

Lamuriti-ma si pe mine,va rog.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineata,

Am fost ieri la Primarie (Ec Varga) si am luat actele pe care tb sa le completam atat ptr Cic cat si ptr stimulent.

Pe fluturasul atasat scrie ca "pana la data de 20.01.2006, persoanele beneficiare de indemnizatia ptr cresterea copilului in conditiile legii 19/2000, au obligatia sa depuna dosarul redus care va cuprinde urmatoarele documente:

- cerere tip a solicitantului;

- declaratie tip a celuilalt parinte;

- adeverinta tip completata de angajator care atesta deschiderea

- dreptului la indemnizatie;

- original si copie dupa BI/CI a solicitantului;

- original si copie certoficat de nastere copil;

Mentiune: persoanele care nu se incadreaza in acest termen nu vor pierde indemnizatia aferenta lunii ianuarie, termenul prevazut de lege fiind de 90 zile lucratoare, ci doar vor primi bani mai tarziu."

In principiu este vb despre anexele 1 si 4 doar trase la xerox si o declaratie pe proprie rasp ca nu realizezi venituri impozabile.

Georgeta

Da, eu asa am inteles si asa o sa fac azi sau maine (ptr ca s-a prelungit termenul de depunere nu ma mai grabesc).

Angajatorul isi face treaba cu depunerea dosarului la directia de munca (cel putin asa e la noi la servici).

Eu va trebui sa depun dosarul la primarie indiferent daca vreau indemnizatie sau stimulent.

Numai bine,

Georgeta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...