Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

indemnizatie prin bugetul ministerului

miki_c

Recommended Posts

Stiti de asa ceva?

In ordonanta 148 art.29 spune ca persoanele care suntin cic si sunt din cadrul ministerului apararii nationale, ordine publica sausiguranta nationala vor primi banii rrin bugetul acesto ministere

In acest caz mai merg la primarie cu dosarul cu cerere, adeverinta de la angajator si cele doua copii?

Angajatorul meu nu stie ce sa-mi spuna sa fac?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu sunt angajata in cadrul MApN ca salariat civil si intradevar circula informatia data de tine dar nimeni nu stie nimic sigur deocamdata. Eu am fost chiar azi la servici, mi-am facut si dosarul pentru Amzei dar nu au stiut sa-mi spuna daca sa-l depun sau nu asa ca mai astept. Daca cineva mai are informatii in acest sens poate ne mai lamureste.

Cornelia, mami de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]cu bebe 2

POZE EDUARD & MAMI & TATI

Pagina de web a lui Eduard

Multumesc pentru incurajare

Deci nu sunt singura in aceasta situatie

Si eu sunt tot salariat civil la MApN si dupa ce mi-au facut dosarul pentru Amzei cam asa ceva pentru ca nu stiau ce este cu el m-au pus saptamana trecuta sa il duc inapoi si sa mai mai astept. Am sunat la servici acum doua zile si nu au stiut ce sa-mi spuna aproape ca mi-au inchis telefonul.Nu stim nmic.Am intrebat si eu ce fac? Nu stiu. La revedere.Atat.

Nici nu-mi vine sa mai sun sau sa mai merg la servici.Am facut atatea drumuri...........

Daca mai aflii ceva te rog informeaza-ma si pe mine.

Apropo miemi-au trecut pe adeverinta perioada de cotizare de 10 luni asa este?

Multumeeeeeesc

Buna

S-ar putea sa avem dreptate. Am o informatie doar verbala ca ar fi aparut sau pe cale sa apara o dispozitie prin care se stipuleaza ca indemnizatia va fi platita de unitatea militara respectiva

Asa sa fie sa nu mai alergam atat. Nu inteleg de ce trebuie atata harababura si atata consum de materiale si nervi din partea parintilor.

Daca mai ai noutati spune-mi si mie

Mie mi-au trecut pe adeverinta perioada de la angajare la unitate pana la intrarea in CIC.

Asa am auzit si eu ca se asteapta niste dispozitii. In Art 29 se spune ca MApN, cadrele militare si functionarii publici cu statut special nu intra sub incidenta noii legi. Problema e ca ei nu stiu inca in ce categorie intra salariatii civili.

Si eu m-am rugat mult pana mi-au facut dosarul, adica am fost acolo si le-am spus eu ce trebuie sa puna in dosar si apoi mi-au facut o delegatie ca sa-l depun singura. Desi scrie clar ca angajatorul trebuie sa depuna in Amzei.

Eu as fi fericita sa aflam ca luam tot de la unitate mai ales ca la noi se vireaza banii pe card, asa ca nu fac nici un efort.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]12+

Eu am sunat si azi la servici si mi s-a spus sa nu depun inca dosarul, sa mai astept. Ei spun ca cel mai probabil vom lua banii tot prin minister dar inca nu exista o decizie oficiala in acest sens.[help]

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]12+

Buna

Am sunat de dimineata la angajator si mi s-a raspuns ca ce este cu indemnizatia ce nu am luat banii pana acum! Daca apare cava ma sune ei .Atat. Poate la tine se vorbeste mai dragut. Stiam ca asa o sa-mi spuna dar am incercat ce sa fac si......... am inteles tot , nici nu mai am de ce sa mai sun.

[zid][zid][zid]

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...