Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici din Japonia ( 4 )

Recommended Posts

Bine v-am regasit!! La un nou capitol.id="navy">

Mamici din Japonia id="limegreen">(1) (2)

(3)

Copilasi din Japoniaid="purple">

6 ianuarie 2005....Emily(Ionela)id="red">....hanako2004id="limegreen">

11 ianuarie 2002....Edward-Yoshikazuid="blue">....Lovelyid="limegreen">

26 ianuarie 2001....Ronyid="blue">....Pantera28jpid="limegreen">....web

7 februarie 2005....Rionid="blue">....RIARAid="limegreen">

3 martie 2006....Mariaid="red">....nshiroid="limegreen">

4 martie 2004....Amonid="blue">....knicoletaid="limegreen">

30 martie 2005.....Karenid="red">....hiroralid="limegreen">....web

29 aprilie 2004.....Lidia Nicolid="red">....hosenid="limegreen">

4 mai 1996....Stefaniaid="red">....RIARAid="limegreen">

15 mai 2002.....Luka id="blue">....yashyid="limegreen">....web

21 mai 2004.....Shionid="blue">....shianid="limegreen">....web

22 mai 2004.....George id="blue">....sandra20id="limegreen">....web

03 iunie 2004.....Ayumi id="red">.....Erykaid="limegreen">

16 iunie 2005....Ben Stefanid="blue">....pengunicaid="limegreen">

25 iunie 2005....Naomiid="red">.... ella@id="limegreen">id="limegreen">

22 iulie 2004....Naomi Ioanaid="red">.....naomi_ioanaid="limegreen">.....web

26 iulie 2002....Yuliaid="red">....dolphin9913id="limegreen">

16 august 2004.....Stefan Takeshiid="blue">.....eliid="limegreen">

02 septembrie2001.....Melany Aikoid="red">.....bubuid="limegreen">......web

03 octombrie 2003.....Alin Cristianid="blue">.....lory_kid="limegreen">

03 octombrie 2004......Kaori Ilincaid="red">......saoryid="limegreen">.....web

31 octombrie 2003.....Brian Akioid="blue">.....bubuid="limegreen">

01 noiembrie 2004.....Kenzo Andreasid="blue">.....bitsid="limegreen">.....web

23 decembrie2002.....Kentaid="blue">.....samurai_ladyid="limegreen">.....web

24 decembrie 2000......Larisaid="red">.....matusica devyllaid="limegreen">....web

24 decembrie 2004.....Leonid="blue">......matusica devyllaid="limegreen">....web

24 decembrie 2004......Davidid="blue">.....mamaluidavidid="limegreen"> id="size1">

Stiu ca mai sunt multi copilasi care nu sunt inca pe listuta, dar promit ca revin si rezolv pb!!

Felicitari mamicutelor gravidute!! id="red">

Adina[hippi]id="red"> & Lukaid="blue">[bicla] (4 ani pe 15 mai)

[copil]obraznicatura lu' mamiid="limegreen">[foto]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 172
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Madi_renid="red">id="size4"> bine ai venit in [grup]nostru...vrem [foto] cu comorile tale.

Adina id="red">id="size4">nu ne mai povestesti nimic de Luka?id="blue">id="size4">.

Fetelor, Naomi id="size3">id="pink">are doua zile de cand se trezeste in jur de ora doua noaptea si se joaca cu popo pana in jur de ora patru[bang]...daca nu particip si eu la joaca am puso[V]se pune pe un bocit de trezeste toti vecini[bang]asa ca sunt terminata de somn[|)]

Anca [mamica] Naomi Ioana(22.07.04)[fetita]

http://community.webshots.com/user/naomi_ioana

[biz]buna

Emily a noastra a facut de curand un anisor[copil]este un copil minune [bis]mereu zambareata,jucausa ,ascultatoare[bonjovi]chiar daca e balnavioara nu trage la pat este mereu pusa in fapte[copil]

a inceput sa faca primi pasi la 11 luni iar acum e mereu pe fuga[hop][hop]tot de la 11 luni face la olita [consti]vine singura cu olita sa o punem sa faca si se mai tine si cu manuta de pantaloni[:D]

ii place in parcul de joaca mereu plange la plecare si se supara pe noi ca no mai lasam la scrnciob[V]

seara este cea mai fericita cand vine papa acasa [bis][copil]mai ales la ora de ofuro[inec]stau si cate o ora si se balacesc amandoi[:D]

ai vostri bebei cum sunt la baita?

sau in parcul de joaca?

pupici tuturor si o duminica placuta

pozeNOI emily printesa noastra

[mamica][hia] Naomi Ioana multumesc mult pt. primire in [grup] ,poze cu ,copii am s-a pun peste cateva zile[:)]. La baita copii mei se joaca cu ratuste,insa Tina nu prea se mai joaca pt. ca este ocupata cu spalatul[a inceput s-a se spele singura pe corp]. In parc ,iarna i scot f.f. rar pt ca racesc f.f. repede, mai ales acum cu infruenta asta.... nu-mi vine sa-i scot nicaieri.Voi iarna cum stati cu sanatatea copiilor? In privinta asta eu sunt plina de probleme, nici bine nu scapa de o boala, ca da peste alta. Anul acesta, l-am inceput cu piciorul stang, mai mult pe la spitale am stat decat acasa. [flo][mamica]

Buna fetele ce mai faceti?

YASHY sa-ti spun dat de nastere a lui Yulia , e pe 26 iulie 2002 mai avem putin si facem si noi 4 ani. In Aprile o dau la gradinita.

Fetele eu dupa ce am nascut-o pe yulia nu am mai ramas insarcinata, si vrem si noi bb 2. Oare nu oi mai putea ramane imi cam fac griji. Voi ce ziceti sa-mi fac un control la doc? poate din cauza stresului ca ma gandesc mult nici nu stiu ce sa cred.Am facut teste de ovulatie , temperatura alea alea si tot nimic of of.

Yulia la baita e cea mai fericita o ia pe popo-chan si daca nu o spala de mai are un pic si ii cade tot parul din cap.[bang]

POZICI [copil]YULIAid="red">

BUNA MAMICI[biz]

SI EMILICA NOASTRA ESTE PUTIN BOLNAVIOARA[bibe]TIMP DE UN AM NU A AVUT NICIODATA NIMIC ESTE PRIMA OARA CAND RACESTE SI ASTA DIN CAUZA MEA[V]RACISEM EU SI O LUASE DE LA MINE[q][q][q]CAND MA BUCURASEM CAI TRECU A LUAT DIN NOU TOT DE LA MINE[q]CHIAR AZI AM FOST DIN NOU LA NEA SENSEI SI ZISE CA E APROAPE BINE SI CA-I VA TRECE IN CATEVA ZILE[8)]

NUMAI BINE TUTUROR[flo][asia][japan]

INGERASUL NOSTRU emily

[hia][mamica] Dolphinid="black">,nu prea stiu ce sa-ti spun....dar cred ca totusi ar fi bine s-a faci un control medical,ca s-a stii despre ce este vorba,s-e poate s-a fie si din cauza stressului,mergi la doctor si vei afla sigur care este cauza,stiu ca toate femeile urasc controalele ginecologice,dar asta e....trebuie s-a mergem GANBATE,esti destul de tanara si sunt sigura ca problema s-e v-a rezolva.[pup] Eu am ramas insarcinata cu Rento cand avea Tina 1an si 6luni,m-am cam grabit dar asta e...s-e zice ca este mai bine s-a aiba varstele apropiate,dar eu nu mai cred in asa ceva, pt. ca mi-a fost f.f. greu sa-i cresc,si imi este si acum destul de greu,asa ca este mai bine s-a fie o diferenta intre varste cam de 4-5 anisori pt. ca este mai usor de crescut[pt. ca cel mare stie singur ce are de facut,iar tu vezi linistita de cel mic]. Hanako id="red">i doresc multa,multa sanatate lui Emilica,stai linistita nu te ingrijora prea tare, ca o sa-i treaca, asa este iarna "raceala peste raceala".[pup][flo][mamica]

"Cine rade la urma,rade mai bine"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...