LauraFlo Publicat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 10, 2006 [colegi]Primele parti:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 id="maroon">id="Comic Sans MS">,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67, 68, 69,70,71,72, 73[foto]Cei mai scumpi si mai frumosi![foto]id="Century Gothic">id="size4">16 februarie amelieid="red">(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreeaid="pink">,id="purple">23 februarie Oani id="red">(Ioana/Brasov), fetitaid="pink"> (2,6kg)id="purple">*****id="orange">1 martie Vladhanaid="red">, [hagi] Vlad - Cristianid="teal"> (3000g si 50cm)id="blue"> web2 martie crina catalinaid="red">, [hagi] Codrinid="teal"> ( 3300 g si 51 cm)id="blue">3 martie vasceid="red">(Canada),[hagi] David Theodoreid="teal"> (3,45kg si 51cm)id="blue">3 martie machetutaid="red">(Simona-Cluj), [hagi] Lucianid="teal"> (3.200g si 53cm) id="blue">web4 martie Adina Iuliaid="red">, Olivia Karla id="pink">(3,5 kg si 51 cm)id="purple"> web4 martie manditaid="red">, Adriana Claudia id="pink">(1.900g)id="purple"> web6 martie bibuga id="red">(Ildi/Mures), [hagi] baietelid="teal"> (3.750kg ,54 cm)id="blue">7 martie Maluba id="red">(Beatrice),[hagi] Darius-Gabrielid="teal"> (4,2kg si 53cm) id="blue">web7 martie asiid="red"> (Stanca/Cluj),[hagi]id="blue">8 martie id="blue"> bea75 id="red">[hagi]Claudiuid="teal"> web9 martie codrituid="red">(Montreal/Canada),[hagi] Tudorid="teal"> (2.6kg si 49cm)id="blue">,web10 martie danitinid="red"> (Dana-Timisoara), Lorianaid="pink">(3,4kg)id="purple">,web11 martie spic de grau id="red">(Luminita/Paris), [hagi] Davidid="teal"> (2.4kg si 47cm)id="blue"> web13 martie Klaus29id="red"> (Claudia/Craiova), [hagi] Andreiid="teal"> id="blue">,album14 martie oanadragid="red"> (Oana-Toronto/CA), [hagi] Chrisid="teal">(3,3kg si 51cm) id="blue">15 martie dely99id="red"> (Delia/Sibiu), [hagi] (3,850 kg si 58 cm)id="blue">15 martie LauraFloid="red"> (Laura/Galati), Dariaid="pink"> (3.700g/52 cm/apgar 9)id="purple">16 martie gabivalceanu id="red">(Gabi/Pitesti), Ioanaid="pink">(2,8 kg)id="purple">16 martie iamonaid="red">(Bucuresti), Andrea Cristinaid="pink">(3,7 kg)id="purple">16 Martie Irismetalid="red">, [hagi] Stefan Catalinid="teal"> (4 kg si 53 cm,Agpar +10)id="blue">17 martie KIKISOR id="red">(Anamaria/Cluj), [hagi] Andrei-Alexandruid="teal">id="blue">19 martie Veveid="red">(Irina/Nh,USA), [hagi] Laur Andrei id="teal">(3,08kg si 46cm,apgar10)id="blue">1,2,3,4,520 martie Soleil id="red">(Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria id="pink">(3150 g si 51 cm)id="purple"> web20 martie Cosmy id="red">, Cristiana-Dariaid="pink">(3550g/52cm,apgar 9) id="purple">20 martie tinutzaid="red"> (Bucuresti), [hagi]Robertid="teal">id="blue">22 martie Dalinaid="red">(Bucuresti), [hagi] Andreiid="teal"> (3450g 51cm scor 9)id="blue">23 martie ematutuiid="red"> (Ema/Constanta), [hagi] George Raduid="teal">id="blue">25 martie Oakeid="red">(Bucuresti), [hagi]Vladid="teal"> (2800g)id="blue"> web25 martie SimoVid="red"> (Simona/New York)id="orange">, Miaid="pink"> (2,5kg )id="purple">,[hagi]Lucasid="teal"> (3,3kg),web26 martie ellysid="red"> (Mihaela/Bucuresti), Elena-Larisaid="pink"> (3.900 kg si 52 cm)id="purple">27 martie ruprichid="red"> (Daniela/Bucuresti),[hagi] Robertid="teal"> (3.100 kg-49 cm/12kg si 78cm)id="blue">29 martie alonaid="red">(Anca/Canada), Theodoraid="pink">id="purple">30 martie inaioana id="red">(Ioana/Ploiesti), Katjaid="pink"> (3 kg SI 48 cm)id="purple"> web31 martie Mickyyy id="red">(Adriana/Bucuresti), Malina Ioana id="pink">(3800g si 53cm/10kg si 78 cm)id="purple">web31 martie mikaelaid="red">(Mihaela/Ploiesti), [hagi] Radu Paul id="teal">(3800g si 52 cm)id="blue">*******id="orange">1 aprilie Diana76 id="red">(Diana/Bucuresti), Maria Cristina id="pink">(3600g)id="purple"> web1 aprilie Claudelu id="red">(Claudia/Arad), [hagi] Raul Andrei id="teal">(3500g/51cm/apgar 8) id="blue"> web3 aprilie simona_minteuanid="red">(Cluj-Napoca), [hagi]David Bogdan id="teal">(3.800kg 57cm)id="blue">4 aprilie cipstyleid="red">(Cristina/Germania), Anelisa Elena id="pink">(3810 g si 55 cm)id="purple"> web5 aprilie malina mircu id="red">(Malina/Pitesti), [hagi] Daniel Ioan id="teal">(3400 g)id="blue">web5 aprilie mobriq id="red">(Monica/Belgia), [hagi] Eduardid="teal">id="blue">7 aprilie denis id="red">(Denisa/Bucuresti),[hagi] George Cosmin id="teal">(3500 g)id="blue">7 aprilie Nedda id="red">(Daniela/Boston,USA), Lara-Diane id="pink">(3101g si 51cm)id="purple">web7 aprilie bindiu id="red">(Camelia/Bucuresti), [hagi] Tudorid="teal">(3,150 kg si 51 cm)id="blue">8 aprilie mirindaid="red">,prima sarcina, Anaid="pink"> (3250 g,50cm)id="purple"> web8 aprilie blerinaid="red"> (Bucuresti/Romania), Jo-elleid="pink">id="purple">12 aprilie Rayuela id="red">(Elena/Göteborg,Sweden), Amelieid="pink">(3500g)id="purple"> web13 aprilie katalinaid="red"> (Catalina), [hagi] Robert Mihaiid="teal">(3.700g, 52 cm )id="blue">14 aprilie Nally id="red">, [hagi] Sebastianid="teal"> (2,650kg si 48,5 cm)id="blue"> 15 aprilie KULTAid="red">(Finlanda), Danielaid="pink">id="purple">,web16 aprilie LaviBid="red"> (Lavinia/Germania),Hannaid="pink">id="purple">17 aprilie georgescu oanaid="red">(Oana), Maria Alexandra id="pink">(3350g/49cm)id="purple">18 aprilie Pucku id="red">(Corina/Canada), Stephanieid="pink"> (4900g/52cm/apgar 9)id="purple"> web,19 aprilie mama_lui_andreiid="red">(Roxana/Bucuresti), [hagi] Andrei-Alexandruid="teal">(3600g/54cm/apgar 10)id="blue"> web20 aprilie Laura22 id="red">, [hagi] Justin Georgeid="teal"> (2.900 kg)id="blue">20 aprilie mariana tacheid="red">(Cluj), [hagi] Stefan Adrianid="teal"> (4200 g si 57 cm)id="blue">20 aprilie acrisid="red"> (Cristina/Targoviste), Amalia Elenaid="pink">id="purple">21 aprilie Ela76 id="red">(Mihaela/Bucuresti), Cristinaid="pink"> (3.550kg si 52cm apgar 9)id="purple"> web21 aprilie piciulica id="red">, [hagi] Ericid="teal">id="blue">22 aprilie ama lucaid="red"> (Bucuresti), [hagi] Lucaid="teal"> (3.600, 49 cm)id="blue">26 aprilie Simoneid="red">, Iulia Alexandra id="pink">(3100 gr si 48.5 cm)id="purple"> web26 aprilie irinacid="red">, [hagi] Ilinca id="pink">(3.100kg si 50 cm)id="purple">26 aprilie bebe2004id="red"> (Andreea/Constanta), Alexandruid="teal"> (9:15am,3700g,52cm)id="blue">,webid="navy">28 aprilie grasuta id="red">, Ana Maria id="pink">(3000g si 49cm)id="purple">29 aprilie Alina33id="red">, [hagi] Dragosid="teal">id="blue"> webid="navy">id="Comic Sans MS">id="navy">id="Comic Sans MS">SCOR:id="red"> 36id="blue">[greutati] - 30id="purple">id="size3">id="Comic Sans MS">Aniversariid="blue">IANUARIEid="teal">02 ian '81-Gabrielid="blue"> (sot Maluba)id="orange">12 ian '76-machetutzaid="red">id="orange">19 ian '77-Nickid="blue"> (sot irina c)id="orange">FEBRUARIEid="teal">09 feb '72-mirindaid="red">id="orange">21 feb '01-Agnesid="pink"> (fetita Veve)id="orange">MARTIEid="teal">03 mar '79-mariana_tacheid="red">id="orange">04 mar '98-Catalinid="purple"> (baiatel katalina)id="orange">08 mar '75-Rayuelaid="red">id="orange">12 mar '75-Claudiuid="blue"> (sot Claudelu)id="orange">17 mar '76-irina cid="red">id="orange">23 mar '70-Eduardid="blue"> (sot LaviB)id="orange">APRILIEid="teal">02 apr '69-ruprichid="red">id="orange">05 apr '77-bebe2004id="red">id="orange">17 apr '76-Ela76id="red">id="orange">24 apr '68-Puiuid="blue"> (sot katalina)id="orange">MAIid="teal">15 mai '76-katalinaid="red">id="orange">24 mai '80-mama_lui_andreiid="red">id="orange">IUNIEid="teal">03 iun '68-Irismetalid="red">id="orange">07 iun '76-Cristianid="blue"> (sot spic de grau)id="orange">18 iun '76-Luigiid="blue"> (sot mama_lui_andre)id="orange">19 iun '79-Puckuid="red">id="orange">24 iun '76-spic de grauid="red">id="orange">IULIEid="teal">08 iul '73-Flaviusid="blue"> (sot Veve)id="orange">16 iul '79-Claudeluid="red">id="orange">24 iul '70-Theodorid="blue"> (sot mirinda)id="orange">AUGUSTid="teal">23 aug '75-Virgilid="blue"> (sot Ela76)id="orange">27 aug '80-Malubaid="red">id="orange">28 aug '68-Oszkarid="blue"> (sot Pucku)id="orange">30 aug '77-georgescu oanaid="red">id="orange">SEPTEMBRIEid="teal">04 sep '75-Veveid="red">id="orange">14 sep '77-Mariusid="blue"> (sot LauraFlo)id="orange">15 sep '75-LauraFloid="red">id="orange">28 sep '76-Mickyyy id="red">id="orange">28 sep '69-sot Mickyyyid="blue">id="orange">OCTOMBRIEid="teal">17 oct '97-Vladid="purple"> (baietel alona)id="orange">25 oct '76-Cristianid="blue"> (sot bebe2004)id="orange">27 oct '78-malina_mircuid="red">id="orange"> 31 oct '74-LaviBid="red">id="orange">NOIEMBRIEid="teal">01 nov '71-Claudiuid="blue"> (sot alona)id="orange">03 nov '77-Catalinid="blue"> (sot malina_mircu)id="orange">13 nov '72-alonaid="red">id="orange">13 nov '72-Victorid="blue">id="blue"> (sot Irismetal)id="orange"> id="orange">DECEMBRIEid="teal">03 dec '77-id="orange">gabivalceanuid="red">id="size1"> 20 dec '65-Catalinid="blue">id="blue"> (sot Rayuela)id="orange"> id="orange">id="size1">23 dec '73-Stefanid="blue"> (sot machetuzta)id="size1"> id="orange">id="size1"> [bis] bebelusa DARIA id="blue"> si mamica LAURAid="red"> id="Comic Sans MS">[bis] Album MARTIEid="red">-APRILIEid="blue"> 2004id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauraFlo Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Vad ca astazi nimeni nu a avut timp de forum. Eu mi-am facut curaj dimineata si am deschis un nou subiect ( Veveid="red">, daca nu e bine, corecteaza tu te rog ) in speranta ca voi avea timp si parteneri de discutii. Timp cu siguranta nu am avut , a fost o zi super aglomerata la serviciu cu mii de nervi, cu sefi grabiti si urlatori, colegi adormiti dupa atata concediu....Bleah, sper sa nu mai fie astfel de zile ! Nu de alta, dar sa nu ma apuce si pe mine pandaliile si sa-mi dau demisia ! Doamne fereste ! Acum ma pregatesc sa plec acasa ( mai am ceva usor de facut ) s-o duc pe Dari la pediatra. Vreau sa-i duc o proba maine si la coproparazitologic, de cateva zile e palida si are cearcane, ma gandesc sa nu aiba giardia sau ceva de genul.O colega mi-a spus ca bubitele de care va ziceam zilele trecute ar arata prezenta unui parazit intestinal. O sa vad ce spune si doctorita . Gata. O seara sau o zi buna va doresc !id="Comic Sans MS"> [bis] bebelusa DARIA id="blue"> si mamica LAURAid="red"> id="Comic Sans MS">[bis] Album MARTIEid="red">-APRILIEid="blue"> 2004id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana tache Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Laura, multumim pt subiect Zici de examenul parazitologic. Dar nu i-ai mai facut Dariei atunci cand ati facut mai multe analize? Crezi ca a si facut paraziti de atunci? Chiar asa: ce ocupate sunteti! Clau, ai vazut la ZZ ca ai fost pus-a la panou? Nu la ala de onoare, ci la ala "asa nu"! Mare-i gradina domnului....! Somnic usor la toata lumea! Ps. Stiti de cine mi-e dor tare? De Katalina! Sper ca sunt ok. Marianaid="size2">, Stefanid="size2"> (20.04.2004) si Simonid="size2"> (30.08.2005) Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue"> Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple"> Nasterea lui Simonid="size2">id="purple"> Sanatate Maxima!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SimoV Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Va salut rapid pe toate in fuga. Laura, Daria e o papusa in rochita aia! Superba!!! Si parintii sunt pe masura :) Sper sa nu aiba nimic Daria. Si Mia are cearcane uneori, dar de slaba ce e... Am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat si ma grabesc. Am fugit la golanii astia ai mei, ca nu ma lasa nici sa suflu... si mama ce dragi mi-s asa cum sunt!! Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauraFlo Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Marianaid="red"> m-ai facut curioasa. Claudeluid="red"> nostru pusa la zid ? Nu cred asa ceva. Ma duc sa ma conving. Lumea asta a luat-o razna rau de tot . Simonaid="red"> multumim de aprecieri. I-am facut analizele coproparazitologicul si atunci ( in dec parca ) dar am sa le repet. Giardia cica nu iese foarte usor la analize.id="Comic Sans MS"> [bis] bebelusa DARIA id="blue"> si mamica LAURAid="red"> id="Comic Sans MS">[bis] Album MARTIEid="red">-APRILIEid="blue"> 2004id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauraFlo Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Iubitelor, ce le mai dati copilasilor vostri de mancare ? Meniul Dariei e foarte monoton: ciorbita zilnic ( sau aproape ) , iaurt zilnic, piure cu carnita fiarta sau gratar,orez,ficatei, mamaliguta cu branza ( topita ) si smantana, cereale ( fulgi , de adulti ), biscuiti,dulciuri facute in casa (dar fara crema ca nu-i place ) gusta din: cartofi prajiti ( ii plac dar nu are voie la varsta asta ) , ciulama, .....Acum chiar ca nu-mi aduc aminte altceva ( de ' 10 ore de munca am pe ziua de zi ). Ajutati-ma please ! Nu vreau ca si pedte doi ani sa manance acelasi lucru ! id="Comic Sans MS"> [bis] bebelusa DARIA id="blue"> si mamica LAURAid="red"> id="Comic Sans MS">[bis] Album MARTIEid="red">-APRILIEid="blue"> 2004id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alona Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Salut fetele! Laura si eu am aceeasi problema cu mincarea, la noi e si mai rau ca are doar vreo 3 preferinte, ar minca numai de alea, adica, supe/ciorbe, spanac si sarmale.Nu stiu nici eu ce sa-i mai fac sa manince ca e tare mofturoasa, abia reusesc sa-i mai bag cite un iaurt(lapte bea nu pot sa ma pling), mamaliga nici nu vrea sa o vada, asa ca astept si eu sa vad ce zic celelalte fete. Kata, unde esti? Mi-e dor de tine. Anca, mamica de Thea si Vladid="teal"> Poze "Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... " Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SimoV Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Laura, eu in locul tau nu m-as plange... auzi cate papa Daria si tu nu esti multumita. Si banuiesc ca astea le mananca, nu se joaca. Mia mea papa asa: cremwursti (organici de pui), sunca, branza, carnita de pui - astea toate goale, si uneori pireu de cartofi cateva linguri. Mai bea cate-un iaurt lichid cu fructe. Fructe: banane, struguri, afine si mandarine. Mere nu le plac la nici unul. Pere nici atat. Azi vara mancau piersici. Dar toate astea asa, cateva bucaturi. RAR de tot papa Mia un cremwurst intreg gol (Lucas nici nu vrea sa guste). Lucas are ale preferinte: ciorbele ii plac la nebunie! El in schimb nu mananca deloc bucatele de carne. Nici struguri si afine deloc, doar mandarine si banane. Deci noi avem la fiecare masa cateva feluri de mancare pt. fiecare... ca fiecare are preferintele lui. Innebunesc!! Si uite-asa isi intareste mama de Mia si Lucas nervii zi de zi... cu rabdare, rabdare si iar rabdare... la mofturile astea... Kata, Lavi, Luminita, Oana, Diana, Veve, Ruprich, Micky, Daniela, Andrea!!! Asa - v-am strigat! Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana tache Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 dragutelor! Eu sunt f bine dispusa in seara asta. Am avut intalnire clujencele la Clubul juniorolor. A fost fff reusita intalneala; copiii au fost minunati. Laura, ai gasit la ZZ subiectul cu pricina? Sa stii ca si noi suntem f monotoni in meniu. Stefan bea f putin lapte (de ex. dimineata a baut 50 ml si astia deoarece l-a vazut pe Simon ca bea si a cerut si el); asa ca, la noi mesele de dimineata si seara sunt musai de lactate, ca sa ne facem norma pe zi: cereale cu lapte, iaurt cu fructe, banane cu lapte si cereale, mamaliga fiarta in lapte cu branza si smantana, f rar ii fac si gris. Dimineata, pe langa lactate mai mananca si vreo 10 soldatei cu sunca, cascaval si masline light. Masa de la pranz: supa cu taietei de casa (mai rara; nu-i prea plac supele, ciorbele), eternul piure de multe legume cu carne (pui, vita, ficatel, peste). Acest piure il fac daca nu este mancare gatita pt noi ce as putea sa-i dau si lui. Daca papa de la noi, cel mai mult si mai mult ii plac pastele! Moare dupa ele, indifetent cu ce sunt (gen spaghetti sau de cu branza, varza). Ii mai dau snitel (ii fac langa el piure de cartofi), cartofi frantuzesti, sarmale (mai rar, ca fac rar), tocanita de cartofi cu costita (sau cu ce e), cartofi prajiti cu ce se nimeresc si...nu mai stiu. Oul il serveste sub 2 forme: daca il papa dimineata il fierb moale si il amestec cu un cub de branza topita. Daca il papa la amiaza il prajesc. A! Ii mai dau si omleta (ratuta ) Fructul preferat acum iarna: marul! Ii place la nebunie. Vara a fost mort dupa capsuni. Toamna dupa struguri! Na! Ca m-am intins! Simona, eu cred ca as innebuni daca Stefan ar manca cat ai tai copilasi! Acum imi dau seama ca sunt chiar norocoasa, eu care ma plangeam ca nu mananca Stefan! Anca, mi-ai amintit ca nu i-am facut de mult timp spanac. Maine ii fac . [dual] pt toata lumea! Marianaid="size2">, Stefanid="size2"> (20.04.2004) si Simonid="size2"> (30.08.2005) Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue"> Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple"> Nasterea lui Simonid="size2">id="purple"> Sanatate Maxima!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SimoV Postat Ianuarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12, 2006 Mariana, asa zic si eu uneori - ca innebunesc - si a doua zi iar o iau de la capat N-am incotro... E f. simplu - facem fata la toate ca mame... stii tu f. bine Si Lucas mananca soldatei, Mia mai rar, ea - ca fetele la cura de slabire o ia incet cu painea - ea papa sunca goala... si branza goala. si rosii goale uneori. Acum a mancat castravete gol... asta vrea, asta-i dau, ca tot e mai bine decat nimic... Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.