Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Plangere Billa

Recommended Posts

Duminica am facut cumparaturile de la Billa, iar "capabila" de casiera ne-a incasat cu 40 RON in plus (in loc de 1 bax de bere am platit 5 baxuri). Nu ar fi fost nici o problema daca ne-ar fi dat repejor banii inapoi, dar am stat o ora [bang] [bang] (de la 18 la 19) langa casiera si "cocoana" care incerca sa rezolve problema.

Dupa o ora vine "cocoana" (care era de la IT sau era sefa casierelor) si-i spune casierei "dai trei sute de mii". Asta a pus capac!!! si am explodat [soc] [drac].

- Cocoana, 76 mii berea+24 mii ambalajul fac 100mii lei. De unde ti-a dat 300 mii lei?

Nu s-a sinchisit sa-mi raspunda si a inceput sa calculeze cu pixul pe o bucata de hartie si dupa vreo 5 minute imi zice sa ii dau 7 mii de lei sa-mi dea 400 de mii. Dupa cele mai simple calcule trebuia sa-mi dea 400 mii lei. Eu cum eram cu nervii intisi la maxim am inceput sa racnesc si sa le zic ca la usa cortului [neand] Pana la urma mi-au dat cati bani trebuia, dar nu si-au cerut scuze, iar eu am ajuns acasa tremurand de nervi si de frustrare ca nu pot face nimic. M-am simtit efectiv umilita.

Scuze pt ca am scris atat de mult, intrebarea mea era de fapt daca a mai patit-o cineva cu Billa si daca stiti unde as putea face o plangere?

Am vazut la intrare in Billa o cutie pt planngeri si sugestii, dar nu prea am incredere ca le citeste cineva sau ca au vreun rezultat.

[pup]id="Comic Sans MS">id="purple">

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

intr-adevar s-au facu cam nesimtite astea de la Billa in ultima perioada... [xx(] alta data erau mai amabile, spuneau multumesc, mai poftiti, acuma se uita urat la clienti.

ce sa zic? probabil nu ai motiv suficient sa faci reclamatie la OPC, poate doar sa vb cu sefa/seful cel mare, care o fi ala [alcool]

totusi eu fac mereu cumparaturile de la Billa si probleme din astea nu prea am avut, sa greseasca la calcule. dar de acuma voi fi si mai atenta.

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz [pis] Bubulina [pis] Maritza [pis] Fulgushor [pis]

Aha, deci nu sunt singura... Si eu am patit-o sambata cu o angajata de la Billa. Si cu cateva minute in urma a avut altcineva probleme la raionul Carne... Sunt de o nesimtire. Am facut un scandal de toata lumea statea si se uita. Inclusiv angajatii Billa. Si, pana la urma... ce daca? Nu am rezolvat nimic si aveam dreptate... Nesimtire curata...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

E si maine o zi!

La ce plictisite sint casierele alea cred ca pt ele e chiar o distractie cind apare vreun scandal, in monotonia aia a lor. Ii mai tine in priza, se uita ca la urs, poate fac si pariuri ... Eu as scrie o scrisoare la sediul central al firmei care administreaza billa, sigur trebuie sa fie pe internet sau la magazin adresa si poate chiar numele directorului general.

Miruna,

Horia si Martin, 26 August 2003

http://community.webshots.com/user/petimiru

La Billa in Iasi am fost asta vara si-am dat peste o casiera tampita-eu puneam din cariucior pe banda si ea a aruncat peste tot ce era acolo un bat din acela care delimiteaza cumparaturile tale de ale urmatorului client - puteam doar sa-l iau si singura la sfarsit, daca eram aplecata in momentul ala peste banda nimerea in mine - asa ceva n-am mai patit [haibat]

Cristina,

mama lui

Robert, 14 decembrie 2002

Am uitat sa va zic ca:

- e vorba de Billa Iasi [8]

- am stat la rand la casa 20 minute deoarece erau deschise doar trei case

- in timp ce asteptam "rezolvarea problemei" un nene care facuse scandal ca merge prea incet randul, a trecut pe la casa fara sa plateasca un bax de apa minerala aflat in partea de jos a carutului

Un bax de apa nu e foarte scump, dar nesimtitele alea de casiere ar fi meritat ca omul sa iasa cu un bax din cea mai scumpa bautura, ca sa plateasca la greu sau se compenseaza cu ce pacalesc clientii?

PS De ce m-am chinuit eu sa ridic baxul de apa pe banda? [bang][bang] [:D]

[pup]id="Comic Sans MS">id="purple">

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Eu am luat carne de pui imputita.Am zis ca mor cand am descafcut-o......si nu e prima oara.nu am facut reclamatie la OPC si nici nu m-am dus inapoi , imi era prea frig , sa mai colind orasul pt o casoleta de carne.Si chiar daca ma duceam , nu cred ca se sinchiseau s aisi ceara scuze sau sa retraga toata carnea de pui....

My pictures

Eu am luat mici stricati.Am cumparat intr-o vineri carne si i-am pus la congelator.A doua zi i-am scos si i-am lasat sa se dezghete.Cand i-am desfacut si m-am uitat mai bine am vazut ca se facusera verzi, verzi.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...