Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

indemnizatie prin bugetul ministerului

miki_c

Recommended Posts

Buna

Eu stiu ca a aparut o decizie cu privire la plata indemnizatiei si a fost publicata in ziarul obsevatorul m. cred ca din data de 23 l.c. (am si citit articolul) care specifica ca plata se va face tot de catre angajatori (unitatea militara).

Eu nu am depus dosarul, de sunat nu mai am de ce sa sun prin urmare voi astepta data de 15 februarie si daca nu-mi vor da banii atunci inseamna ca trebuie sa depun dosarul. Mai avem timp pana la 30 martie.

Apropo eu am ascultat o emisiune la tv B1 si o doamna secretar de stat a raspuns unei telespectatoare ca nu exista abateri de la modul de plata a indemnizatiei si ca toate mamele trebuie sa depuna acest dosar la inceput si apoi pe parcurs daca exista modificari.

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu m-am trezit azi cu postasul la usa care mi-a adus cei 8 milioane de lei. Nu stiu cum ca eu nu am depus nimic inca si nici angajatorul. Cei de la unitate zic ca mi-au virat si ei banii pe card azi.

Tu cum ai facut? Ai luat azi banii de la servici?

Cine a gresit oare? Si daca nu am depus dosar de unde au datele mele?

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]16+[baietel]

POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2

Pagina de web a lui Eduard

Foarte interesant. La mine nuavenit postasul. Eu am verificat ieri si nu aveam nimic pe card, azi nu am ajuns, iar maine cu siguranta ca mor de curiozitate.

Eu zic sa pastrezi banii ca o sa-i dai inapoi sigur. Nicieu nu am depus dosarul.

Maine te anunt cum aflu.

[ttv][dint][pup][bibe]

Se pare(adica cei de la unitate sustin ca sigur e asa) banii trebuie luati de la servici. A fost insa o neintelegere intre MApN si Casa de Pensii, de aceea figuram si acolo si au trimis luna asta automat banii chiar daca nu ai depus dosar. Eu am sunat la 211 39 32(Dir de Munca ....) si mi-au spus ca trebuie dati banii inapoi impreuna cu mandatul adus de postas. Suna si tu ca sa te scoata de pe lista primariei. Am inteles ca banii se inapoiaza in Amzei la biroul Contabilitate.

Sa-mi spui ce ai facut.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]18+[baietel]

POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2

Pagina de web a lui Eduard

• 3 weeks later...

Si eu sunt in aceeasi situatie si nu singurele am inteles ca este o chestiune de ordin general. O sa se gaseasca o metoda de returnare banuiesc. Ar fi bine sa nu fie asa ca banii...............cred ca multi iau papat[:D] Eu zic sa mai asteptam.

[pup][pup]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...