impreuna Publicat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 10, 2006 Mamicile noastre casniceid="purple"> Impreuna (Flavia - 28.08.1979) mami de Sara (25.11.2004)id="red"> candy24 diadaniela (Dana) mami de Alexandra (27.11.2002)id="red"> irina.c mami de Ilinca (26.04.2004)id="red"> mirela alina mamica (07.10.1977) lui Matei (11.09.2003)id="blue"> baby-boom mami (Florina) de Eliseid="red"> andora (Andreea - 14.02.1977) mami de Raluca-Maria (Gogo) (10.10.2004)id="red"> Porumbel30 Mona_B mami de Vlad Andrei (5.12.2004)id="blue"> Anculina mami (30.06.1977) de Maria Carolina (26.05.2004)id="red"> vladhana (Hana) mami de Vlad Cristian (1.03.2004)id="blue"> andradanatalia (Andrina), mami de Andrada Natalia, 3 luniid="red"> mihaela amalia mami (13.06.1982) de Amalia (14.10.2004)id="red"> alinutza13 Gargaritza (Cristina - 6.10.1977) mami de Irina (6.02.2005)id="red"> alexa si mami (Alina - 24.01.1979) mami de Alexa (23.10.2004)id="red"> neliana mami de Oanaid="red"> gegea mami (04.04.1980) de Daria (03.04.05)id="red"> symaco [gravi] mami (28.12.1982) de Vanessa Sybille (15.12.2002)id="red"> ange mami (Cami - 10.03.1972) de Maia (17.11.1998) si id="red">Robert (13.5.2003)id="blue"> pinguleasa mami (Nicoleta - 18.10.82) de Alexandra Celine (20.12.2004)id="red"> adana25 mami de Andreea Alexandraid="red"> Tina_Welsh [gravi] Tina (14.02.1984) si (5.04.2006) ioana2004 mami Marianaid="red"> CRISMIR mami Mirela (1.03.1976) de Robert Cristian (19.10.2004)id="blue"> id="purple"> partea a treia Continuam aici fetelor si asteptam oricand mamici sa ni se alature ______________________________________________________ Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si [zana] Sara "Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Mihaelaid="red"> imi pare tare rau de Amalia si bubitele ei, dar esti sigura ca e alergie? Daca zici ca a fost puroi, poate i s-a infectat de la cum a tot rupt bubita. Eu stiu ca la alergie ies bubite multe si mici. Poate ar trebui sa intrebi un medic sa sti sigur. Si solutia cea mai buna cred ca ai gasit-o, sa o culci cu manusi, altceva mai bun nu-mi vine acu in cap... Alinaid="red"> distractie placuta la chef:) Nu stiu cu ce sa te sfatuiesc sa te imbraci, evenimentul e seara sau dimineata? Ca la imbracaminte si asta conteaza... Fetelor, m-am gandit ca ar fi fain sa spunem care a fost cea mai mare realizare a noastra pe anul trecut (chiar daca anul a inceput de ceva vreme:) ca eu am zis si mi-ar place sa va "aud" si pe voi:) ______________________________________________________ Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si [zana] Sara "Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gargaritza Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Multumesc pentru raspunsuri[il] Irina inca prefera varianta 4 labe. Cea mai mare realizare este clar Irina. Apoi ar fi ca ne-am inchiriat birou, am angajat un om si am incercat sa dam si noi din coate. Garga si [copil] Irinuca POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela amalia Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Scuze, m-am exprimat gresit,ai dreptateFlavia nu alergie, ci mai degraba o sensibilitate a pielii la astfel de materiale...Si puroiul s-a format mai departe de bubita, cam la mai mult de jum de cm de buba, deci nu are legatura buba cu puroiul format pe urma....Si cred ca pana la urma voi ajung la medic sa ma lamuresc care e treaba de fapt. Alinadistractie placuta si din partea mea.Cat despre toaleta, parera mea e , sa te imbraci in ceva in care sa te simti bine [hop], si sa fii si cat de cat eleganta[olala].La mine cand vine vorba de o petrecere, pe primul loc e comoditatea mea si mai apoi eleganta.Ce rost are sa ma imbrac intr-o rochie super sexy si cu niste pantofi cu tocuri (super)cui, daca eu nu ma simt bine, ca mai apoi sa stau toate seara pe scaun[cusca] Mihaelaid="green"> si bb[copil] Amaliaid="red">[foto]id="orange">id="right"> Ajunul Craciunuluiid="red">[foto] Ajunul Anului Nouid="purple">[foto] [cit]O poveste minunata...id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Pupici Amaliei ! Alina stiu eu, ai camera digitala? ia de pozeaza rochiile si pe tine si apoi zi-ne ce coafura iti faci si-ti spunem noi ce credem ca s-ar potrivi .. desi te-am vazut in poze si ti-ar sta bine cu orice [cool] Cea mai mare realizare.... pai a lui 2004 a fost Gogo... si a lui 2005 tot Gogo... ca altceva n-am facut [alcool][:D] Andreea & Gogo [aerob] site id="red">id="Comic Sans MS"> (DN 10.10.2004)[foto] [*] UN AN NOU PERFECT!id="size4">id="Comic Sans MS"> [*]id="red"> Povestea Gogosiciiid="size3">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
symaco Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 [hopsieu]...io lucrez 2 zile pe saptamana(da nu pt mult timp,ca burtica deja da´´pe dinafara``si tre sa ma opresc),ma consider tot casnica!lucrez numai la sfarsit de saptamana,cand sotul are liber.din pacate nu avem bunica prin apropiere si atunci tre sa ne descurcam singuri. avem o puiuta de 3 ani si din cate stim mai primim una bucata fetita in martie! [flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gargaritza Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Bun venit Symaco! Sarcina usoara si bebe sanatos. Garga si [copil] Irinuca POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Bun venit intre noi symacoid="red"> si speram sa te simti bine. Mai povesteste-ne despre tine ca noi aici toate avem chef de vorba:) Felicitari pentru cele 2 printese si o nastere cat mai usoara. Cum se numeste fetita ta? Cum te simti cu sarcina, ce lucrezi?:) Mihaid="red"> sa ne spui daca ai fost cu Amalia la medic si ce ti-a zis. Ce mai face mititica, cum se simte? Cristinaid="red"> ati inceput ceva afcere sau cu ce va ocupati? Va ca ma pregatesc de duca, tocmai am fost invitati la niste prieteni cu catel cu purcel, sa vedem ce au bun de mancare ca nu mi pot de foame [alcool] ______________________________________________________ Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si [zana] Sara "Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gargaritza Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Avem o firma de arhitectura. Distractie placuta Flavia. Garga si [copil] Irinuca POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela alina Postat Ianuarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 10, 2006 Salutareee mamici.L-am culcat pe Matei si hop si eu sa mai scriu ceva. In primul rand sanatate multa pentru soacra Andreei, ca de e si dansa om. Cristina, Matei a plecat pe la 10- 11 luni dar abia putin dupa un an a inceput sa mearga nesupravegheat.El nu a mers niciodat in patru labe, spre ghinionul meu.De ce spun spre ghinionul meu?Pentru ca atuni cand a inceput sa mearga cadea ca bolovanul, nu stia sa se aseze in fund.In schimb Irina va sti sa cada. Flavia,in septembrie Matei va face 3 ani(e cel mai mare de pe aici nu?) si tot atunci am hotarat sa il dam la gradi pentru a se socializa, nu de alta.Am cerut recomandari aici pe net despre o gradi care se afla la doi pasi de noi dar se pare ca nimeni nu stie nimic.In schimb mi s-a vorbit despre o alta gradi la o statie de troleu de noi.Se pare ca acolo sunt 20 de copii in grupa, au centrala proprie,hrana se gateste tot in incinta, educatoare dragute....ramane de vazut pentru ca inca nu am mers personal.Dar mai avem o alternativa...noi pana in septembrie s-ar putea sa parasim definitiv Bucurestiul.S-ar putea sa plecam la Campulung Muscel,iar acolo este o gradi in lb. engleza, particulara, unde sunt mult mai putini in grupa.Dar pana una alta trebuie sa ne asiguram si aici. Alina,la mine este invers decat a spus Mihaela.Trebuie in primul rand sa fiu eleganta "sa-mi placa de mine" pentru ca altfel nu ma simt bine toata seara.E si proverbul ala < sufera baba(nu e cazul)la frumusete>.Eu zic tocmai pentru ca aveti o relatie colegiala sa te imbraci elegant. Realzari pe anul trecut.....sunt multe,chiar pot sa spun ca a fost cel mai bun an al nostru: Matei ramane realizarea noastra cu care ne laudam in fiecare an; de anul ce a trecut tati este si organizator de evenimente auto., nu numai perticipant ceea ce este un mare plus pt noi ; am pus pe picioare si doua afaceri pe care acum trebuie sa le facem sa mearga. mamica lui Mateut 11.09.2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.