Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Angajatorul nu depune dosarul!!!

corianai

Recommended Posts

Distinsii reprezentati ai angajatorului refuza sa depuna dosarul meu pt CIC pe motiv ca nu e graba!!!! Zic ca au termen 60 zile lucratoare... Eu am dus cererea, dar banii o sa-i vad mai la vara dupa ei...

Va rog spuneti-mi unde este publicat termenul de 15 sau 16 ianuarie, poate daca vad un inscris oficial in sensul asta le vine mintea la cap.

Inca ceva, firma si-a mutat sediul de cateva luni in Ilfov, com. Magurele. In situatia aceasta dosarul se depune la Primaria Magurele????

Multumesc anticipat pt lamuriri!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Corinaiid="red">, imi pare rau ca angajatorii tai iti fac probleme, ca este doar datoria lor.

Dosarul se depune din cate stiu eu in Amzei pentru toata lumea si se tine cont de domiciliul tau(in ce sector esti), iar acolo sunt mai multe camere(se depun in functie de sector); iar termenul de depunere este 90 de zile lucratoare, dar intr-adevar cu cat depui mai repede ai sanse sa-i iei(ipotetic) mai repede.

Si ai reusit sa depui cererea la primarie? Cine ti-a depus-o? Da-mi si mie mai multe detalii,pls!

Christel multumesc pt raspuns, ma derutase contabila la tefon, ea mi-a spus ca dosarul meu trebuie dus la Primaria Magurele... dupa cum se vede sunt total pe dinafara si ei.

Deci ne-am lamurit acum ca trebuie depus dosarul la directia de care apartine beneficiarul conform domiciliului (adica la Amzei pt bucurestence)

Cum ramane cu termenul??? Acum aud de sfarsitul lunii ianuarie... stie cineva ceva mai concret, mai negru pe alb, sa pot sa le arat si eu alora la munca!!!!

Si inca ceva, fetele zic aici ca in dosar trebuie inclusa si o cerere-anexa 1 (aia de 6 pagini pe care am dus-o personal) Ma intreb toti angajatorii care au depus dosare au cerut mai intai de la mame sa treaca sa le lase o cerere din aia??? Eu cred ca e o proasta interpretare, este vorba de cererea initiala, depusa la angajator cand am intrat in CIC.

Tot pt Christel, mi-a depus mama cererea.

Corianai, din pacate nu scrie nicaieri negru pe alb o data. Se spune numai verbal ca daca vrem banii pe ianuarie in luna februarie trebuie sa depunem pana pe 20 ianuarie

(se poate prelungi pana pe 22). Chiar am ascultat conferinta ministrului Barbu azi si asa a zis. Cine depune mai tarziu, primeste banii in martie.

Pe astia de la tine de la serviciu ii sperie aglomeratia. Tu nu te poti duce in Amzei sa iti depui singura dosarul? Stai 4 ore, dar stii macar ca ai rezolvat si nu mai dai 100 de telefoane la serviciu. Oricum ii doare undeva pe angajatori.

Laura si bebe Cristina

( 20.06.2005 )

Despre termenul de depunere eu stiu asa: ca se depun pana la sfarsitul lunii ianuarie(pentru cine doreste sa ia banii in februarie), iar ca termen final se poate depune in termen de 90 de zile lucratoare(incepand cu 1 ian), deci pana pe....5 mai, cam asa am facut eu calculul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...