Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cele mai bune clinici dentare?

Recommended Posts

Cind ma intreaba cineva ce-mi doresc cel mai mult spun: un copil si un zimbet frumos. Vreau sa le obtin pe amindoua...

M-am hotarit sa merg la o clinica dentara pentru a-mi infrumuseta "zimbetul". Am nevoie de o corectare a muscaturii, nu stiu daca e bun termenul, ideea este ca am un dezechilibru intre partea dreapta si cea stinga, gingia este mai coborita pe dreapta si ma obsedeaza acest lucru.

Intrebare: stie cineva daca poate fi facut acest lucru? Cum, unde si daca se poate cam cit costa ( in mare...). Acum am citeva lucrari acrilice cu metal (palliac, daca zic bine ) pe care vreau sa le inlocuiesc cu portelan si mi-am facut o idee de preturi. Cred ca as avea nevoie de 2000 de euro ( sint multi dinti de inlocuit, pe multi i-am imbracat doar ca sa arate mai bine desi erau sanatosi, nu stiu daca am facut bine..) Vreau sa stiu cam cit m-ar costa intr-o clinica foarte buna un tratament de corectare a "muscaturii"...si ce imi recomandati.

multumesc,

dana

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna seara,

eu iti recomand un medic stomatlog, ortodont, doctor in stiinte medicale si prof...in fine suna pompos ce e scris pe cartea lui de vizita dar e un tip super de treaba cu o super clinica, adica nu o camera intr-un apartament.

Eu il cunosc de foarte mica, e un tip deosebit, glumet, meticulos, are o clinica f ingrijita si cu f multe referinte, opereaza si pe afara, e super tare, colaboreaza cu Proestetica pe operatii de anvergura...

Pot sa-ti dau exemplul meu am aprox 27 ani si nu am nici o carie in gura, dinti drepti (tot de el facuti cu aparat, minuni) nu stiu ce e aia durere de dinti, dar asta ca si am avut grija de ei si am fost ascultaoare [^].

El se numeste Stanciu Dragos- Cabinetul LeoDent tel 211.42.01, are sediul pe la gradina icoanei, de preturi nu-ti pot spune mare lucru decat ca cred ca e mai scump. www.leodent.ro Eu nu am platit, mare lucru.

Sa-mi zici dc te duci la el.

Multa bafta.

Am uitat sa-ti spun ceva...eu nu sint din Bucuresti dar sint dispusa sa merg acolo pentru sedinte dar nu chiar de doua ori pe saptamina...crezi ca as putea organiza sedinte prelungite? Ca sa pot veni de doua ori pe luna de exemplu?

mersi

dana

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Buna,

eu zic sa te iti si pe site, si sa suni sa vorbesti si sa te programezi eventual cd oi avea vreun drum pe-aici, 1-2-3 saptamani (depinde cat este de urgent si pentru tine) si sa-ti faca fisa, sa-ti spuna ce tb sa faci si de el nu cred ca e problema, te duci cd poti cred...sau iti face mai multe deodata.

Daca vrei du-te cu incredere.

Multa bafta si tine-ma la curent.

Dc mai vrei detalii, intreaba-ma!

Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...