Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Matrimoniale- solutia singuratatii?

Recommended Posts

Ma gindeam sa scriu ceva legat de acest mod de a cauta partener la matrimoniale..pt ca oscilez intre a cauta si a stopa tot acest demers care nu pare sa imi aduca pe nimeni, definitiv...

Aflind ca sint o singuratica, am fost fost acuzata de unele persoane ca nu caut suficient...intr-adevar asa era.

Mereu m-am blocat cind stiam ca un baiat are prietena, iar cei singuri ma intimidau...Vorbeam putin cu colegii, oricum pina in clasa a 8 eram clasa de fete...acasa in fata blocului mai vorbeam cu ei , dar nimic serios...ne jucam, glumeam...

Invatam si atit...

Apoi daca intram in relatie cu un tip, ma gindeam ca putea merge totul automat si dintr-o data exista riscul sa ma trezesc mai singura decit la inceput. Pentru ca sint niste etape pe care trebuie sa le parcurgem fiecare, niste trepte-ca cele de liceu, care ne ajuta sa inaintam in viata, sa ne cunoastem, sa vedem ce vrem, dar sa cunoastem lumea in care traim.

Am fost fire retrasa, timida dar mi-au si placut mult societatea , oamenii si baietii...oscilam din cauza poate a zodiei-balanta, a unor nesigurante interioare...cind eram vesela, cind melancolica...

Insa acum cred ca singuratea e tare grea si rea! Nimanui nu ii doresc, decit pt putin timp...cit sa isi incarce bateriile.

Exista subiect deschis pe astfel de tema-cu diferenta ca e vorba de barbati casatoriti care discuta online la matrimoniale.

Am ezitat sa vorbesc initial cu ei...am o educatie destul de stricta. Insa tot navigind, am fost ...curioasa...ei bine din discutii cu citiva am vazut ca ei nu intra pe site-uri sa insele-mai degraba sa isi dovedeasca lor insisi ca prezinta interes:

-au cunoscut mai multe femei, sint la a 2 casatorie deci au experienta-eu incercam sa 'profit' de asta, mi-au oferit sustinere psihologic vorbind, ceea ce a fost un avantaj

-majoritatea isi iubesc sotiile si le respecta

-sint seriosi si totusi daca glumesc, fac aluzii necuvincioase ;-) o fac doar sa te faca sa te simti bine, sa te amuzi si

-testeaza

-cauta variatie, dar nu despartire...imi era greu sa ii inteleg

-Cred ca doresc insa sa discute cu noi pt ca nu se inchid in ei, nu considera casatoria ca finalul dialogului cu sexul frumos, se simt bine in compania femeilor online ...mie mi se pare ca sint normali.

Nu as mai fi atit de geloasa pe 'el' numai pt ca vorbeste cu alta. Insa aici e nevoie de multa incredere in celalalt, care nu cred ca vine de la sine,ea trebuie cladita ca o casa. Prin dialog cit mai sincer, aflind cite ceva din trecutul lui- nu doar in History de pe ecran (mereu voi zimbi la acest mod de a cauta pt ca asa am gasit eu acest site...) . Facind putin pe psihologul, pe detectivul... pe 'arheologul' si pe 'astrologul'-ce zodie e , ce fel de influente a avut, ce educatie, ce studii etc Asa intelegi omul de linga tine.

Nu as putea renunta la un Om, la un prieten deoarece acceseaza site-uri de matrimoniale . Nu cred ca taiatul brusc al legaturii cu alta persoana cu care ai stat un numar de ani aduce vre-un bine. Pt ca deja face parte din tine, vei suferi inutil.

Unora cu care discutam le-am spus de acest site pt ca aici pot cunoaste oameni si discuta, tocmai sa nu se mai simta singuri...sa poate intra si vorbi si dezbate diverse subiecte.

Fiecare din noi luam hotarirea care ni se pare cea mai avantajoasa, cea mai buna , care sa ne redea linistea. [pup]

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller) id="Comic Sans MS">id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu as putea renunta la un Om, la un prieten deoarece acceseaza site-uri de matrimoniale . Nu cred ca taiatul brusc al legaturii cu alta persoana cu care ai stat un numar de ani aduce vre-un bine. Pt ca deja face parte din tine, vei suferi inutil.

Cred ca si eu gandeam la fel cand eram singura. Ma gandeam ca o relatie e foarte pretioasa si ca as lupta cu toata fiinta mea sa o pastrez . Dar din pacate la momentul respectiv nu realizam ca exista relatii care pur si simplu nu merita pastrate - crede-ma singuratatea nu e cel mai rau lucru. In ceea ce priveste suferinta inutila de care vorbesti tu , eu zic ca e de preferat sa " dezlipesti plasturele " printr-o miscare sigura, scurta chiar daca e dureroasa , decat sa suferi mocnit o viata intreaga .

"The harder you work, the luckier you get"

WoW! N-am inteles mare lucru din mesajul tau. Dupa titlu as zice ca pui o intrebare: daca matrimonialele pot fi solutia singuratatii. Daca asta e intrebarea la care astepti raspuns, atunci parerea mea e da, desigur. Cunosc “n” cazuri care si-au gasit jumatatea pe net, deci, chiar daca para ca nu duce nicaieri da-I inainte. Numai nu-ti pierde fata draga timpul discutind cu cei casatoriti!? Iti cunosti interesul sau nu? Atunci ce spanac vrei cu ei? Aia sint taken! Morti pt. tine. Intr-o lume ideala ei nu au ce cauta pe astfel de sit-uri, ok? Majoritatea site-urilor de matrimoniale au filtre de cautare deci poti selecta cum vrei tu. Daca ei te contacteaza si te mint, atunci cind as afla le-as trage un sut. E usor sa afli. Cei casatoriti nu pot veni la intilniri si nici vorbi liber la tel…. deci nu te pot fraieri decit pt. un termen scurt la inceput…

Daca mesajul tau se voia o replica la subiectul existent, in care o femeie a descoperit ca sotul “se distreaza” pe matrimoniale, ar trebui sa postezi acolo.

Poate ca tu gindesti ca nu conteaza, dar cumva din experienta iti spun, daca ai fi casatorita si te-ai trezi brusc cu astfel de descoperiri ti-ai schimba opinia urgent. Mult succes la cautat si nu mai fi asa timida ca barbatii nu au nimic fata draga, ce ar putea sa te intimideze. Ba dimpotriva! Putini sint buni si atunci trebuie sa stii sa aprecieze cind iii gasesti.

lily,

parerea mea - ca femeie, exceptind ce s-a intimplat in familia mea - este ca da, poti.

Depinde insa cit de departe poti merge cu aceasta dorinta de a nu mai fi singura.

Teoretic, a nu mai fi singura inseamna a avea pe cineva.

Pe oricine.

Pe siteurile de matrimoniale (ca tot m-am uitat recent) trebuie sa iti asumi riscul si rabdarea de a cunoaste "n" exemplare ratate intr-un mod sau altul in viata reala, pina ajungi la unul cit de cit bun, si cit de cit sincer.

Nu toti cei care par variante rezonabile chiar sint.

Si nu toti cei care sint stiu sa o exprime.

In mod cert vei gasi foarte repede (chiar instant) o aventura de o noapte, daca EL nu conteaza.

Tot in mod cert, vei gasi relatii ...de mai mult de o noapte cu barbati care au alte obligatii, si doar vor sa se distreze cu o jucarie noua.

In mod cert vei gasi si oameni liberi, pe care nimeni in viata reala nu-i accepta - si probabil cu un motiv, pe care urmeaza sa-l descoperi.

Vei mai gasi si alti oameni "disperati" sa isi alunge la rindul lor singuratatea, care se vor agata de tine ca de un colac de salvare.

Nu omit gama de escroci de diverse tipuri, care profita de femei singure si "libere" ca sa patrunda in alte scopuri in casa si viata ta.

Probabil chiar astia par cea mai atractiva optiune, la prima vedere, pentru ca arata cit de cit si sint convingatori

Probabilid="red">, daca ai nervii, rabdarea si norocul sa iei toate aceste game la rind, poti sa ajungi sa gasesti si o relatie de durata.

Dar nimeni nu poate garanta asta.

Si mie, ca persoana, pretul mi s-ar parea prea mare.

Elise

PS: in ce priveste "daca ai renunta sau nu la un om pentru asta" - probabil depinde de regulile nescrise ale casniciei respective, si de nivelul de liberate pe care vi-l asumati fiecare.

Nu se poate generaliza.

La fel de bine sint si cupluri care se inseala la greu - si vin acasa, se pupa pe frunte si dorm imperuna. Si , in felul lor, se iubesc.

Asa ca... oamenii sint diferiti.

Nu exista reguli general valabile.

Bine ai zis Elise, TEORETIC a nu fi singur inseamna a avea pe cineva, pe oricine....

Vreau sa punctez ca PRACTIC, a avea pe cineva nu inseamna a nu fi singur. Cu siguranta stiti ca ai nevoie de cineva cu care sa te potrivesti, pe care sa-l iubesti, fara de care sa nu poti vedea viata asta...Nu poti fi fericit cu oricine si in nici un caz oricine nu te poate face sa simti ca traiesti!

Ioana

poze noi

Mie nu mi se pare ca matrimonialele sunt o solutie serioasa pentru a rezolva singuratatea. Desigur sunt si exceptii, persoane care s-au cunoscut astfel si au ramas impreuna, dar le consider exceptii, atat.

Cred ca a cauta pe cineva astfel consuma foarte mult timp si este periculos.

E mai simplu sa ai o viata echilibrata, munca, prieteni, iesiri in oras, mereu cunostinte noi, astfel gasesti pe cineva.

J

Si eu cred ca e destul de periculos si pt mine conteaza contactul vizual, vorbitul face to face, nu vorbitul pe net. Nu poti sa stii cu cine vorbesti. Se poate da drept oricine si orice, dar nu stii cu cine o sa te intalnesti, sau daca tu o sa te prinzi mai mult decat ti-ai propus, el la fel. Zic... Nu stiu...

Cristina si Mihnea Stefan

Lily, eu cred ca problema cu matrimonialele e cu 2 taisuri: trebuie sa fi foarte echilibrat, sa sti inspre ce (cine) sa mergi, pana unde sa mergi si cand sa te opresti...

(asta-i asa, un sfat general:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si [zana] Sara

"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Nu prea am inteles mesajul. dar mi se pare si mie ca-ti cam pierzi vremea cu niste curiozitati din astea psihologice despre cum gindeste barbatul insurat care se converseaza pe matrimoniale. Mi-e mila de femeile care au linga ele cite-un adolescent intirziat dintr-asta dar ce sa faci...

Tu scrii : "sint seriosi si totusi daca glumesc, fac aluzii necuvincioase ;-) o fac doar sa te faca sa te simti bine, sa te amuzi si

-testeaza

-cauta variatie, dar nu despartire...imi era greu sa ii inteleg

-Cred ca doresc insa sa discute cu noi pt ca nu se inchid in ei, nu considera casatoria ca finalul dialogului cu sexul frumos, se simt bine in compania femeilor online ...mie mi se pare ca sint normali."

Din perspectiva mea de sotie cu trei copii, nu ma gindesc decit cum i-as putea explica baiatului meu toata filozofeala asta, daca l-ar prinde pe taica-su conversindu-se cu alte femei pe la spatele meu.

Spui ca tu o sa-l intelegi pe om...ma rog, eu iti doresc sa-ti gasesti alesul care sa nu te puna niciodata in situatia de a aplica toata intelepciunea asta teoretica.

Nu intitiez discutii de psihologie.

M-am gindit ca daca exista cineva in situatia de a cauta un sot la rubrica matrimoniale trebuie sa aiba multa rabdare. Mie uneori imi piere cheful.

Singuratatea e ceva 'tabu' in societatea noastra. Un om singur, la anume virsta e cel putin ciudat.

Iar singuratatea- mea a devenit subiect de 'birfa'...desi nu ma deranja din moment ce vazusem pe alte prietene cum sufereau din dragoste...dar nici 'gura lumii' nu o puteam inchide.

Fiecare sotie isi cunoaste sotul teoretic...si totusi...

Nu am discutat cu oamenii insurati la rubrica 'matrimoniale' decit f putin-insa m-au sfatuit de citeva ori sa nu mai ma desconsider din cauza asta,faptul ca nu am intilnit pe cineva deocamdata nu e o tragedie . Nu m-au mintit si am avut noroc de tipi f inteligenti.

Am scris la subiectul celalalt -dar nu eram in masura sa dau sfaturi, sa linistesc pe sotia tradata...

Multumesc mult pt sfaturile voastre [flo]

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller) id="Comic Sans MS">id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...