Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

lamurire program scurt de lucru!

alexa2005

Recommended Posts

Domnule Marius Pernes,

In primul rand, va felicit pentru frumoasele cuvinte care le scrieti si merg la inima tuturor, apoi pentru ca aveti rabdare si va rapiti din timp pentru a raspunde multor persoane care va solicita!

Cand aveti timp va rog sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari:

Vecina de apartament are 38 de ani, lucreaza de 12 ani la o institutie de stat. Are o fetita de 1 an si 11 luni, va trebui sa inceapa serviciul.

1. Poate merge la serviciu cu un program de 4 ore sau ce program poate avea (pana in CIC avea 8 ore). Daca are program de 4 ore i se pune la 1 an jumatate de an vechime? Daca vor sa mai aiba un bebe si DUMNEZEU ii va ajuta, va trebui sa lucreze un an pentru a putea beneficia de indemnizatie crestere copil, si se poate beneficia de aceasta indemnizatie in conditiile in care va avea program mai scurt? Vrea sa opteze pentru program mai scurt sa se poata ocupa de cresterea fetitei, in intervalul de timp cat este la serviciu sta sora ei cu fetita.

Daca stiti altceva care sa o ajute pe vecina mea, va rog mult sa-mi raspundeti. Vor un al doilea copil de aceea pun atatea intrebari dinainte.

Imi cer iertare ca am abuzat de bunavointa dumneavoastra, multumesc mult!!!

Sanatate dumneavoastra si familiei!

Cu respect,

Alexandra Muresanu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc pentru apreciere dar sunt multe persoane care contribuie la aceasta sectiune

Vis a vis de intrebarea pusa este vorba de:

1. legea 25/05.03.2004 privind protectia maternitatii in speta articolul 17 din lege care precizeaza programul redus

sau:

2.ordonanta 96 / 14.10.2003 (actualizata) in speta art. 17 punctul 1 si punctul 2 pe care le gasesti pe pagina legislativa la mine pe site.

Marius Pernes

home page - www.marius.rdsor.ro

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...