devylla Publicat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 10, 2006 1 Ei cum suna noul capitol?Daca aveti o idee mai buna sa-mi spune-ti! Poftiti la dicutii si spor la gateala! poze noiid="size3">id="green"> [foto] bubulinele [vampa] [hippi] "Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2"> Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madi-ren Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Devyllaid="red"> noul capitol suna f.f. bine [flo] Fetelorid="red"> stiti unde pot gasi in TOKYO magazin cu produse[food]din EUROPA ? [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolphin9913 Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 da devylla suna chiar f bine noul capitol. MADI - SOBOR se face din cane tocata si se mai poate face si din ou se pune peste orez. am facut poza poti sa te uiti sa vezi cum arata.( poate stii)!? POZICI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Magazine cu mancare internationala: Ueno pe Ameyoko dori, la subsolul unei cladiri-International food center (sau ceva de genul asta) In Ginza si Kyobashi-magazinele Meidya Langa Tokyo, in Makuhari e Costoco si Carrefour. Mai e un magazin in Azabu-juban, imi scapa numele. In Minami Aoyama, Kinokuniya http://www.e-kinokuniya.com/cont/tp/info-e.html Mai sunt si vreo 2 site-uri unde se poate comanda online. Multumesc tuturor pt retete. Pa, pa! Eliza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madi-ren Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 [grup] Dolphinaid="red"> multumesc,cand am vazut poza mi-am dat seama despre ce e vorba,eu nu am facut niciodata si de aceea nu stiam ca i se zice Sobor,imi poti da si mie reteta?,cred ca si copiilor l-e va place f.mult . Eliid="red"> multumesc, am sa merg zilele astea,cred ca la cel din Ginza ca este aproape de mine,tu ai fost?avea branza Feta?am o mare pofta de branza [pofta] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIARA Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Suna bine,bine..chiar foarte bine titlul...pt ca avem nevoie si de sfaturi...Sa stiti ca nira lebar a iesit super,berbantu' rinjea in spatele meu cind m-a vazut cu foia lipita pe faianta [mariaj]Fetelor,em primit de la un client o gramada de hyakusai[help]Ce mai pot face cu ea,inafara de nabe? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Riara am o super reteta cu hakusay....daca vrei ti-o dau. Asa si cine imi spune si mie ce sa gatesc azi....ca ma uit ca proasta in frigider si nu am idee. Pup poze noiid="size3">id="green"> [foto] bubulinele [vampa] [hippi] "Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2"> Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolphin9913 Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Buna japonici[asia] SOBORid="red"> Prima din carne tocata 50g carne tocata, zahar, mirin, syoiu toate 1 lingurita. Se amesteca toate cu carnea tocata apoi se pune in tigaie fara ulei la foc mic amestecand continuu, pana devine carnea maronie. iar pt ou: 1 ou , zahar 1 lingurita si putina sare: se amesteca oul foarte incet (sa nu il bateti sa faca spuma) apoi se pune in tigaie fara ulei si se amesteca cu ohashi de sus in jos pana devine ca niste bobite. iar oul si carnea tocata se pune peste orez juma-juma( va inspirati dupa poza facuta) pofta buna. POZICI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIARA Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 Mersi Devy,as vrea reteta tare mult.Madi-ren mersi si tie pt reteta de nira lebar,sa stii ca chiar m-a ajutat foarte mult si de acum incolo o sa o gatesc cu placere.Din cauza faptului ca am indraznit sa intru pe acest subiect si mi-am permis sa folosesc un nenorocit de "bre" cu cineva ,se pare ca a deranjat-o foarte mult din cauza faptului ca nu sintem prietene,as vrea sa va cer scuze ca nu mai scriu pe acest topic.De citit nu-mi poate interzice nimeni,si pe cuvint ca-mi pare extraordinar de rau pt faptul ca a luat o asa intorsatura.Numai bine fetele si o sa va mai citesc din cind in cind.Va pup Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanako2004 Postat Ianuarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2006 [biz]buna samurici aseara am facut pentru prima data TOFU HIKINIKU YASAI ANKAKE[pofta][pofta] este o bunatate am mancat odata si la o izakaya insa acasa este mai buna[asia] TOFU HIKINIKU YASAI ANKAKE AI NEVOIE DE tofu cam doua bucati pt 4 pers. -ciapa 1 si jumate -un morcov -carne tocata cam 100g -enoki (2 gramezi) -mirin 2 linguri mari -shoyu 2 linguri mari -goma 2 lingurite sau se poate si mai multe -ciuperci (shitake)2 sau chiar 3 sare dupa gust mod de prep: ciapa taiata pestisori,morcovul dat prin razatoare tot yasaiul se pune in fraipan si cu putin ulei le caliti cand incepe sa se caleasca puneti 2 canite de apa si lasati sa fiarba imediat puneti si toful insa nu lasati prea mult cand ii deja fiert il scoateti si il puneti intro farfurie dati la fos mic si puneti shoyu,mirinul sare si goma si ca sa se faca ca o pasta puneti o lingura de faina alba si mestecati bine si apoi toata compozitia o puneti peste tofu si se serveste cu orez pofta buna sper sa intelegeti daca aveti nelamuriri sa-mi spuneti spor la gateala poze emily printesa noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.