Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nou stil de viatza (78)

Recommended Posts

Nou stil de viatza: 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 Albumul nostruid="red"> [bis] Au slabit anul trecut (2005): [bis]id="orange"> 1. Cami - 15 kg2. Crystina - 10 kg3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg4. Delidana, Georgiana - 9 kg5. Miag - 8 kg 6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kgid="green"> Clasamentul actualizat (luni, 17 ianuarie 2006): id="red">Si listuta anului 2006:"categoria usoara"- 50 - 60 kgid="green">Mikid="brown"> - 1,58 m : 52 kgid="blue">____ 52,5 kg [porc].....47 kgid="red">Sabinaid="brown"> - 1,61 m : 54 kgid="blue">___ 55 kg [porc]......50 kg id="red">Oana_Sid="brown"> - 1,70 m : 56 kgid="blue">___ [aerob]......55 kgid="red">Mephala30id="brown"> - 1,65 m : 57 kgid="blue">___ 56,5 kg [aerob]......52 kgid="red">Ioanaid="brown"> - 1,70 m : 57,5 kgid="blue">___ 57,5 kg [aerob]......54 kgid="red">Roxanaid="brown"> - 1,73 m : 59 kgid="blue">___ 58,5 kg [flo]......57 kgid="red">Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 59 kgid="blue">___ 59 kg [aerob]......55 kgid="red">Camiid="brown"> - 1,65 m : 62 kgid="blue">___ 62 kg [aerob] ......55 kgid="red"> Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 66 kgid="blue">___ 66 kg [aerob]......64 kgid="red">Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___ 66 kg [flo]...... 60 kgid="red">Mihaelaid="brown"> - 1,74 m : 69 kgid="blue">___ 68,7 kg [aerob]......64 kgid="red">"categoria medie" - 70 kg id="green">Miagid="brown"> - 1,60 m : 70 kgid="blue">___ ......50 kgid="red">Puskinid="brown"> - 1,67 m : 70 kgid="blue">___ ......65 kgid="red">Laura Bid="brown"> - 1,68 m : 73 kgid="blue">___ ......58 kgid="red">Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 73,5 kgid="blue">___ 73 kg [flo]......55 kgid="red">Marianaid="brown"> - 1,65 m : 74,5 kgid="blue">___ 74,5 kg [aerob]......65 kgid="red">Dariaid="brown"> - 1,74 : 82 kgid="blue">___ 77 kg [flo][flo]......60 kgid="red">"categoria grea" - 80 -90 kgid="green">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 89kgid="blue">___ 86,7 kg [flo]......75 kgid="red">Eftimieid="brown"> - 1,70 m : 89 kgid="blue">___ 88 kg [flo]......85 kgid="red">Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 93 kgid="blue">___ 92 kg [flo] ......70 kgid="red">_____________________________________________________________"Categoria gravidutze":id="green"> [floare3]Zuziliciid="brown"> [gravi] si Nastadid="brown"> [gravi]_____________________________________________________________________Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy">Album Iustin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineata !

Si eu ma bucur de net inainte de a ma pune pe treaba. Sotul a plecat la cumparaturi cu cea mica si baietii se joaca cuminti in camera lor.

Meniul de azi :

- cafea si piine prajita cu dulceata

- salata de sfecla rosie. linte cu cinrnaciori. salata de fructe

- salata de andive su ceva

Carmen[flo] imi place ca ai structurat si aerisit lista.

[pup] la [grup] toate !

Mik.

Slabutelor... dar stiu ca le aveti si cu scrisul! Am citit de prin urma - imi pare rau de "cearta" dintre Tzuni si Carmen, poate totusi va trece. Incercati sa ajungeti la un consens cum zicea cineva pe vremuri...

Hai sa va zic ce am mancat azi... astept purceii roz si grasani!

Breakfast: o felie de paine cu o mandarina (mandarina am furat-o de la cumatra)

Lunch: un avocado, o rosie mare, peste inabusit si o lingura de legume (conpida, brocoli, pastai, morcov - inabusite)

Daaaaaaaaaaaaaaaaar dupa vreo juma' de ora, Emi mi-a cerut sa ii aduc cookies, pe care nu le-a mai vrut ca ii era somn, asa ca le-am mancat eu [bang][bang][bang]. Acu' imi pare rau... dar ce pot sa mai fac??? Nu le mai pot scoate inapoi.

La 5 ne intalnim cu tati in oras si promit sa mananc doar o salata. Si dupa aia avem tenis la ora 7.

Azi e ziua copilului thailandez si e plin prin targ. Dar tre' sa-mi scot si io cupilul cel mic (cel mare a iesit singur) macar la cina...

Cu "statisticile" va las sa va ocupati cum vreti voi, chiar daca si io-s in domeniu... nu ma supara nici o schimbare. Sunteti toate mai tinerele, deci cu mai multe idei si deschideri. Io BABA, le primesc cu bratele deschise. Si drept sa va spun... imi place ideea cu "categoriile". Ma stimuleaza sa trec si io la usoara. Si va promit ca o voi face!!!

Acu am plecat - promit sa mai scriu in acest weekend.

Numai bine,

Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Haideti dragutzelor, cine mai semneaza condica azi?

Meniul:

-cafea

-un iaurt mic

-2 felii graham cu icre

-piept de pui cu salata de varza (azi il termin)

-2-3 mere coapte cu putin zahar, scortisoara, stropite cu vin rosu

A mancat careva tapioca? Ce gust are si cum o folositi in mancaruri?

Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy">

Album Iustin

Neatza fetelor!

Azi ne petrecem toata ziua la cumparaturi..sper ca la pranz sa comanda numai o salatzica de pui ceva.

Meniul meu azi:

- trei felii toast cu ceai

- (sper) o salata de pui

- seara: nu shtiu

Carmen,foarte dragutz arata lista! Eu n-am folosit tapioca shi nu retzete nu shtiu..dar uite aici cateva retzete in engleza.

Mamamariana, distractzie placuta azi!

Mik, spor la treaba!

Sigrid un weekend frumos shi linishtit!

Ioana, Zuzilici, Delia, Doina, Mia,Olo id="black">shi celelalte fete..un weekend frumos!

Cristina si [copil] Lilly Elisa (27.10.2003)

'neata frumoaselor... certaretelor... motivatelor ... ambitioaselor

Vad ca ieri (vineri 13) si-a bagat [drac] coada pe subiectul nostru dar ca sa vedeti ca nu-i chiar atat de negru, sa va zic ca vecina mea a nascut o fetita (Agata), mai mult decat rapid, c-a plecat spre spital la ora 12:30 si la 4 era gata. [bis] Vedeti se mai intampla si lucruri frumoase in zile de vineri 13. Hai lasati cearta la o parte si [cheers] pentru impacarea voastra si realizarea vecinei mele.

Carmen draga ca tot n-ai muncit tu destul (sorry, just a joke) ce-ar fi sa pui in loc de Prieteni dragi! Categoria Gravidute! [:-)))]

Va spun sincer fetelor ca abia astept sa 'rastorn caruta' ca sa pot intra in randurile voastre. [:D]

Probabil c-o sa-mi fac intrarea in categoria grea si-am sa ies din an in cea usoara. [;)]

Sigrid mama ai toata admiratia mea pentru momentul de sinceritate si corectitudine de care ai dat dovada. [flo] [bis] [pup] Jos Palaria! Si ca tot ai pomenit de trecut sa zic si eu ca l avremea aceea pe subiectul tau eu am inceput de la 86Kg am ajuns la 73, dupa Cuba, cand am ramas [gravi] aveam 76 si-acum am 83. Deci realizari pe anul 2005 - (-3kg) o Cuba si-o printesa la purtator inca. [:D]

Tzuni [pup] ti-a trecut supararea, ai sa ne mai scrii? Zau daca se marita sa ne consumam pentru fleacuri de genul acesta. Vreau s-aud ca esti bine si ca nu ne-ai parasit asa cum ai scris. [pup] Vezi tu ca aici ai responsabilitati ... cine se mai ocupa de albumul frumoaselor? [neand]

Crystina te [pup] si eu si spor la cumparaturi. Weekend placut alaturi de familie.

Cami 'barabula de aur" zici ca vrei s-o urmezi? Spor la treaba si sper sa pot intra mai des pe net. E teroare la munci, dar o sa treaca si asta. [pup]

Mariana ziua copilului ... ce frumos suna ... se poate sa mai fim si noi copii? Eu cu mama langa mine, cam asa ma simt cateodata. N-o sa-ti vina sa crezi dar cu tot scriusul meu materia mea preferata tot mate a fost, doamna profesoara. [:D] Sa vezi si sa nu crezi eu si cum il chema doamne pe poetul acela ceva cu B care era prof. de mare si scria poezii. Uf ce 'lipsus' am. [bang]

Ioana cum te mai simti? Ce face Delia? Ce planuri ai pentru weekend?

Miag tu cum mai esti iubita? Roland? Incepi si tu de luni 'cartoful'?

Sabina cum e la munte? Dar cu dieta cum stai? Sper ca macar cu sportul sa-ti fie mai bine avand in vedere ca esti la munte. [pup]

Delidana imi pare rau ca ti s-a intors durerea de spate ... mai iei tratament? Ajuta la ceva sau tot masajul ede baza?

Olo sa-ti traiasca fetita si LA MULTI ANI! sanatosi si frumosi ii doresc. Imi cer scuze ca n-am avut timp s-o felicit la timp.

Mik ce bunatati faci weekendul asta? Sau de cand cu noile 'legi' in vigoare nu mai zice nimeni nimic de mancarica, bunatati si interzise? [:D]

Doina sanatate multa si weekend placut. Cum se mai simte Oana?

CarmenE dupa cum vezi "Unde-i lege, nu-i tocmeala!" ideea e ca postarea meniului zilnic ar trebui sa te ajute ca sa nu calci stramb. Cand pui pe hartie vezi exact unde "greseti". Eu sper sa vad meniul tau in fiecare zi si tu sa fii mandra de el.

Fetelor ma cam izbit foamea asa ca revin mai tarziu dupa mic-dejun.

Va pup pe toate si-aveti grija ce papati azi. [pup]id="blue">

Zuziliciid="red"> [gravi] cu-n pitic

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

buna frumoaselor,va salut din "categoria grea"[:D]..ce exprimare plastica![^]Carmen..cred ca ai muncit o groaza la liste,multumim!

eu ma mentin la cele 2 kg pierdute saptamana asta,mananc foarte multe fructe--anume portocale si grapefruit si in rest,gratare,salate,ma pacalesc cu nuci si alte alune,dar cu portia mica,nu cu punga de doua kile[:D]

Dupa cum am spus,la inceputul lui mai am o nunta cu staif si vreau sa cobor intre pamanteni,la categoria medie[^]

Sigridutza,eftimie,hai sa o facem si pe asta impreuna!

Eu de la 1 februarie ma duc la sala,pana atunci imi fac antrenamentul luand-o la fuga prin vecini.

va pup si un weekend asa cum vi-l doriti!

anca

poze de la mare-super!:)

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...