Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vreau o parere de barbat

Recommended Posts

colega mea l-a iertat pe partenerul ei.dar vine si intreaba daca merita si daca are rost sa lupte si daca poate castiga.deci ce fel de barbat e acesta care:

1.spune ca esti proasta,nu ai cap(asta e la ordinea zilei),esti curva

2.nu vrea sa se casatoreasca cu tine pentru ca ai gura mare,nus tii sa faci bani,nu ai facultate

3.iti reproseaza relatiile cu fostii prieteni

4.desi ai toate defectele enumerate si nu vrea sa se casatoresca cu tine,vrea totusi si al treilea copil(desi situatia financiara e precara)

5.cand il suni sa-i zici ca ti-e dor de l,el spuen ca e la un butic cu niste fete ca lumea si spuen ca nu mai are semnal

6.cu toate defectele enumerate,totusi nu te paraseste

ar putea femeia asta sa faca ceva sa-l cucereasca din nou?merita?asa se comporta un om care iubeste?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de alinas

asa se comporta un om care iubeste?

id="quote">id="quote">

Asta e o intrebare retorica, nu?

Nu sunt barbat (cel putin asa a reiesit la ultimul control [:D]) dar lasa`ma sa te intreb totusi: ce fel de femeie e colega ta de suporta toate astea?...

Sid="blue">evdiklEid="blue">rim arasiNid="blue">da en Sid="blue">evdigim kim bilIid="blue">yor musuNid="blue">?id="Comic Sans MS">id="red">

colega mea draguta e o femeie desteapta(altfel nu s-ar ocupa de logistica firmei),foarte inimoasa dar si foarteb sensibila si influentabila.il iubeste pe omul asta la nebunie chiar daca se poarta asa,pur si simplu nu se poate rupe.eu i-am dat exemplul meu cand am lasat un barbat si am ramas cu 2 copii singura.i-am spus ca se poate dar eu nu are incredere in ea si o inteleg,si eu am trecut prin asta.

vroiam parerea unui barbat ca ma gandeam poate ei inteleg mai bine ce se intampla,poate sunt lucruri care noua ne scapa,poate e frustrat.poate are criza varstei de mijloc(are 43 ani),poate incepe andropauza,poate simte ca nu a realizat prea multe pana acuma,nu stiu.poate barbatii au o explicatie mai logica,dureroasa dar adevarata.dar si fetele sunt binevenite cu parerile.

Acest tip de dependenta se trateaza la psiholog.

Scuze ca am raspuns, nu ma pot abtine!

Editez pentru ca am citit raspunsul tau: termenii curva, proasta, etc, nu tin de vreo criza. Sunt o forma de abuz pe care o femeie nu trebuie sa o accepte niciodata.

J

Barbatii sunt diferiti si nu cred ca neaparat te-ar ajuta "o" parere de barbat ca asa puteai sa pui topicul pe fhm sau mai stiu eu pe unde.

1. ma mir ca nu are facultate si ca nu stie sa faca bani de vreme ce lucreaza in logistica dar nu e asta chestiunea in discutie

2. iar ma mir ca a facut deja 2 copii cu un barbat ca acesta

3. concluzia ar fi ca e dependenta de el ca altfel nici o persoana cu o stima de sine intre cote normale nu ar sta cu un astfel de om.

4. adica ea chiar se intreaba de ce nu o paraseste??("cu toate defectele enumerate,totusi nu te paraseste") ar vrea sa-l recucereasca? asta e deja prea SF pentru imaginatia mea.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

N-am 43 de ani insa m-am intrebat si eu precum iubika: cum de il poate suporta? Mi-am inchipuit ca trebuie sa fie o situatie tare incalcita la mijloc daca trebuie sa indure o asa relatie dar nici intr-atat...

Hai sa vedem pe rand cateva din elementele acestei relatii:

- jignirile: nu au nici loc, si nici scuza;

- reprosurile privind relatiile trecute: sunt tardive, ar fi trebuit discutate aceste aspecte inainte de casatorie, iar daca inca apar, par semne de neincredere din partea sotului, atat in sotie, cat si in sine insusi;

- acuzele privind banii castigati si pregatirea profesionala: pretexte si dovezi ale frustrarii;

- dorinta unui alt copil = iluzia unei sigurante a relatiei

- ea - draguta, desteapta, inimoasa - suficiente motive pentru a cauta un nou inceput alaturi de cineva care sa o merite;

- ea - sensibila si influentabila - slabiciuni de care profita sotul;

- neputinta de a se rupe de el - cred ca are nevoie de sprijinul unui barbat care sa il "domine" pe sot sau de orice persoana care ii poate da curajul necesar pentru a face pasul decisiv.

In mod sigur tipul nu e foarte multumit de sine si de aceea incearca sa se impuna cu putinele atuuri de care dispune: violenta verbala, imaginea de "macho", aparentele de "tata model"... Cat despre ea... cunosc cazuri de astfel de persoane care accepta din diverse motive (nu neaparat materiale) o astfel de relatie insa ele nu au ajuns atat de jos incat sa suporte tot ce suporta colega ta.

Nu vad vreun motiv destul de viabil pentru a incerca sa-l recucereasca, nici macar de dragul copiilor, cu atat mai mult de dragul anilor petrecuti impreuna.

Cu siguranta are mare nevoie sa-si recapete increderea si respectul de sine pentru a lua taurul de coarne... depinde de multi factori gasirea solutiei insa parerea mea este ca merita sa incerce.

Catalin

Think pink!id="size1">

Sunt de acord cu Catalin, numai in anumite privinte.

Parerea mea e ca ar trebui sa incerce sa discute mai mult cu el (daca se mai poate), sa ajunga dupa ce vorbeste, chiar daca cu tonalitate ridicata, la o resimtire a lui, la a-si da seama de adevaratele lui motive. Eu cred ca de cele mai multe ori cei doi se despart pt ca au ajuns sa se instraineze, si asta dupa un indelung proces de care nici unul nici altul nu si-au dat seama, deci consider ca nu e nici ea straina de faptul ca s-a ajuns intr-o asa o situatie. Iar preferinta lui si noul lui vocabular poate fi cauzat si dupa o perioada in care el s-a simtit cam neglijat, sau daca nu neglijat, a ajuns sa isi dea seama ca isi doreste mai mult, iar sotia nu a fost de fata la aceasta "revelatie" a lui. Intr-adevar el nu are dreptul sa abordeze astfel de vocalubular si nici sa se considere ca ar avea dreptul, in virtutea banilor lui si a "aparentei" bonitati a lui, la a adopta o astfel de atitudine fata de ea. Incerc doar sa intreb daca nu si ea a adus sau poate a omis ceva la timpul cuvenit, incat s-a ajuns la situatia de fata?

If you want to win you have to learn to be a master of

the game.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...