Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

stagiul de cotizare si normele de acordare a CIC

uneori_om

Recommended Posts

De la 1 ianuaria a intrat in vigoare actul normativ in care se precizeaza ca CIC se va acorda persoanelor care in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului au realizat venituri supuse impozitului pe venit. In aceste conditii,

1 daca eu am fost angajata timp de 1 an cu jumatate de norma si am nascut beneficiez de CIC?

2 tot in norme scrie ca: se plateste indemnizatiei pentru fiecare 3 copii nascuti dupa 1 ian 2006 indiferent cati copii mai ai-art 3-

Deci o femeie care a nascut al 4-lea copil in august 2005 are sau nu dreptul la CIC ?

Gabriela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu cred ca nu mai conteaza daca lucrezi cu norma intreaga sau nu, pt ca se vb despre venituri supuse impozitariiid="red">. Doar ca am inteles ca vin modificari la lege ca nu este completa.

La intrebarea a doua, da are dreptul la CIC cum avea si pana acum.

joy si [bibe]Vlad Andrei 01.12.2005id="blue">id="Arial Black">

poze

quote:Initial creeata de uneori_om

De la 1 ianuaria a intrat in vigoare actul normativ in care se precizeaza ca CIC se va acorda persoanelor care in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului au realizat venituri supuse impozitului pe venit. In aceste conditii, 1 daca eu am fost angajata timp de 1 an cu jumatate de norma si am nascut beneficiez de CIC?2 tot in norme scrie ca: se plateste indemnizatiei pentru fiecare 3 copii nascuti dupa 1 ian 2006 indiferent cati copii mai ai-art 3-Deci o femeie care a nascut al 4-lea copil in august 2005 are sau nu dreptul la CIC ? Gabriela

id="quote">id="quote">1. Da2. DaMarius Perneshome page - www.marius.rdsor.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...