ardeiash Publicat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 14, 2006 buna seara! stiti cumva daca zaharina , edulcorantii si alti indulcitori fac rau unei persoane sanatoase care vrea doar sa slabeasca? s-auzim numai de bine! si un an nou fericit sa aveti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomecica Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 eu de ani de zile folosesc la cafea numai zaharina. si cit am fost insarcinata si beam cafea decofeinizata tot cu zaharina o indulceam . Mie mi-a spus medicul ca nu face rau . nu stiu insa daca si copiilor le pot da. luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an] " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii si DESENELE ADRIANEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babisa Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Si eu tot numai zaharina folossc de ceva ani buni,la orice ,mai putin la prajituri.Si eu as fi curioasa daca dauneaza cu ceva. http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca gogomarla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Buna, Culmea, si eu folosesc "zaharina" de mai bine de 5 luni, dar doar la cafea, adica 3 pastile dimineata si la pranz inca 3.... Din cate m-a informat medicul meu, pe vremuri se dicuta despre cat de "cancerigena" este zaharina, pe atunci cea romaneasca...Ea mi-a spus sa folosesc cu incredere ca nu faca nici un rau! Asa ca, asta si fac (deocamdata...:))) Toate cele bune, Gaby si Razvan (smeu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Eu folosesc in timpul dietelor si folosesc la greu. Cand fac o citronada de 2 l pun si 10 tablete, deh, sa fie dulce. Inca nu am patit nimic. [flo] ________________________________________id="red"> Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> [floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3] [foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miris_ Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Eu folosesc de vreo 8 ani, nu am slabit, chiar daca nu indulcesc cu zahar, dar nici nu am patit ceva rau. Analizele in fiecare an au fost ok, cred ca dupa atatia ani ar fi aratat analizele mele ceva. Nu ma mai las de ea pt ca pur si simplu, cafeaua de ex, imi place mai mult cu zaharina decat cu zahar. Si la cat compot fac... imi trebuiau kg multe de zahar. Suuces la slabitul cu zaharina, daca tie iti iese! Cristina si Mihnea Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 quote:Originally posted by miris_Eu folosesc de vreo 8 ani, nu am slabit, chiar daca nu indulcesc cu zahar, dar nici nu am patit ceva rau. Analizele in fiecare an au fost ok, cred ca dupa atatia ani ar fi aratat analizele mele ceva. Nu ma mai las de ea pt ca pur si simplu, cafeaua de ex, imi place mai mult cu zaharina decat cu zahar. Si la cat compot fac... imi trebuiau kg multe de zahar. Suuces la slabitul cu zaharina, daca tie iti iese!Cristina si Mihnea Stefanid="quote">id="quote">pai nu am o cura cu zaharina, daca asta s-a inteles, ci doar vreau sa elimin zaharul din toate dulciurile pe care le mananc si din ceai, cafea....totusi am inteles ca n-a trebui sa folosim daca suntem sanatosi. stie cineva ceva despre asta?s-auzim numai de bine! si [pup]un an nou fericit sa aveti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niccostea Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Nici mie nu-mi place cafeaua cu zahar, asa ca folosesc indulcitori. Am auzit ca - folositi timp indelungat - fac probleme rinichlor, chestii cu pietre, etc. Eu pun inclusiv in cereale dimineata, ca parca doar cu fructe sau cu iaurt nu-mi plac, iar cele deja indulcite ingrasa. Si fac asta de vreun an juma' si deocamdata nu am nimic... asa ca tot inainte! Optimistul e mai aproape de Adevar. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KUKI Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Si eu folosesc indulcitori de cativa ani, mai mult din comoditate, decat ca dieta. Ca de exemplu pun indulcitor la cafea dar pe urma ma rasfat cu o ciocolata, asa ca... Si n-am patit nimic, sunt bine sanatoasa, asa ca-i dau inainte. Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miris_ Postat Ianuarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2006 Parerile sunt impartite, dar eu nu mai iau in seama niste pastile de zaharina, pt ca nu am cum sa ma feresc (SI MAI ALES PE CEL MIC) de nici o culoare de vestitele si muuult utilizate E-uri. Pot sa spun ca am una favorita, e nemteasca, cu alb si albastru, cutia mai partatoasa (cine fol. o cunoaste). Imi place gustul la nebunie, o pun si in pudding, si in creme. De ce nu? Il mai feresc pe cel mic de ea, cand mananca si el ce fac, ii pun miere sau zahar..... Cristina si Mihnea Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.