Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

link-uri cu tunsori

Recommended Posts

buna ziua!

stiti niste site-uri cu tunsori, vreau si eu sa-mi schimb putin look-ul si nu am reviste sa ma inspir!

multumesc anticipat - chiar si pentru un link de aici, daca s-a mai discutat si n-am stiut eu sa caut! [bang]id="Comic Sans MS">id="green">

Bazar pt Alex

Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">
id="right">

[hippi] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004) - id="blue">id="Comic Sans MS">copilul meu de cristal [cavaler]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">
id="left">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Herra, uite-aci un subekt recent in care sint nejte linkuri pentru tunsori.

hihi, am uitat sa pun linku [:D]

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64691

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

id="navy">

multumesc![flo]

Bazar pt Alex

Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">
id="right">

[hippi] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004) - id="blue">id="Comic Sans MS">copilul meu de cristal [cavaler]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">
id="left">

Uite, nu e chiar ce cereai tu dar aici iti poti pune poza ta si incerca diverse tunsori, culori, coafuri, machiaje etc, pe propria fatza! Pe mine m-a amuzat mult, l-am trecut in "favorites"![:D]

http://beauty.ivillage.com/makeovers/mom/0,,8q75,00.htmlid="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]23 saptamani [baietel] si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue">

poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...