Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz ! (32)

Recommended Posts

NOIid="red">id="size4">

descantecid="green">

roxana1974id="orange"> - [copil] Serbanid="blue"> , 22 iunie 2004, pozeid="size1">id="green">

Danaid="purple">

carrieid="brown"> - [copil] Theodora Alexiaid="red"> , 30 mai 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralucaid="teal">

dpintilieid="maroon">

mariana tacheid="purple"> - [copil] Stefan Adrianid="blue">, 20 aprilie 2004, - poze1id="size1">id="green">

[copil] Simon Andreiid="blue">, 30 august 2005 - poze2id="size1">id="green">

pufymicid="limegreen">

ad_riannaid="green">

carinaid="orange">

caaraid="purple">

baby-boomid="brown"> - [copil] Eliseid="red">, 9 iulie 2004

canuta-om-sucitid="teal">

tuchiid="maroon"> -[copil] Dragosid="blue">, 3 aprilie 2003 - [copil] Medeaid="red">, 10 aprilie 2005

Moniqueid="limegreen">

laura_sid="green">

TatianaGid="orange"> - [copil] Clara-Mariaid="red">, 31 ian 2004, pozeid="size1">id="green">

nana_simid="purple">

Tinabeveid="brown">

AdelaPid="teal"> - [copil] Tudorid="blue"> , pozeid="size1">id="green">

m_monicaid="maroon">

Anneliseid="limegreen"> - [copil] Anaid="red"> , 9 iulie 2004

scarmanusid="green">

ra 75id="orange">

ancuzzaid="purple"> - [copil] Alessiaid="red">, 7 august 2004 (18,42), pozeid="size1">id="green">

lauradariaid="brown">

Ripleyid="teal">

nonnaid="maroon"> - [copil] Vladid="blue">, 20 octombrie 2003

scumpyy19id="limegreen">

Ilinca79id="green">

impreunaid="orange"> - [copil] Saraid="red">, 25 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

mihaela emaid="purple"> - [copil] Dariusid="blue">, 20 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

ralucamesid="brown"> - [copil] Stefaniaid="red">, 19 septembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

asiid="teal"> - [copil] Razvanid="blue"> , 7 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

codruta_grgid="maroon"> - [copil] Petra Alexandraid="red">, 9 august 2005, pozeid="size1">id="green">

henyid="limegreen">

paralutaid="green">

steauaid="orange"> - [copil] Alexandru Tudorid="blue">, 11 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

Flavia Mariaid="purple">

Monaganid="brown">

Daraid="teal"> - [copil] Dariaid="red"> , pozeid="size1">id="green">

Alexa-Ioanaid="maroon">

joszaerikaid="limegreen"> - [copil] Norbertid="blue"> , 7 decembrie 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralu-Catid="green">

svetyid="orange"> - [copil] Dan Emilianid="blue">, 26 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

machetutzaid="purple"> - [copil] Lucianid="blue">, 3 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

Oaspetzi:

Tzuniid="orange">

jubicaid="purple">

Luciaid="brown">

Linusaid="teal">

Csyllaid="maroon">

ana_bid="limegreen">

sasoid="green">

Silvia Popaid="orange">

babygirlid="purple">

Olimid="brown">

country girlid="teal"> - [copil] Ilincaid="red">, 10 septembrie 2005, pozeid="size1">id="green">

Va doresc o saptamana frumoasa!

[dual]

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 182
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Heloooooooo! Nimeni in zona? Nu vine nimeni la o poveste?

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Sanatate Maxima!!!

Foarte slaba activitate p- aici. Si io am crezut ca dupa plecarea mea v- ati dezmatat (da' a venit Mariana sa confirme ca ati fost cuminti in continuare).

Mi-a parut foarte bine sa va cunosc. Sunteti niste dragute. Si m- am simtit foarte bine in compania voastra, desi nu am fost tare -tare vorbareata. Nu ma simteam bine stiind ca l- am lasat pe Bebel acasa. In plus, dupa ce am aflat ca iubitul meu sotz a facut inundatie in bucatarie, iar Bebel a cazut din carucior nu prea mi-a mai ars mie de povesti. Sper ,, s-o mai comintem'' Mai ales ca am ajuns acasa si Bebel dormea ca un ingerash (si s-a trezit fffff vesel), my husband ma astepta cu masa pusa si cu o curatenie perfecta in casa. Inseamna ca se descurca si singuri, totusi. Sper sa- mi bag bine in cap ultima fraza.

Va

MARIANA, AVETI GRIJA DE VOI IN MM!

Corina

pozici de Alex

[bis] Hihihihihi, nu-s singurica! [bis]

svety [dual]; multam ca esti la datorie!

Corina, ma bucur ca ai aflat numai de alea bune acasa! Auzi, dar eu tot nu am inteles: Piciu te-a sunat sa-ti zica ce-a facut sau tu ai sunat intamplator.

Si Florina a observat ca nu esti vorbareata [:D], dar data viitoare recuperezi, nu?

Sanatate Maxima!!!

Mariana, io am sunat binenteles, ca stateam ca pe ace. Si tocmai atunci se intamplase acidentul. L- am auzit pe Bebel plangand cu suspine si mi- a venit sa ma teleportez acasa. Dar Piciu a zis sa mai raman. Foarte vorbareatza nu sunt io din prima, dar pe Florina n-o s-o ajung nici daca ma stradui tare. Merg la stors.

Corina

pozici de Alex

Mananc pt. tine ciocolata de casa[pofta]. Imi pare rau ca nu am putut veni, dar nu aveam ce face cu Dan. Am tot cautat solutii cu Mihai. La u.m.d. Mihai a zis ca sta in masina cu copilul, dar daca plange ma suna sa vin sa-i dau tzitzi. Asa ca mi-am dat seama ca MAI MARE-I DORINTA DECAT PUTINTA.

Si mi-au venit si fericirile...tablete tembele, ce tare m-au dereglat!

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Corina, asa mai merge; ma gandeam ca Piciu a sunat si nu intelegeam de ce; acum stii: data viitoare nu mai suni, ca si el stie sa dea tel daca se intampla ceva. Spor la stors [:D].

Svety, bine ca au venit rusii! Ce mult au intarziat! Era un chin pt Dani daca venei cu el si il tineai in masina! [pup] pt o mama cumpatata.

Sanatate Maxima!!!

Daaaa...au intarziat aproape 3 luni. Tot mai bun e cauciucu'[:D].

Oare o sa veniti si la noi la o intalneala? Colo cand s-a mari ziua. Mihai azi ca m-a vazut o tzara necajita: "Da de ce nu vin si la noi?" Poate s-or gasi "soferi". Stanca vine des la Turda.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Hihihihi, svety, sa venim noi la Turda? hihihi. Esti figura! Asta aduce a Mahomed si muntele! [:D] Cum sa ne trambalam toata gasca pana la tine, cand tu esti numai una si ti-e mai usor sa te deplasezi?

Dar mai stii...poate la vara.

Sanatate Maxima!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...