Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Diclofenac

Recommended Posts

Buna tuturor!

Acum cateva zile am fost la doctor si mi-a prescris printre altele diclofenac gel pentru aplicatii locale si diclofenac pastile pentru uz intern. Din cate stiu eu diclofenacul urma sa fie scos pentru ca are nu stiu ce substante periculoase. Si mie mi-a dat si gel si pastile? Ezit sa le folosesc dar poate ma insel eu...Voi stiti ceva referitor la diclofenac?

Multumiri anticipate! [flo]

Cristina si [copil] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nici eu nu am auzit ca ar urma sa fie scos.

Ce pot eu sa-ti spun referitor la pastile, ca si alte inflamatoare de altfel, sunt destul de nocive pentru stomac. Eu de exemplu nu le-am putut suporta, imi provocau senzatie de greata, dureri puternice de abdomen si diaree. Poate nu va fi si cazul tau, sau poti intreba medicul si sa le iei impreuna cu pansamente gastrice.

Tana

Diclofenacul nu este interzis, vestitul Voltaren are ca substantza activa diclofenac, dar are o gramada de efecte adverse, si determina hemoragii digestive mai ales daca ai probleme cu stomacul(gastrita, ulcer gastro-duodenal).Se utilizeaza Piroxicam, Fenilbutazona, asa ca daca ai probleme cu stomacul,evita pastilele.

Dragelor, este bun diclofenacul gel pentru dureri de spate? De ceva timp am niste dureri/junghiuri in partea de jos a coloanei si ma gandeam sa incerc cu niste diclofenac gel. Bunica mea a avut probleme cu mana (dureri foarte mari de umar) si a rezolvat cu el.

Deanny

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...