Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...


devylla

Recommended Posts

1

 

 

Ei cum suna noul capitol?Daca aveti o idee mai buna sa-mi spune-ti!

Poftiti la dicutii si spor la gateala![japan]

 

 

 

poze noiid="size3">id="green"> [foto]

bubulinele [vampa] [hippi]

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2">

Sabina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 148
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Magazine cu mancare internationala:

Ueno pe Ameyoko dori, la subsolul unei cladiri-International food center (sau ceva de genul asta)

In Ginza si Kyobashi-magazinele Meidya

Langa Tokyo, in Makuhari e Costoco si Carrefour.

Mai e un magazin in Azabu-juban, imi scapa numele.

In Minami Aoyama, Kinokuniya http://www.e-kinokuniya.com/cont/tp/info-e.html

 

Mai sunt si vreo 2 site-uri unde se poate comanda online.

 

Multumesc tuturor pt retete. Pa, pa!

 

Eliza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[hia][grup] Dolphinaid="red"> multumesc,cand am vazut poza mi-am dat seama despre ce e vorba,eu nu am facut niciodata si de aceea nu stiam ca i se zice Sobor,imi poti da si mie reteta?,cred ca si copiilor l-e va place f.mult [asia] . Eliid="red"> multumesc, am sa merg zilele astea,cred ca la cel din Ginza ca este aproape de mine,tu ai fost?avea branza Feta?am o mare pofta de branza [pofta][pup][asia]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Suna bine,bine..chiar foarte bine titlul...pt ca avem nevoie si de sfaturi...Sa stiti ca nira lebar a iesit super,berbantu' rinjea in spatele meu cind m-a vazut cu foia lipita pe faianta [mariaj]Fetelor,em primit de la un client o gramada de hyakusai[help]Ce mai pot face cu ea,inafara de nabe?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Riara am o super reteta cu hakusay....daca vrei ti-o dau.

Asa si cine imi spune si mie ce sa gatesc azi....ca ma uit ca proasta in frigider si nu am idee.

Pup

 

 

 

poze noiid="size3">id="green"> [foto]

bubulinele [vampa] [hippi]

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2">

Sabina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna japonici[asia]

SOBORid="red">

Prima din carne tocata

50g carne tocata, zahar, mirin, syoiu toate 1 lingurita.

Se amesteca toate cu carnea tocata apoi se pune in tigaie fara ulei la foc mic amestecand continuu, pana devine carnea maronie.

iar pt ou:

1 ou , zahar 1 lingurita si putina sare:

se amesteca oul foarte incet (sa nu il bateti sa faca spuma) apoi se pune in tigaie fara ulei si se amesteca cu ohashi de sus in jos pana devine ca niste bobite. iar oul si carnea tocata se pune peste orez juma-juma( va inspirati dupa poza facuta) pofta buna.

 

POZICI

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mersi Devy,as vrea reteta tare mult.Madi-ren mersi si tie pt reteta de nira lebar,sa stii ca chiar m-a ajutat foarte mult si de acum incolo o sa o gatesc cu placere.Din cauza faptului ca am indraznit sa intru pe acest subiect si mi-am permis sa folosesc un nenorocit de "bre" cu cineva ,se pare ca a deranjat-o foarte mult din cauza faptului ca nu sintem prietene,as vrea sa va cer scuze ca nu mai scriu pe acest topic.De citit nu-mi poate interzice nimeni,si pe cuvint ca-mi pare extraordinar de rau pt faptul ca a luat o asa intorsatura.Numai bine fetele si o sa va mai citesc din cind in cind.Va pup
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[biz]buna samurici

aseara am facut pentru prima data TOFU HIKINIKU YASAI ANKAKE[pofta][pofta]

este o bunatate am mancat odata si la o izakaya insa acasa este mai buna[asia]

TOFU HIKINIKU YASAI

ANKAKE

 

AI NEVOIE DE tofu cam doua bucati pt 4 pers.

-ciapa 1 si jumate

-un morcov

-carne tocata cam 100g

-enoki (2 gramezi)

-mirin 2 linguri mari

-shoyu 2 linguri mari

-goma 2 lingurite sau se poate si mai multe

-ciuperci (shitake)2 sau chiar 3

sare dupa gust

mod de prep:

ciapa taiata pestisori,morcovul dat prin razatoare

tot yasaiul se pune in fraipan si cu putin ulei le caliti cand incepe sa se caleasca puneti 2 canite de apa si lasati sa fiarba

imediat puneti si toful insa nu lasati prea mult cand ii deja fiert il scoateti si il puneti intro farfurie

dati la fos mic si puneti shoyu,mirinul sare si goma si ca sa se faca ca o pasta puneti o lingura de faina alba si mestecati bine

si apoi toata compozitia o puneti peste tofu si se serveste cu orez

pofta buna

sper sa intelegeti daca aveti nelamuriri sa-mi spuneti

spor la gateala

[asia][japan]

 

poze emily printesa noastra

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...