Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ancu Dinca- o avea efect terapia lui?

Recommended Posts

Am vazut aseara o emisiune despre fizicianul Ancu Dinca si cercetarile lui cu rezultate spectaculoase . Voiam sa stiu daca printre voi se afla cineva care a folosit terapia lui?

Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina

Maini condamnate la tacere

Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Mie mi se pare sarlatanie curata si incercare de a escroca oamenii disperati, care in ultima instanta apeleaza si la asta. E plina lumea de ei, dar televiziunile au pus accent pe vreo 3-4, printre care si fizicianul minune. Tu faci cum crezi, dar noi, dupa ce am incercat de toate pentru bunicul meu-care intre timp a si murit-, ne-am dat seama cit pot sa profite niste escroci. Vindeca de toate:cancer, leucemie, boli de piele, insomnii, probleme cu circulatia, cu reumatismul, cu pietre in diverse zone...Daca ii auzi cite minuni fac, ar trebui inchise toate spitalele si pastrat doar unul, pe post de muzeu! Eu am incredere in medicina clasica si in cea homeopata. In rest, ceaiuri pot sa iau de la plafar, nu e nevoie de vraci d'astia talentati la toate.

Cu ajutorul unor dispozitive brevetate (din cate am vazut pe site ) se filtreaza energia care este primita de corpul nostru , aceste dispozitive sunt purtate la recomandarea medicului , sau atasate mobilului si altor electronice ...

Avand in vedere ca sunt comercializate ma astept ca pe situl sau sa scrie numai de bine . As vrea ca cineva care chiar a folosit , sa imi spuna si mie daca a obtinut rezultate. Vreau sa cumpar pentru mama soacra , ea fiind insulino dependenta.. dar sincer , sunt o investitie destul de serioasa pentru noi ... deci as vrea sa aflu mai multe de la clienti nu de la producator.

Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina

Maini condamnate la tacere

Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Draga mea eu nu cred in astfel de "minuni", dar recunosc ca am un astfel de dispozitiv pe calculator.

Inainte sa dati cu pietre[zid], trebuie sa precizez ca se afla pe calculatorul de la serviciu si e pus de seful meu care acum 3 ani a fost un colaborator al acestui inventator.

Am vazut filmulete cu efectele acestor produse, am testat apa de la robinet cu si fara dispozitiv...Oricum cand a venit vorba de preturi, m-am gandit sa-mi schimb stilul de viata si sa incerc sa traiesc mai sanatos, decat sa fac o achizitie pe baza unor brevete si a unor povesti.

Nu contest desteptaciunea si inventiile omului, dar nu vreau sa ma bag in asa ceva.

Si chiar cu dispozitiv pe calculator, tot ma doare capul si ma supara ochii...Concluzia:mancati sanatos, folositi ceaiuri si medicamente naturiste si nu va bazati pe niste inventii.Oricum cica rezultatele se vad dupa mult timp.

Carmen E. si [copil]Eduard-Costin (28.02.2003)

NU ar trebui luat foarte mult in seama.

Un stil de viata sanatos cu o alimentatie corecta si ceva gimnastica are efecte mai rapide decat un aparat "paranormal". Daca incerci sa reduci si dialogul interior distructiv ( cand te certi in gand cu cineva sau faci scenarii negative) efectele vor fi si mai rapide si vor dura mai mult timp.

PS: si uitam ce e mai important .. e bine sa te uiti cat mai putin la stiri ca innebunesti de la colectia de scumpiri, crize, violuri si alte dezastre....

Precizez ca studiez de ceva vreme diferite tehnici alternative de medicina si cele enumerate mai sus chiar au efecte foarte bune, Numai incercati.

Eu am si vazut aceste dispozitive intrucat voiam sa le cumpar. Metoda este destul de greoaie, trebuie purtate aprox. 1 an de zile cu exceptia timpului cat faci baie (trebuie cusute de lenjerie). Pe timpul tratamentului nu ai voie sa consumi cafea, bauturi alcoolice, tigari. Ce nu mi-a placut e ca odata cu achizitionarea dispozitivelor, care au un pret deloc neglijabil, semnezi un contract prin care esti de acord ca toate datele tratamentului sa fie facute publice, in caz de solicitare - asta ca si cum ti le da gratis si esti la dispozitia lor.Mie nu mi-a placut.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...