miki_c Postat Februarie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Buna Eu stiu ca a aparut o decizie cu privire la plata indemnizatiei si a fost publicata in ziarul obsevatorul m. cred ca din data de 23 l.c. (am si citit articolul) care specifica ca plata se va face tot de catre angajatori (unitatea militara). Eu nu am depus dosarul, de sunat nu mai am de ce sa sun prin urmare voi astepta data de 15 februarie si daca nu-mi vor da banii atunci inseamna ca trebuie sa depun dosarul. Mai avem timp pana la 30 martie. Apropo eu am ascultat o emisiune la tv B1 si o doamna secretar de stat a raspuns unei telespectatoare ca nu exista abateri de la modul de plata a indemnizatiei si ca toate mamele trebuie sa depuna acest dosar la inceput si apoi pe parcurs daca exista modificari. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
cornelia_laura Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Eu m-am trezit azi cu postasul la usa care mi-a adus cei 8 milioane de lei. Nu stiu cum ca eu nu am depus nimic inca si nici angajatorul. Cei de la unitate zic ca mi-au virat si ei banii pe card azi. Tu cum ai facut? Ai luat azi banii de la servici? Cine a gresit oare? Si daca nu am depus dosar de unde au datele mele? Cornelia, de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]16+ POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miki_c Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Foarte interesant. La mine nuavenit postasul. Eu am verificat ieri si nu aveam nimic pe card, azi nu am ajuns, iar maine cu siguranta ca mor de curiozitate. Eu zic sa pastrezi banii ca o sa-i dai inapoi sigur. Nicieu nu am depus dosarul. Maine te anunt cum aflu. [bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miki_c Postat Februarie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 18, 2006 Buna. Am verificat azi si am luat banii, doar de la servici. [bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miki_c Postat Februarie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 Ajutor. Azi a venit si la mine postasul si mi-a adus indemnizatia. Tu ce ai facut cu banii. Sa sun la servici? Astept raspuns. Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
cornelia_laura Postat Februarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 Se pare(adica cei de la unitate sustin ca sigur e asa) banii trebuie luati de la servici. A fost insa o neintelegere intre MApN si Casa de Pensii, de aceea figuram si acolo si au trimis luna asta automat banii chiar daca nu ai depus dosar. Eu am sunat la 211 39 32(Dir de Munca ....) si mi-au spus ca trebuie dati banii inapoi impreuna cu mandatul adus de postas. Suna si tu ca sa te scoata de pe lista primariei. Am inteles ca banii se inapoiaza in Amzei la biroul Contabilitate. Sa-mi spui ce ai facut. Cornelia, de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]18+ POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miki_c Postat Februarie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Buna. Nu am sunat pana acum unde mi-ai spus pentru am avut probleme cu copii, amandoi foarte raciti. Daca nu anuntam pe nimeni ce crezi ca se poate intampla? In fond este greseala lor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miki_c Postat Martie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Buna. Ce ai mai facut? Eu sa stii ca nu am sunat astept sa vad ce se intampla in luna martie. Astept raspuns. Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
cornelia_laura Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 Eu nu am returnat inca banii. Tu ce ai facut??? Oricum luna asta am luat banii doar de la unitate. Cornelia, de [aerob]Eduard(1 an si 9 luni) si [gravi]22+ POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miki_c Postat Martie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 25, 2006 Si eu sunt in aceeasi situatie si nu singurele am inteles ca este o chestiune de ordin general. O sa se gaseasca o metoda de returnare banuiesc. Ar fi bine sa nu fie asa ca banii...............cred ca multi iau papat[:D] Eu zic sa mai asteptam. [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.